Guy Sıralama
-
Arkadaşlar 8500 sıralama 76 küsür puan ile guy gelme durumu nedir?
-
@harrod-domar gelir
-
72 puan 13000 sıralamaya gelir mi
-
@manisalipinar olmaz dediğimiz ne varsa olur
-
@manisalipinar ilan temmuzda gelirse ihtimal var.
-
Bu alimda 70 e kadar düşmüş siralamalara göre hangi sıralamaya kadar gelebilir
-
@manisalipinar hocam yanlış hatırlamıyorsam eskişehir ve izmir 70 ile kapatmıştı. Eğer bu önümüzdeki guy dguy süreçleri tamamlanır ve 2019 kpsssinden önce ilan gelirse 74 75 ile kapatabilir. Tahmini tabi. Tabi alım sayısı da önemli. 1500 2000 kişilik alım olursa çok güzel olur
-
500 kişilik ilanın gelmeyeceği ne malum veya 2000 kişi? ilan gelmeden ve şehir dağılımını görmeden bir şey demek yanlış. hala bu yönde bir hedefiniz varsa puanınız 89 da olsa 70 de olsa çalışın. ilan gelir de puanınız yeterse sınava girer şimideden çalıştığınız için mülakata da kalırsınız. zaten süreçler o kadar uzun ki her halukarde 2019 kpss ye gireceksiniz. ortada olmayan bir ilan için gelir laflarıyla umutlanmayın gelmez laflarıyla karamsar olmayın. kararlıysanız çalışın
-
Bu ilan yine geç gelir.Artik tek hedef yds olmali en az 70
-
@yamtar beni kastettiyseniz ben tahminimi yazdım sadece. Arkadaş kaç ile kapatabilir diye bir soru sordu bunun üzerine bn de tahminimi yazdım." Gelir"yada " gelmez" diye birşey demedim. "Kapatabilir" yazdım.Yoksa tabiki her an hersey olabilir. Benimki sadece öngörü. 70 puan alan da 100 puan alan da çalışmalı ve umutlu olmalı bunda zaten hemfikiriz.
-
@872 kusra bakmayın. benim kimseyi ima etmek gibi bir niyetim yoktu. bu soru her dönemde sık sık sorulduğu için genel konuştum.
-
@yamtar estafurullah hocam sıkıntı yok yani
-
@872 hocam sıkıntı var olmaz olur mu. araştırmıyoruz. adam akıllı plan program yapmıyoruz. hap bilgilere alışmısız. geleceğimizi göz göre göre yok ediyoruz.