Vakıf Katılım Bankası A.Ş Müfettiş Yard.
-
Arkadaşlar başvuru tarihi geçti mi? İlanı bulamıyorum da.
-
başvuru tarihi geçti davetler geçen hafta geldi 21inde sınav var
-
@elif-atılgan kariyer.net üzerinden başvuru yaptık yaklaşık bir buçuk ay önce. Başvurumuz kabul edildi ve banka sınav daveti gönderdi. Başvuru süreci geçti malesef.
-
Daha once herhangi bir katilim bankasi sinavina giren oldu mu? Acaba sinavda katilim bankaciligi uzerine bilgi sorarlar mi?
-
@bjk34 kardeşim girdim. Mülakat soruları şu şekilde;
katılım bankası nasıl isler?
Katılımda faiz var mı ?
Kredi sistemi nasıl ?
Ne kadar sermaye ile kurulduk ?
Katılım bankacılığı ile ilgili terimleri bol bol oku ve ülkede neden katılım bankaları açılıyor. Gibi sorular geldi -
@Bireysel-başvuru hocam mulakatta sorulur kesinde simdi girecegimiz sinavda cikar mi diye dusunuyorum?
-
@bjk34 Ben daha once ziraat katilim servis gorevlisi sinavina girmistim sinavda katilimla ilgili soru yoktu
-
@bjk34 yok hocam çıkmaz katılım. Ancak genel bankacılık kesin
-
@Bireysel-başvuru @summer sagolun cevaplariniz icin
-
İnternet bankacılığından kredi kartımla sınav ücretini yatırdım ama ne alabileceğim bir dekont ne de görüntüsünü çekebileceğim bir ekran geldi önüme.Dönem içi işlemlere baktığımda EFT 50 tl yazıyor o kadar.Bende onun görüntüsünü çektim haliyle.Umarım sıkıntı olmaz sınav günü.
-
Sınav ücretini yatırırken gişede çalışan ile konuştuğumda bankada bir Müfettiş ve bir Müfettiş yardımcısı bulunduğunu söyledi. Uzman yardımcısı alımı ve iç denetçi alımı da olmamış. İç denetçi ve uzman yardımcısı alımlarını da bu sınavla yapabilirler diye düşünüyorum. Belirsizlik yüzünden gitmeyecek olanlar yada kararsız olanlar varsa bunu da düşünsünler. Hepimiz için hayırlısı olsun.
-
Ben de kararsizdim ama bugün gidip yatırdım parayı inşaallah sınavdan sonraki süreç daha şeffaf ilerler
-
@eomer mailinize dekontu gönderebiliyordunuz diye biliyorum. Bence yarın İnsan Kaynaklarını arayın işinizi garantiye alın.
-
@onuktekin Bende parayı yatırmaya gittiğimde konuşmuştum şubedeki çalışanlarla. Sizin gibi düşünüyordum dedim Vakıfbank müfettişlik sınavlarında uzman ve kontrolor de alıyor bu sınavla bu şekilde sizce alım olur mu dedim. Oda sanmıyorum onlar için ayrı sınav yapabilirler dedi. Bizim Vakıfbank ile bağlantımız yok kadar az dedi. Bu sınav daha çok tecrübesiz adayların alınması için yapılıyormuş ki şimdiye kadar girenler diğer katılım bankalarından geçmişler. Ayrıca üzgünüm ama referansın yoksa zor dedi. Bende yok ama hayırlısı olsun dedim. Hakkımızda hayırlısı olsun
-
@bjk34 Onlar da kişisel düşüncelerini söylüyorlar. Şube sayısı az banka yeni müf. müf. yard. iç d. yard. vs çok çok az. Sınava da hemen çağırıyorlar. Bence başka alımları da bu sınavla yaparlar. Tabi en iyi iki haftaya görürüz artık ne yapacaklarını.:slight_smile:
-
Bi sınavla uzman iç kont. analist vs almak varken hepsi için ayrı ayrı sınav yapıp niye kendilerini sıkıntı yaa soksunlar ki, bncede bu sınavla diğer alanlarada eleman almak çok mantıklı, vakıf katılımın vakıfbank ile pek alakası yoksa, bi avuç kadar üst düzey yöneticisi olan bankada referans bulmakta sıkıntı. Ayrıca bence bu adamlar kesinlikle yeni şubelerde açacaklar konya kayseri gibi muhafazakar şehirlerde katılım bankasının iş yapacağı şehirlede bile bitane şubeleri var üstelik bu şehirlerin 1milyonun üstünde nufusu var.
-
@onuktekin @iyimser16 insallah dediginiz gibi cikar. dedigim gibi bende oyle dusundum ve sinava o mantikla girecektim. Fakat ordaki calisanin oyle demesi ve referans bul demesi moralimi bozmadi degil.
-
@bjk34 kardeşim o hangimiZin sinirini bozmadı ki:( ama garibin vekili Allah demişler hayırlısı artık:( bu sınav için genel olarak nelere baktınız siz?
-
Arkadaşlar telefonu götürebilirmiyiz sınava , kime teslim edecegiz emanetçi olur mu? Bilgisi olan paylaşabilir mi?
-
@ramos34 Sınav katılım bedeli olarak 50 TL’nin yukarıdaki IBAN’a yatırılması ve ilgili dekontun / ekran görüntüsünün sınava gelirken yanınızda bulundurulması gerekmektedi.
Bu ibareden telefondan goruntuyu gostererek dogrulatabilcegimiz sekilde anladim. Dekont çıktısı da almadim bu yuzden.