Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
@alageyik08 yarın başvuru yapacağım hocam
-
Yeni başvuru yaptım 300 den fazla kişi başvurmuş.Yüksek kapatır dedi görevli memur.90 ın altına inmez
-
@akademili Hocam ben başvuru yapacaktım ama sonradan vazgeçtim. İlk başta heveslenmistim ama buradaki birkaç arkadaş çalışma koşullarını söyleyince basvurmayayim dedim, p3 puanım 91di. Belki de inmezdi bu puana bilemiyorum. Çünkü sadece sözlü sınav olacaktı. Hayırlısı olsun.
-
@akademili Hocam neredeyse kvkk kadar başvuru olmuş, gelecek alımlarda yazılı sınav şartı da eklenirse hiç şaşırmam
-
@bayke benden duymuş olmayın buralar değerlenir. Yüksek lisans tazminatı doktora tazminatı vb ek ödemelere başlamışlar genel sekreter maaşı 13k şaka değil...
-
@evandro Kazanan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun diyorum o zaman
-
@evandro uzman maaşlarında değişme var mı? Bari insanlar YDS çalışsın bir de idari memurdan yakın maaş alıyordu uzmanla. Hala aynı mı?
-
@antimülakat dil tazminatı atmış ama uzman maaşına ayrı zam gelmemiş.
-
Kurumu aradım, en geç pazartesi açıklanır dediler.
-
Sonuçlar açıklanmış. Listeye giren arkadaşlara şimdiden başarılar.
Duyuru sayfası -
Mülakata girmeden önce kişilik envanter testini dolduracakmışiz online olarak. Nerden nasıl olacağını bilen var mı?
-
@atomkarinca bugün kurumdan aradılar beni. mülakata katılım durumunu mail yoluyla bildirince kişilik envanter testi için ayrıca bir mail atıyorlar. onun üzerinden yönlendirdiği siteye kaydolup 28 soruluk kişilik testini doldurmanız gerekiyor.
-
@avicenna teşekkür ederim. Mail attıktan sonra bana da link gönderdiler.
-
İlk gün nasıl geçti arkadaşlar, tecrübenizden bahsedebilir misiniz, teşekkürler.
-
Dün bana mülakatta maaş 3 bin dediler. Gerçek miydi, yoksa tepkimi görmek için blöf mü yaptılar anlayamadım. Birlikle ilgili genel 1-2 soru dışında çoğunlukla eski tecrübelerim hakkında ve beni tanımaya yönelik sorular sordular.
-
@atomkarinca bana da asgari ücret dediler hocam blöftür
-
mülakat sonucu açıklandı http://www.oaib.gov.tr/tr/gundem-uzman-yardimciligi-mulakat-sinavi-sonucu.html
-
Oh ne hızlı süreç oldu böyle
-
asil kazanıp işe başlamayı düşünen varsa bana özelden ulaşabilir mi?
-
Arkadaşlar asil kazanıp başlamayacak olan var mı? Yedek olanlar sıra gelir mi sizce?