Forum ve Site İçin Önerileriniz Nelerdir?
-
Bir konuya girdigimde "Kaldigin yerden devam et"e tikladigimda hangi sayfada kalirsam kalayim 2.sayfaya atiyor beni.
Sadece bana ozel bir sorun mu bilmiyorum ama teknik arkadaslardan yardim talep ediyorum.Teknik ekipten arkadaslarin nick'ini bilen varsa etiketlemelerini rica ediyorum.
-
@tiebout, içinde söyledi: Forum ve Site İçin Önerileriniz Nelerdir?
Bir konuya girdigimde "Kaldigin yerden devam et"e tikladigimda hangi sayfada kalirsam kalayim 2.sayfaya atiyor beni.
Sadece bana ozel bir sorun mu bilmiyorum ama teknik arkadaslardan yardim talep ediyorum.Teknik ekipten arkadaslarin nick'ini bilen varsa etiketlemelerini rica ediyorum.
-
Kaldigin yerden devam et"e tikladigimda hangi sayfada kalirsam kalayim 2.sayfaya atiyor beni.
Sadece bana ozel bir sorun mu bilmiyorum ama teknik arkadaslardan yardim talep ediyorum.cep telefonundan mı giriyorsunuz foruma
-
@maverick, içinde söyledi: Forum ve Site İçin Önerileriniz Nelerdir?
Kaldigin yerden devam et"e tikladigimda hangi sayfada kalirsam kalayim 2.sayfaya atiyor beni.
Sadece bana ozel bir sorun mu bilmiyorum ama teknik arkadaslardan yardim talep ediyorum.cep telefonundan mı giriyorsunuz foruma
Hem cepten hem de pc'den girdigimde ayni sorunu yasiyorum.
-
Yazdığım iletileri değiştirmek veya silebilmek istiyorum. Topu topu 12 iletim var ve hesabımı iletilerle birlikte silebilmek için sanırım bir moderatöre ihtiyacım var. İletişime geçebilirseniz çok sevinirim modlar.
-
@stiglitzeselam hocam yayın politikası gereği üyelerin ileti silmesine izin veremiyoruz. Bu başlıkta biraz geriye giderseniz bununla ilgili açıkladığımız nedenleri de görebilirsiniz. Anlayışınız için teşekkürler.
-
@agor, içinde söyledi: Forum ve Site İçin Önerileriniz Nelerdir?
@stiglitzeselam hocam yayın politikası gereği üyelerin ileti silmesine izin veremiyoruz. Bu başlıkta biraz geriye giderseniz bununla ilgili açıkladığımız nedenleri de görebilirsiniz. Anlayışınız için teşekkürler.
Açıklanan nedenler malesef hiçbir şey ifade etmiyor ve malesef sadece sitenin çıkarına .. En azından hesabı silme imkanı elimizin altında olmalı.. böyle bir kendine bağlama hangi sitede görülmüş.. insanların buradan ileti silmesinin binbir türlü sebebi olabilir... kimisinin işi olur fakat daha iyisini kovalarken yanındaki çalışan üye adını görür dedikodu çıkartır vesaire. Bunu tek taraflı yapmanız çok gereksiz.. tamam anladım inatla silmeyecekseniz sizin bileceğiniz iş ama en nihayetinde benim yazdığım bilgi içermeyen herhangi bir mesajı forumdan silmeniz bu kadar zor olmamalı...bunun hiçbir mantıklı açıklaması yok üzgünüm.
-
Malesef hiçbir işe yaramayacağını bildiğim için bunu tartışmaktan ziyade hesabımın tamamen silinmesini talep ediyorum iletilerim de mecburen bu şekilde kalsın ne diyeyim...
-
@stiglitzeselam hocam rahatsız olduğunuz iletiler ile ilgili düzenleme yapabiliriz. Ama her bir başlığın altında onlarca ........ ifadesinin yer almasını sizinde malumunuz üzerine burada isteyemeyiz, bunun nasıl görüneceğini bir düşünün isterseniz.
-
İleti silme hakkı gelmeli.Bazı yorumları silmek istiyoruz fakat böyle bir düzenleme yok.
-
@antimülakat @Agor Kesinlikle haklı bi uygulama hocam. Buradaki herkes belli bir yaşın üzerinde insanlar,bi zahmet silmek zorunda kalacağı şeyleri yazarken iki kez düşünsünler.Herkes yazdıklarını silsin boşluklar ya da düzenleme ile boş mesajlar kalsın geriye daha neler?! Başlıklarda düzen-nizam kalmasın forum amacından tamamen uzaklaşsın. İşin bi de teknik boyutu var. Forumdan faydalanırken memnun olanların da giderken buraya böyle bi zarar vermeye hakkı yok.Ayıp denen bir şey var.
-
Gif özelliği olsa süper olurdu
-
@paca08 zamanla hepsi olur, hepsi.
-
@albertcamus Burada birisi bir şeyi sildirmek istiyorsa gerekirse mahkeme kararı ile sildirir zaten.. Bunu kimse engelleyemez. Bilgi paylaşmak güzeldir fakat insanların yazdıklarını silme özgürlüğü de vardır.
-
@paca08 Böyle makul istekler ne hoş hocam:) Tehdivâri söylemler üstelik bir de:) GIF gerçekten güzel olur bide foto yüklemek kolaylaşırsa şahane olur.
-
@öğrenci hocam kullanıcı sözleşmesi diye bir şeyin varlığından haberiniz var mı? Sitelerin içinde var olan şeylerle ilgili hakları saklı tutma ya da değişiklik yapma hakkına sahip olması gibi şartlar bulunabilir. Biz burada kullanıcı memnuniyeti dedikçe, en maksimum buradan insanlar nasıl faydalanır ve hemen hemen herkesi nasıl memnun ederiz diye düşündükçe bu tavırlar yakışıksız tavırlar.
-
Ayrıca bu ileti silme ile ilgili endişe tamamen hakkınızda soruşturma açılacağı ile ilgili ise, böyle bir durumda bizden kullanıcı bilgilerinin talep edilmesi gerekir, kimse siz olduğunuzu ispatlamadan hakkınızda bir soruşturma açamaz. Biz de bunun için yabancı server kullanmak gibi bir güvenlik tedbiri almış durumdayız. Yani haklı olan endişeleriniz var fakat bu konuda bu bilginin sizi rahatlatması gerekir.
-
@agor Hocam benim iletilerimi silme gibi bir derdim yok onun için bir tavır takınmam da yok. Burada işe yarar şeylerin çoğu zaten forum adminleri ve moderatörler tarafından paylaşılıyor. Geri kalanı kaça düşer , mülakatlar ne zaman olur minvalnde tahmin içerikli yorumlar.Kuru kalabalık da denebilir. Herkesin üyelik açma hakkı olduğu kadar üyelik kapatma hakkı olması gerektiğine inanıyorum. Olay bundan ibaret...
-
1-)Foruma üye olurken kuralların olduğu bir sayfa açılsın. Bu sayfaydaki bilgilerden oluşan bir test olsun ve bu testten başarısız olanlar foruma üye olamasın.
2-) Üye olurken şunlar yazan bir taahhüt kutusu olsun:
"Egomu kimseye yük etmeyeceğimi taahhüt ederim"
Son zamanlarda forum ciddi manada çöplerle dolmaya başladı. Ego tatmini yapanlar,bir ilanı okumaktan aciz olanlar,her konuda birine hakaret edenler,sürekli birileriyle tartışmaya girenler,bordo klavyeliler vs vs...Belki bu uygulamalar gelirse daha az çöp gelir.
@paretowilfredo @Antimülakat @Agor @genclerbirlikli @aliveli @evandro @maverick -
@onuktekin çok doğru.