TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Bedelli Tecrübeleri 2018

DİĞER
    bedelli askerlik tecrübeleri
    33
    123
    16272
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • M
      Maesteo Son düzenleyen:

Hocam yarın para yatırcam sonra askerlik şubesine gidecem randevu filan gerekiyor mu yoksa direk hallonulur mu

I onuktekin 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • I
        iktisatsever @Maesteo Son düzenleyen:

@maesteo bende sabah gideceğim randevu vs yok.bu arada çok faydalı başlık olmuş teşekkürler bu başlığı açana

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • onuktekin
          onuktekin @Maesteo Son düzenleyen:

@maesteo Ankara'da e-devletten randevu alma alternatifi de var. Her ilde var mı bilmiyorum. Yoksa gidip orada sıra alıyorsunuz.

Fortis fortuna adiuvat

Z 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • Agor
            Agor Son düzenleyen:

@Maesteo ve @iktisatsever randevu almanız iyi olur diye düşünüyorum. Daha önce forumda bir arkadaş da yazmıştı, şu aralar da yoğun olur, randevu alırsanız işleriniz daha hızlı yürüyecektir. Sabah gidip akşama kadar bekliyormuş insanlar duyduğuma göre.

Her şey hak ettiğiniz gibi olsun...

M I 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • M
              Maesteo @Agor Son düzenleyen:

@agor Hocam randevu baktım hiç YÖK hangi güne baksam yok

Agor 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
              • S
                soruisareti Son düzenleyen:

Arkadaşlar kusura bakmayın ama benim kafam karıştı. Bedelli başvurusunda sağlık raporu gerekiyor mu gerekmiyor mu? İnternette gerekli olduğu yazmıyor. Doğrusu ne lütfen yardımcı olur musunuz

Agor onuktekin 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • Agor
                  Agor @soruisareti Son düzenleyen:

@soruisareti hocam o konuyla ilgili olarak şunu duymuştum, daha önce yoklama yaptırıp muayeneye girenler için gerekli değil ama hiç yoklama yaptırmamış olanlar için gerekli sanırım.

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • Agor
                    Agor @Maesteo Son düzenleyen:

@maesteo işte o konuda bir şey diyemeyeceğim. 😞 Randevu sistemi bile dolu ise sanıyorum ki kapıdaki kuyruk felaket olacak.

• Z
                      zenginmemur @onuktekin Son düzenleyen:

@onuktekin hangi şubeyi sececegiz peki

onuktekin 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • B
                        birgarip Son düzenleyen:

Ankara için randevuda yer bulamayanlar ve çok sıra bekleyeceğini düşünenler orda kaybolacak vakit yerine yakın illere gitme imkanı vardan oralara giderek işlemlerini halledebilir kırıkkale Çankırı falan

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                        • K
                          kartel06 Son düzenleyen:

yoklama vs için randevu e devletten alınamıyor. Yoğunluk sebebiyle devre dışı diyor...

Mahkeme kararıyla yalanlar gerçeğe dönüşseydi Dünya şimdi dönmüyordu.

• M
                            Maesteo Son düzenleyen:

Arkadaşlar benim beklediğim mülakatlarım oldu da beni mülakat öncesinde beni alırlarsa , mülakata izin verirler mi?

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • B
                              birgarip @Maesteo Son düzenleyen:

@maesteo verirler hocam 2 gün yasal izin hakkının olduğunu okumuştum Twitterda bedelliaskerlik etiketi altında yapılan paylaşımlarda

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                              • S
                                soruisareti @Agor Son düzenleyen:

@agor, içinde söyledi: Bedelli Tecrübeleri 2018

@soruisareti hocam o konuyla ilgili olarak şunu duymuştum, daha önce yoklama yaptırıp muayeneye girenler için gerekli değil ama hiç yoklama yaptırmamış olanlar için gerekli sanırım.

Hocam daha önce yoklama yaptırmak derken ben tecil için 1 yıl önce askerlik şubesindeki doktor yüzeysel bi kontrol yapmıştı. O olur mu yani?

• onuktekin
                                  onuktekin @zenginmemur Son düzenleyen: onuktekin

@zenginmemur Ankara için sorduğunuzu düşünerek cevap veriyorum: Hangi ilçede oturuyorsanız onu seçiyorsunuz. İlçeler aynı binada ama farklı kattalar. Dikimevi metrodan gidecekseniz yokuşu çıkarken minibüse binerseniz rahat edersiniz.

Fortis fortuna adiuvat

genclerbirlikli 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                  • onuktekin
                                    onuktekin @soruisareti Son düzenleyen: onuktekin

@soruisareti başvuru yaptıktan yani para yatırma,dekontu asal a götürme vs den sonra aile hekimliğinde ya da araştırma hastanesinde yaptırılıyor diye anladım hocam.

Fortis fortuna adiuvat

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • S
                                      soruisareti @onuktekin Son düzenleyen:

@onuktekin hocam her şeyi yapıp bittikten sonra neden yapılıyor ki mantığı ne açıklar mısınız cidden kafam karıştı. Yani dekontu alıp şubeye gidip tüm işlemler tamamlancak bitcek sonra niye gidiliyor aile hekimine gidiliyorsa sonra ne oluyor mantıksız değil mi

onuktekin 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • onuktekin
                                        onuktekin @soruisareti Son düzenleyen:

@soruisareti hocam her şey bitmiş olmuyor bu işlemlerden sonra. Para yatırıp,şubeye dekont teslimi sonrası sağlık yoklamasıyla işlemler tamamlanıyor. Şöyle bir mantığı var diyebileceğim bir şey yok. Youtube'da forumlarda gördüklerimden anladığım bu.

Fortis fortuna adiuvat

• genclerbirlikli
                                          genclerbirlikli @onuktekin Son düzenleyen: genclerbirlikli

@onuktekin ilçeyi kendimiz seçmiyoruz sıra verirken nereyi verirlerse orayı bekliyoruz. tabi randevuda seçiliyorsa bilemem şube için konuştum ben

Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır.

onuktekin 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                          • onuktekin
                                            onuktekin @genclerbirlikli Son düzenleyen:

@genclerbirlikli randevu için yazdım onu.

Fortis fortuna adiuvat

• 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 6
                                            • 7
                                            • 3 / 7
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti