29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
Arkadaşlar ülke genelinde kar yağışı etkisini arttırırdı.. Buna Ankara ve benim bulunduğum il dahil. Hatta şuan yollar kapalı. Okullar tatil... Cuma cumartesi ye geçse bari... Ben ve benim gibi dışardan gelecekler için sorun olmaz inşallah.... Şuanki tablo biraz beni endişelendirdi...
-
@toranj külfet sorusunu monopol denemeleri sayesinde doğru yapmıştım ama buseneki monopol denemeleri 2016'ya oranla kötü ve bazı soruları güncel değil (hatalı).
-
@ignore Afyon-Antalya yolu kapanmis.Yarindan sonra yagis gozukmuyor bakalim.
-
@confutatis bu kadar açık net ifadelerin işlenmemiş olması garip bazı sayfalarda hsk ibaresi bazılarında hsyk ibaresi komik olmus birini revize edip oburunu bize bırakmaları .. :s
-
Arkadaşlar bütçe sürecinin başında hazırlanan orta vadeli programı kim hazırlıyor sonrası nasıl oluyor anlatabilecek var mı rica etsem ?
-
@diriliss hocam 4-5 sayfa önce bu soruyada cevap olacak bir madde yazmıştım . Oraya bakabilirsin.
-
@ignore hocam tatil olur mu acaba? Heryerde kar yağışı var..
-
@bbann ÖSYM gibi işgüzar bir kurumun öğrencileri düşünerek iş yapacağını hiç sanmam. Siz işinizi sağlama almaya çalışın. Son yapılan Sayıştay sınavı öysm nin nasıl bir kurum olduğunu gösterdi .
-
@fc-real-gdp ben de monopol soru bankasında görmüştüm o tarz sorular şimdi geldi aklma o sayfalara bakayım
-
@ignore yarın Ankaraya gelecektim uçağım vardı iptal oldu mecbur otobüs artık
-
@olursaolur hocam next level kariyer özet bi kitap çıkardı yeni, sadece ortak alan dersleri var. onda hâlâ başbakanın geçtiği yerler var. 35 liram çöpe gitti resmen
-
@kemankeşş geçmiş olsun. Otobüsle sağ salim gelirsiniz inşallah. Ankara'da kar halen devam ediyor. Sınavın iptal olacağını düşünmüyorum. Ctesi kar gözükmüyor sadece hava soğuk
-
@çıkmadıkcandan belli olmaz hocam doğru bileti aldım son dakikaya bırakmasa bari de bilet yanmasa
-
@bbann VDK 2013te 5. Promosyon sınavını son anda dava nedeniyle ertelemişti. Aynısını 11. Promosyona alımına yaptılar. Her ikisinde de kimler mağdur olmadi ki? Bu ikisi dışında şimdiye kadar ertelenen sınav hatırlamıyorum. OSYM nin erteleyecegini düşünmüyorum.
-
Makro mikro ve tarihle başım dertte ne yapacağımı bilemiyorum
-
@ak hocam makro mikro temelin yoksa bu saatten sonra zor . İyi olduğun yerlere yönel. Yok biraz temelin varsa makro dan çarpanlar , GSMH gibi mikro arz - talep eşitliği gibi, esneklik gibi kolay yerlere bak. Bence bir ıs-lm gibi bir konunun gelme ihtimali çok düşük . Tarihide biriyle ezber yap bence.
-
@çıkmadıkcandan ders notlarını bitirdim şimdi çözümlü çıkmış sorularını çözüyorum makro mikro kalıp soruları ezberleyeceğim sabaha kadar biter inşallah 300 soru teşekkür ederim
-
@mehmetemir hmk da 400 maddeye kadar yeterli olur mu sizce 7 sorunun hepsi yakalanabilir mi bu maddeden sonrakiler biraz onemsiz gibi geldi
-
@emrah16 hocam tahkim ve hakem kesin bak . Arabuluculuk ülkemizde yükselen değer kanununa kesin bak.
-
Bende katılıyorum düşüncenize ha gayret bekleyen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır