Vakıf Katılım Bankası A.Ş Müfettiş Yard.
-
@sofuoglu sen gec ben geliyorum oraya da
-
@ucanizmirli evet ben geçen sene 19 tane yapabilmistim ingden bu sene de taş çatlasın 24 25 yaparım herhalde belki uzmanlık teklif ederler diye giriyorum
-
@bestof92 4 yanlış 1 doğru olayı var mı peki
-
@ucanizmirli hayır yok
-
@bestof92 peki hocam alandan toplam kaç soru vardı
-
@ucanizmirli 120 soru 150 dk hukuk soruları oldukça vakit aliciydi
-
@bestof92 hocam ingilizce de barajın üstüne çıktığımızı varsayarsak alan ve genel yetenekte ortalama bir net mülakata atar mı dersiniz? Alanda sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum pek ama sınava kadar ağırlıklı olarak ingilizce çalışmayı düşünüyorum ve bu da alandaki performansımı bi tık aşağı taşıyabilir.
-
@bestof92 özel hukuk için 120 soru gerçekten çok fazla hocam idare veya anayasa gibi kısa cevaplar da yok uğraşacaz yani. eyvallah
-
Ben gecen seneki forumlari okudum 150ksiyi tutturamamislar 120 130 da kalmis. Sinav zor oluyoe yani
-
@ucanizmirli yok hocam hukuk muhasebe iktisat toplam 120 soru
-
@sofuoglu hocam ben de snn gibi ingilizce kasayım dedim de bir gün dayanamadım. ekonomik terimler o kadar çok ve bilmediğimiz kelimeler o kadar fazla ki bildiklerini unutturuyo adama
-
@bestof92 doğru ya bnm kafa gitti bugünkü stresten
-
@sofuoglu geçen sene yetmişti 150 kişilik mülakat listesi dolmamisti bana kalırsa da ing ve gyden geçen alandan kalmaz kolay kolay kpssden biraz daha kolay oluyor alan soruları
-
Hadi arkadaslar vakifin sayfasina gecelim:)
-
@bjk34 ölü aga orası
-
@JBSay hocaM nerede yaşıyorsunuz?
-
Beyler simdi gk-gy ve ingilizce 60'ar degilde 40'ar mi?
-
@bjk34 gitmeyin arkadaşlar siz giderseniz burası kafadan ölü olacak. Yazışın işte burada Hatta sgk denetmenlik mülakatı adayı var mı varsa o muhabbette dönsün @AnarchisTR İstanbul'da
-
@ucanizmirli 40-40 kardeşim
-
@iyimser16 peki kac dk?