Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
@cassel çok teşekkürler bilgilendirdiğiniz için. Kurumun merkezi Ankara ama diğer illere görevler oluyor anladığım kadarıyla. Çalışma durumu vs ile ilgili bilginiz var mı?
-
@ataman Evet merkez ankara ama fuar, çalıştay, toplantı vb. konularda çeşitli yerlere, farklı sürelerde (en fazla 9-10 gün) seyahatler olabilir. görevlendirme olayı çalıştığınız şubeye bağlı olarak çok değişken. Özellikle sektör şubeleri çok sık seyahat eder. Diğer şubelerde ise nadir de olsa yılda birkaç görevlendirme olabilir.
-
sonuçlar açıklanmış hayırlı olsun.
-
Var mı kazanan. Hayırlı uğurlu olsun. İş konusunda tecrübelerin aktarılmasını bekliyoruz.
-
2 sene sonra başlığı tekrar hortlattığım için kusura bakmayın öncelikle daha önce ihracatçı birliği mülakatına giren arkadaşlar yardımcı olabilir mi? mülakat nasıldı, ingilizce konuşuldu mu, neler soruldu? şimdiden çok teşekkür ederim
-
@bitmeyenyds, içinde söyledi: Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Uzman Yardımcısı Alım İlanı
2 sene sonra başlığı tekrar hortlattığım için kusura bakmayın öncelikle daha önce ihracatçı birliği mülakatına giren arkadaşlar yardımcı olabilir mi? mülakat nasıldı, ingilizce konuşuldu mu, neler soruldu? şimdiden çok teşekkür ederim
evet arkadaşlar bu konularda bilgisi olan var mı? ayrıca maaş ve çalışma koşulları hakkındaki son durum nasıl acaba
-
@bitmeyenyds, içinde söyledi: Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Uzman Yardımcısı Alım İlanı
sana ek olarak benim de bir sorum var: kuruma girdikten sonra bir bakanlıkta uzman yardımcılığı kazanırsak istifa edebiliyor muyuz acaba?
-
başlığı canlandıralım.. kurum hakkında bilgisi olanların yorumlarını rica ediyoruz..
-
Arkadaşlar merhaba. Mülakat aşaması ve çalışma şartları ile ilgili bilgi verebilecek Yok mudur?
Çok bilgisiz kaldık genel olarak internette bilgi yok -
@tamerbrn mulakat tarihi icin mail ile bilgilendirilecegiz. Ayrica ik dan da telefonla bizi bilgilendirebilirler belki.
-
Geçen sene ben çok zorlanmıştım umarım size faydalı olur yazacaklarım mülakat genel olarak sohbet havasında geçiyor arkadaşlar. En önemli mesele kalıcı olacağınıza inandırmak oluyor. İngilizce mülakat bölümü oluyor. Kendinizi tanıtıyorsunuz çok zor değil yani. Bir de önünüzde birden fazla İngilizce yazı oluyor. Bunlardan rastgele birini seçtirip sesli okuyup çevirisini yapmanızı istiyorlar. Ha bir de önünüzde soru kaseleri oluyor ordan soru sectiriyorlar bölümünüze göre. Ama bana seçtirmemişlerdi. Herkese bol şanslar
-
Ayrıca kurumun şubelerine bakıp hangisi ne iş yapar diye bi göz atın. Ithalat ihracat rakamlarına da mutlaka göz atın.
-
@bitmeyenyds okurken heyecan stres oldum vallahi
-
@bitmeyenyds Teşekkürler hocam. Sonunda iç rahatlatıcı bir bilgi alabildik En son kurum personeline mail atacaktım bilgi alabilmek için
-
Daha ne kadar sürecek mülakat için çağırmaları bilgisi olan var mı?
-
@tamerbrn kurumla görüştüm şimdi. En geç cumaya kadar mülakat için bilgilendirme yapılır dedi.
Mail atılıyormuş fakat her ihtimale karşı sitemizden de kontrol edin dendi -
bugün giren oldu mu arkadaşlar izlenim paylaşabilecek?
-
@justaa türkçe olarak kendini tanıtma olarak başladı. Tanıtma esnasında arada sorulabilecek her türlü soruyu soruyorlar. Bana mesela bir önce çalıştığım şirketten neden ayrıldığımı sordular ve zorladılar açıkçası. Ardından bir sayfa boyutunda İngilizce hikaye tarzı bir konuyu önce sesli okuyup ardından çeviri yaptırıyorlar. Son olarak da adaydan kendilerine soru sormalarını istediler.
Genel anlamda zorlayıcı bir mülakat her şeyin olumsuz tarafına bakıp bir açık yakalamaya çalışıyorlar.
Özgüvenli olun ve dürüst olun yarın gireceklere tavsiyesimdir. -
@tamerbrn Hocam sitede listeyi bulamadım acaba rica etsem linkini paylaşabilir misiniz?
-
@bussraa https://www.oaib.org.tr/tr/gundem-uzman-yardimcisi-ve-idari-memur-alimi-mulakat-sinavi-sonucu.html
Buyrun. Benim olmamış kazananlara hayırlı olsun