29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
monopolün kitaplarında içindekiler kısmı bile yok, direkt roman gibi başlıyor kitap.
-
@james-buchanan Hocam bir kez bitti ama soru çözmeden tam anlamıyla bitti denemez . Tarih biraz nankör ders . Hele ki inkılap tarihi , milli mücadele dönemi çorba gibi oluyor ben de .
-
@sena_25 bencede öyle. soru çözmek lazım.
-
@legolas netten yazıcıdan transkripti kendim çıkarıp gotursemde onaylarlar mi
-
@bydaler aslini da götür hocam dene sansini
-
Günde kaç saat çalışıyorsunuz arkadaşlar ?Hangi dersleri bitirdiniz?Durumlarımızı görelim.
-
SAAT 20:00 DA
#1000malihizmetuzmanyardımcısı
TAGI İLE ETKİNLİK YAPILACAKTIR BİRLİK OLALIM LÜTFEN.
-
@mhd, içinde söyledi: 29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
SAAT 20:00 DA
#1000malihizmetuzmanyardımcısı
TAGI İLE ETKİNLİK YAPILACAKTIR BİRLİK OLALIM LÜTFEN.
-
@legolas valla dosttum araştırmalarıma göre herhalde izmire gidip transkripti almam gerekecek faks falan kabul edilmiyor anladığım kadarıyla,akılsız basın cezasını ayaklar çeker sağlık olsin
-
justice denemelerini kullanan var mı?
-
@bydaler hadi ya bakanligi arayip sordunuz mu o kadar zahmete girmeyin hocam
-
@mehmetemir Teşekkür ederim hocam sağolun
-
@bydaler ben arkadaşa vekalet verdim,benim yerime o halledip gönderdi.77 lira vekalet ücreti var noter için.onun dışında kargo parası vs. 100 liraya hallediyorlar.
bende izmire gidecektim yoksa -
arkadaşlar ceza hukuku için konsensus 2015 basım var elimde.yeni kaynak almama gerek var mı acaba? ceza da değişiklik pek yok gibi diğerlerine kıyasla?
-
@atabey27 gerek yok hocam ceza genelde çok değişiklik olmadı. Değişen birkaç hükme bakın yeterli olur..
-
@resentahkik daha önce trankripi Türkçe tercüme ettirip noterde onaylattırdıysanız aynı noterden onaylı bir örneğini alabilirsiniz. Ben öyle yapıp teslim ediyorum. Daha önce sınava girerken böyle yaptım. Ama noter onaylı belgeyi aslı gibi yapıp geri vermiyorlar. Dosyaya öylece koyuluyor.
-
İdare için çokça alesta lafı dolanıyor. Alıp kullanan varsa bu kitap hakkında bilgi verebilir mi? Themis mi alesta mı sorusuna cevap arıyorum.
-
@legolas arayıp sormadimda sonuçta ıslak imzalı gerekecek ,kimsede yok o taraflarda bana göndersin,bizim okulda bana göndermez , tarayıcıya imzalı.bir şekilde okutup maille atsalar diyeceğim ama yapmazlar öğrenci işleri tembellik yerio yüzden gideceğiz artık sağlık olsun
-
@atabey27 valla zor ,oralarda birilerini bulamam.su an ne yapalım.gidip eski anıları tazeleyelim.biraz
-
@bydaler üniversite öğrenci işlerini arayın bazı üniversiteler mail adresine gönderiyo yardımcı oluyor. bana da lazım olmuştu dilekçe yazıp faks gönderdim onlarda mail adresime gönderdiler