Hukuk dersi icin saglam kaynak
-
@bluephantom hocam ben ondan calisiyorum biraz alt yapiya bagli. Klasik sinavlar icin nasil olabilir bilemiyorum. Kisa ozet gibi bir kaynak ama neredeyse her cumleyi dikkatle okumalisiniz eger kullanacaksaniz. Her konu var ama kisa kisa. Test sinavlarda daha ise yarar sanirim. Bu sene kpss hukuk ölcu olmaz belki ama ben 35 dogru yaptim. Biraz ezberden cok hukuk kavrama, mantigini oturtma isi aslinda. Bu da ben de zamanla oldu. Murat fasikulun de ondan farkli olacagini pek dusunmuyorum. Gerek sayfa sayisi gerekse icerik olarak. Daha once konulara asinaliginiz varsa ki bddk diyorsaniz kpss altyapiniz var tekrar icin ideal olabilir. Ama dedigim gibi klasik sinavda nasil olur emin degilim. Kisa zaman icin ideal bence ama yine de kaynak konusunda daha tecrubeli arkadaslar var bu forumda.
-
@johnstuartmill murat yayınları klasik sınavlarda da iş görür mü mesela sayıştay , vergi müfettişliği gibi...
-
Kpss Konsensus 2019 çıkmış, Monopol Dershanesinin ya da yeni adıyla Temizinkiler de çıkmak üzere. Alın ikisini 2'şer tur atın hukuk netiniz=33
-
Bu sene hukuk oldukça basitti ezbere dayalı soruları çoktu sürenin bunda etkisi var diye düşünüyorum kaynak olarak bende muratın fasiküllerinin daha iyi olduğunu duydum A kadroda iyidir ama murat tektir hukukta bence
-
Themis Anayasa,İdare hukuku ve idari yargı için ne düşünüyorsunuz arkadaşlar? Kurum sınavları için uygun mudur?
-
@walterbishop hocam ben sayıştay yazılı sınavına çalışırken themisin anayasa için güncel baskısını kullandım. Beğenmiştim. Şimdi yine bddk için ondan çalışacağım tavsiye ederim.
-
@yağmur1223 Teşekkür ederim.Ahmet Nohutçu ve Themis arasında kaldım bende.
-
@johnash evet bence gorur. Guzel kaynaklar.
-
Arkadaslar kutluay kararli kitaplari hakkinda ne dusunuyorsunuz? 2018 ekim degisiklikleri dahil yeni baskisi cikmis. Kurum sinavlari icin alinmali mi yoksa murat fasikullerin cikmasini mi bekleyelim? Hangisi daha faydali olur? Cok ayrintiya bogulup kafami karistirmak istemiyorum acikcasi. Fakat fasikuller de yuzeysel mi kalir diye dusunuyorum. Tesekkurler
-
Arkadaşlar var mı güncel önerisi olan ? Konsensus'un kurum sınavları için yeni baskısını alacağım ama konu anlatımlar da kararsızım. Kurum sınavları için hangisi yeterli olur ki ? Murat falan biraz yüzeysel kalacağını düşünüyorum ama altın seri, themis falan da çok detaycı gibi geliyor. Sizler ne dersiniz ?
-
@baelish Murat Fasiküller iyidir. Ben A Kadro aldım. Özellikle Anayasa Hukukun'dan hiç memnu kalmadım. Konsensus soru çözümü için ideal.
-
4t kamu hukuku ve özel hukuku konu anlatımlı kitapların güncel baskısı çıkmış. Deneyen,tavsiye eden var mı ?
-
@byteks1 hocam kamu hukuku kitabını aldım 4tnin. Gayet akıcı ve anlaşılır tablo şeklinde vermiş birçok yeri. Gayet güzel.
-
@serverbedi eski basımları hakkında kötü yorumlar olduğu için kafam karışıyor ancak yeni baskı başka kitap ta çok az var.
-
@byteks1 Aynen bende merak ediyorum 4t'nin kitabını. Şu ana kadar maliye, muhasebe, iktisat için 4t'nin yayınları hiç pişman etmedi ama hukuku denemedim. Fiyatı da gayet makul.. Kurum sınavları için yeterli midir bilmiyorum ama eğer kullanan varsa görüşlerini yazarsa çok memnun oluruz.
-
Merhaba.Kamupark yayınlarının Teftiş Hukuk 2019 kitaplarını kullanan var mı? Yorum alabilir miyim?
-
Elimde 2016 themis var borçlr medeni icra iflas sizce iş görür mü? Bu alanlarda değişiklikler çok oldu mu? 2017 değişiklikleri güncelleme kotuda var bende ama 2018de hu alanda ne oldu bilmiyorum takip edemedim
-
murat fasiküllerin den anaya- idare- medeni -icra iflas bence gayet iyi . borçlar ile ticaret hukuku bence yeterli değil. soru içinde tavsiyem özgün soru çözün.
-
@kizilderili özel hukuları sıkıntı yapma hocam 3-5 cümle değişiklik varsada güncel hukuk notlarından tamamlarsın.
-
Arkadaşlar soru bankası olarak elimde geçen yıl themis var anayasa idare dışında hala çözülebilir mi?