Vakıf Katılım Bankası A.Ş Müfettiş Yard.
-
............
-
Bugünde ses çıkmadı bakalım inş yarın hayırlı haberler duyarız
-
@okan1 bazen bir nokta cok sey anlatabilir..
-
@bjk34 ha bu beklema işinden yildum daa
-
Dostlar Ziraat ile ilgili bi duyumu olan var mı? Bnm uzman yardımcısı bi arkadaşım var korkunç uzman yardımcısına ihtiyacımız var ama sınav açmadılar geçen yıl dedi, bu yıl şubatta açılacağına dair dedikodu dönüyor fln dedi ama şubatın 7"si oldu bi seste çıkmadı, normalde yanılmıyorsam nisan da yapıyorlar sınavı
-
@iyimser16 inanir misin dort gozle bende o ilani bekliyorum ama ziraat mart gibi ilana cikmis genelde nisan mayis gibi sinav yapmis 200 e yakin uzman alacagini dusunuyorum ama ortada ilan yok:(
-
@iyimser16 bence de bu yıl içerisinde illaki ziraat bankasında da sınav olacaktır benim de tahminim mart ayında bir sınav ilanı gelebileceği noktasında
-
Valla kardeşlerim hepmizin beklentisi o yönde, arkadaş bildiğim 200-220 kişi feto nedeniyle atıldı dio, çok ihtiyaç varmış. Bide ziraatın sınavında hem müfettişliğe hemde uzmanlığa girebiliyorsun yani 2015"de öyleymiş bn girmemiştim de. Valla 200 kişilik alım olan bi banka sınavını kazanmamak için hiç bi sebebimiz yok alan iyi ingilize iyi gkgy iyi. Şayet katılımdan bi olumsuz sonuç çıkarsa buda çok iyi merhem olur.
-
Ya ben bir ise giriyim de daha da calismam halk ic kontrolorlukten cok umutluydum ta ki mulakatta elenene kadar su an ders calismaya calisiyorum olmuyo resmen
-
@voshue noldu da elendin hocam soru fln sordular onu mu bilemedin yoksa başka bi konudan mı
-
@ucanizmirli @voshue tamamen geçmişte duyduklarımdan yola çıkarak kamu bankaları içerisinde en yoğun referans adı altında torpilin döndüğü banka diyebilirim. Zaten bir ara adı bayağı çıkmıştı.Muhtemelen elenme sebebi olabilir.
-
Arkadaşlar benim ilk banka sınavı deneyimimdi bu sınav. O yuzden biraz bilgisizim. Referans hangi asamada veriliyor? mulakat asamasinda mi? yoksa kariyerde yazdigimiz bilgilere mi bakiyorlar mesela?
-
@A.Chahechouhe hocam genelde başvuru aşamasında "hakkında bilgi alınacak kişiler" diye geçer ama mülakat aşamasında da mümkün
-
Bugün açıklanır mı ki? Anlamsız bir heyecan var bugün açıklanacak gibi
-
Bin kişinin sınavını okumak çok zor olmamalı neden bu kadar beklettiler acaba
-
Arkadaşlar güzel bir haberim var biraz önce baktım vakıf katılım kariyer netten cv mi görüntülemiş. Hadi hayırlısı bugün güzel haberler gelebilir.
-
@JBSay iyi gunler hakkinida hayirlisi hocam . Peki sinaviniz nasil gecmisti beklentini neydi hocam kac dogru yada net yani ?
-
@voshue valla öncelikle inşallah olumsuz mesajı atmak için görüntülememişler diyeyim İkinci olarak Alan 73 kesin doğru 5 boş kalanlardan tahminin yarı yarıya doğru yanlı gelir- İngilizce 38 kesin 4 boş kalan yarı yarıya- Gygk 39 kesin 5 boş kalan yarı yarıya diye tahmin ediyorum. Yani totalde 150 üzeri bekliyordum.. Ama dediğim gibi erken konuşmamak lazım en azından aranana kadar
-
@JBSay hocam buyuk ihtimal olumludur bankalar olumsuz olanlarin cvlerine bakmaz diye dusunuyorum. Halk bankasina girmis miydiniz hocam ?
-
@voshue yok girmedim orası ile ilgili düşüncem belli kişisel olarak protesto ediyorum bir de banka da katılım tercih nedenim.