Vakıf Katılım Bankası A.Ş Müfettiş Yard.
-
@m.ali mail at istersen ama bana bilgi vermediler sadece gonderdigimiz mail ve 240 soru 2 oturum bilgisini verdiler
-
@bjk34 teşekkür ederim
-
@ucanizmirli hocam internet bankacılığın varsa oradan ıban a eft yapabilirsin. Sordum bu şekilde yapıp ekran görüntüsü alsak yeterli. Maaş müşterisi olduğun banka varsa eft ücreti alınmıyor.
-
@JBSay sağolasın hocam kendi şubelerine gittim ordan aldılar
-
Bu arada arkadaşlar sınava gireceğimiz salon numarası sıra numarası fln yazıyo mu ben mi göremedim
-
sınav ücretinin yatırılabileceği son gün bile belli değil.
cuma parayı yatırıp cumartesi sınava girebiliyor muyuz hiçbir şey belli değil
-
Sınav 2 oturum olur sabahtan 10:00-12:00 (gy-gk&ing) 14:00-16:00 (alan) şeklinde olur heralde arkadaşlar değil mı ?
-
@erhankpss hocam söylediğiniz gibi tarih belirtilmemis eger baska bir yerden oncelikli olarak sonuc bekliyorsaniz mesela halk bank veya sgk uzmanlik gibi cuma gunune kadar bekleyip parayi oyle yatırmak daha mantıklı. Para bankanin ortak hesabina yattığı icin mufettislik icin gibi sinav girisi icin gibi bir ibare dekontta dahi anladigim kadariyla olmayacak. Vakifbank müfettişlik icin para yatirdigimizda bu ibareler yer aliyor.
Benim sonuc bekledigim yerler oldugu icin ustelik calismalarim iyi giderse son gunu bekleyerek cuma gunu yatiricam parayi. -
@kalemiye ayrica kac alim olacak orasida tam bir muamma. Vakifbank bile mufettis alimi icin 40 civari bir alim bekleniyor ki o kadar subesi vs var. Vakif Katilim icin heralde 10 filandir:)
-
@ucanizmirli vakifkatilima gittin sinav parasi icin almadilar mi?
-
.düzenleme.
-
@bjk34 almadılar mı yazmışım özür dilerim aldılar olacak o
-
Arkadaşlar parayı normal vakıfbank atm"sinden yatrsak oluyor mu ve atm"den yatırırken bi işlem ücreti vs kesiyorlar mı? Normal vakıfbank şubesinden yatırdığımıda eft üCreti işlem ücreti vs kesiyorlar mı?
-
@bjk34 hocam kariyer.netten takip ettiğimde bunların iş ilanları açıktı şimdi reklamlar, alım sınavları fln bi atağa kalkıyor gibiler, belkide diğer pozisyonlarada alımlarını bu sınav üstüneden yapacaklar(veya çoğunluğunu) şayet şube sayılarını artırmaya karar verdilerse
-
selam arkadaşlar kafam takılan bir konu var yardımcı olursanız sevinirim.Henüz başvuru parasını yatırmadım çünkü ne soru sayısı,ne başarı kriteri,ne sınav konuları tam olarak belirtilmemiş ve doğru düzgün sınav giriş belgesi bile yok bu sınavın numaradan olma ihtimali kafamı kurcalıyor çünkü daha önce de şubeler açılırken de ne ilan verdiler ne sınav açtılar piyasadan davetiye,mail ile personel aldılar oldu bitti şimdi acaba müfettişlikte de bana böyle olur gibi geliyor.Başvurmaya değer mi acaba yaa çok kararsızım
-
Arkadaşlar ben herkesin kafasına takılan soru sayısı , İngilizce barajı , konular vb şeyler hakkında kapsamlı bir mail insan kaynaklarına attım ama hala dönüş olmadı isterseniz sizde atın bir baskı oluşturalım ve belki açıklama yaparlar
ik@vakifkatilim.com.tr -
@cemcantal bende atmistim sinav davet gunu cevap olarak herkese 2.kez atilan maili attilar daha sonra aradim insan kaynaklarini bir hanimefendiyle konustuk insan kaynaklarindan bana tek soyledigi 240 soru 2 oturum oldu ek bilgi olarak. Baska hicbirseye cevap veremeyiz attigimiz mail kadariyla bilgi verebiliyoruz sadece dediler. Bende sormustum baraji soru dagiliminin nasil oldugunu hangi dersten hangi konulardan sorumlu oldugumizu ama hicbirine cevap alamadim.
-
@iyimser16 insallah hocam bakalim hakkimizda hayirlisi olsun
-
@kaptanbarbarossa kardeşim ben de senin gibi karasizim sınava ilişkin bilgiler belki netleşir diye perşembe gününe kadar bekleyip öyle karar vericem birçok bilinmezligin olması benim de aklımda soru işaretleri oluşturdu ancak iyimser16 arkadaşın dediği gibi banka diğer personel alımlarını da bu sınav üzerinden yurutebilir kuruluş aşamasını kolay geçebilmek için katılım bankası kökenli işi bilen kişilere yöneldiler ve birçok personeli davetle seçtiler ama müfettiş yardımcılığı için kendileri eğitim verip yetiştirmek zorunda ama sınav barajının belli olmaması ve alınacak personel sayısının belli olmaması bende de alınacak kişilerin önceden belli olabileceği hissini uyandırdı.
-
@kaptanbarbarossa kardeşim sen başvur koca banka bizim o paralara tennezül bile etmez devede kulak bile değil, üstelik öyle bi niyetleri olsa kadın erkek il vs seçmeden herkese davet gönderirlerdi, davet edilen kadar edilmeyen var sınava, bunlar sınavı devlet bankası mantığında değilde daha çok özel sektör özel banka mantığında yapıyorlar, ben Bi denetim firmasının sınavına girdiğimde hiç bişey belli değildi adamlar kimliğe bile bakmadılar, kez yapı kredinin müfettişlik sınavı fln öyleydi, tabi tercih senin ama girmekte fayda var gbi geliyor bana