Hukuk dersi icin saglam kaynak
-
@sev-ren bende öyle düşündüm ama eminde olamadım sorayım dedim teşekkürler hocam
-
Arkadaşlar a kadronun hukuklarını aldım. sanki yetersiz gibi geldi. Özellikle anayasa hukuku 1 günde okuyup bitirilir gibi.emin olamadım başka kaynak alsam mı.
-
@alpha hocam borclar ve ticareti oradan bakmayi dusunuyorm
-
@abd94, içinde söyledi: Hukuk dersi icin saglam kaynak
@alpha hocam borclar ve ticareti oradan bakmayi dusunuyorm
Hmm anladım hocam.aslında anlatım çok güzel gereksiz detaylar yok.inşallah hafif kalmaz
-
@alpha dostum a kadro anayasa icin yine a kadronun anayasa degisikliklerinin cb kararnamalerinin vs oldugu 20 kusur sayfalik pdf bir ek var bu forumda paylasilmisti onunla beraber desteklersen iyi olur. Kitapta bu degisiklikler cok islenmemis yeni basimda da.
-
@sbf1983, içinde söyledi: Hukuk dersi icin saglam kaynak
@alpha dostum a kadro anayasa icin yine a kadronun anayasa degisikliklerinin cb kararnamalerinin vs oldugu 20 kusur sayfalik pdf bir ek var bu forumda paylasilmisti onunla beraber desteklersen iyi olur. Kitapta bu degisiklikler cok islenmemis yeni basimda da.
Evet hocam yok.tamam öyle yapayım o zaman.çok sağolun
-
@sbf1983 Hocam o dediğiniz pdf’yi nerde bulabilirim? Hangi başlıkta paylaşılmıştı hatırlıyor musunuz?
-
@felix-felicis hocam bir bakmam lazim aslanreyiz hocam paylasmis da olabilir.
-
@felix-felicis hocam https://forum.tercihiniyap.net/topic/4771/29-aralık-2018-i̇dari-yargı-hakimliği- bu baslikta ilk sayfada aslanreyiz hocamin 2017 2018 kamu ozel hukuk degisikliklerinde var
-
@alpha Bana da anayasa yetersiz geldi. Murat Fasikülleri de alsak mı diye düşünüyorum.
-
@bluephantom, içinde söyledi: Hukuk dersi icin saglam kaynak
@alpha Bana da anayasa yetersiz geldi. Murat Fasikülleri de alsak mı diye düşünüyorum.
Diğerlerine bakmadım ama anayasada sizinle aynı fikirdeyim.
Anlatımı beğendim ama ben.gayet açık ve net -
@sbf1983 Teşekkür ederim
-
Ben Murat'ın kamu hukuku 2019 kpss konu anlatımı kitabını (fasikül değil) sipariş verdim internetten.Özel hukuk için de 2018 basim a kadro var elimde. Özel hukukları iyi gibi geldi ama başka tavsiye edebileceğiniz kaynak var mı özeller için? Hukukla bir türlü yıldızım barışmadı iyice oturtmak istiyorum bu sene.
-
@alpha kpss, guy ve dguy sınavları için bana yetti. Kanunname aldım geçen sene 1 kere zar zor okuyabildim sonra tekrar a kadro hukuk kitabına geri döndüm. Bol soru çözümüyle a kadro veya murat fasikül fazlasıyla yeter.
-
@beveridge-eğrisi, içinde söyledi: Hukuk dersi icin saglam kaynak
@alpha kpss, guy ve dguy sınavları için bana yetti. Kanunname aldım geçen sene 1 kere zar zor okuyabildim sonra tekrar a kadro hukuk kitabına geri döndüm. Bol soru çözümüyle a kadro veya murat fasikül fazlasıyla yeter.
Tamam o zaman hocam.başka kaynağa gerek yok o zaman.bi an emin olamadım.alışmışız kalın kalın kitaplara öyle olmazsa yetersiz olcak sanıyo insan
-
4t son baskı ya da Murat kalın özel kamu hukukları icin ne düsünüyosunuz
-
Arkadaşlar ticaret hukuki için altın seri mi(Ayşe Sarıca) yoksa a kadro yeter mi ? Altın seri 500 sayfa bişey çok detaya mı kaçar sizce ?
-
Soru bankası olarak tavsiye var mi
-
@baelish, içinde söyledi: Hukuk dersi icin saglam kaynak
Arkadaşlar ticaret hukuki için altın seri mi(Ayşe Sarıca) yoksa a kadro yeter mi ? Altın seri 500 sayfa bişey çok detaya mı kaçar sizce ?
Ayşe hoca dersane hocamdı benim.6 7 sayfa bi not hazırlamıştı bize.buna çok iyi çalışın bütün soruları yaparsınız demişti.o yüzden bence onun kitabı kafidir
-
Hukuk için muratın 2019 fasikülleri çıkmış alıp kullanan oldumu acaba ?fasiküller çok iyi diye duydumda