29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
Türkçe sorularının cevapları var mı aklınızda bir tane bile olsa
Matta varsa size zahmet -
Kaymakamlık sınavındaki nickler şimdi de burda, ben ikisine de ilk kez girdim bu sene, ikisinde de başarılı olamadım , tavsiyemiz nedir Denemeye devam edeyim mi yoksa bırakıyım mı arkadaşlar ?
-
@ovuz hocam niye bırakacaksınız ya..
Garibana ses mazluma nefes olmak için ölene kadar çalışacaz hep beraber..
Bu sınav soru olarak da çeldirici olarak da gayet zordu. O yüzden canınızı sıkmayın. Biz elimizden geleni yaptık yine yaparız.
Şunu unutmayın kazanırsak da nasip kazanmasak da nasip..
Elbette herşeyin bir vakti var..
Ama şuan tek olmaması gereken şey moral bozmak..
Aynen devam edin..
Ayrıca şuan herkesin çok iyi bir hukuk temeli oldu bu size daha kolay olan Kpss hukuk da baya fayda sağlar bunu değerlendirin elbette...
Ama ne olur şuan moral bozmaya çalışanlara fırsat vermeyin..
Şu kadar netim var fulledim filan diye buraya yazan arkadaşlar, sizden kişisel ricam ne olur bunu yapmayın...
Sizi tebrik ederiz elbette lakin birçok arkadaşımın kötü geçti onları daha fazla moralini bozar bu..
Onun yerine birbirimize nasıl daha çok destek oluruz ona bakalım...
Hakkınızı helal edin...
Hayırlı geceler...
-
@mehmetemir teşekkürler üstad
-
Arkadaşlar 2 gündür ses seda yok forumda..
Umarım herkesin morali iyidir..
Ve
Dediğimiz gibi herkes dinlenip birbirine dua ediyordur..Ben hepimize dua ediyorum..
Dayanın arkadaşlar..
Güzel günler çok yakın.
Çok ama çok az kaldı dayanın..
Hepiniz dualarımdasınız...
-
Hocam benim morelim bozuk gerçekten matematik tarih makro mikro çok kötüydü benim açımdan sınav sonucu negatif olacak açıkçası inşallah sizin ve diğer arkadaşların iyi geçmiştir
-
Sizin fikriniz benim için önemli gerçekten kaymakamlık ta olmamıştı zaten devam mı tamam mı hangisine çalışılmalı idari olurmu 2019 da malum belli değil kaymakamlık olur yine düşüncem kaymakamlığa çalışayım mı şimdiden yada kurum içinden 3 ay sonra görevde yükselme var onamı hazırlanayımmı bilemiyorum sizin fikirleriniz benim için önemli iyili vardınız ve iyiki varsınız Allah sizden razı olsun
-
Benim de olumsuz, ama yine de denedigim icin pisman degilim son ana kadar cabalamaktan vazgecmedim en azindan deneseydim diye pismanlik duymayacagim. Kazanacak arkadaslara simdiden tebrikler
-
Kazanıp kazanamayacağımı borçlar ve vergideki şüpheli sorular belirleyecek şu an tam bir bıçak sırtı
-
@sbf1983 sizin adınıza üzüldüm ama haktan hayırlısı diyelim ne diyebilirizki
-
@rootofallevil inşallah hayırlısıyla kazanırsınız
-
@ak inşallah
-
@ak hayirlisi hocam
-
Arkadaşlar olsun olsun önemli değil..
Herşey nasip..
Emin olun güzel olacak herşey..
Netim az filan diye sakın üzülmeyin. Kaymakamlık sınavında 70 üstü alan 360 küsür kişi anca olduğunu hatırlayın. O yüzden sakın üzülmeyin..
Zira
Bu sınav belki de sınav tarihinin en ilginç sınavı idi.O yüzden hepimiz elimizden geleni yaptık gönlünüz ne olur ferah olsun..
Vakit dinlenme ve dua etme vakti..
Çok yoruldunuz artık dinlenin ve dua edin.
Allah'ın izniyle sonuçlarda güzel gelecek..
Eğer azcık hatrım varsa ne olur bu konuda beni dinleyin..
Bundan sonrası olursa nasibim olmazsa imtihanım der geçeriz çünkü elimizden daha fazlası gelmez artık..
Selametle..
-
@mehmetemir Allah razı olsun hocam
-
@mehmetemir Ben şahsen kazanamayacağım .Sınava basladıgımda kolay olacak hissini veren kısa sorular, şıklar arasında kaldıkca zorlugunu gösterdi.Çok ince ayrıntılar ,ayrımlar mevcuttu.Çok kolay diyen arkadaşları tebrik ederim .Benim malum kurumum işim yoğundu ,sınav ilanı geldiğinde iş çıkışında çok çok zorda olsa uyumadan çalştığım günler oldu,işe gözlerim şiş gidip işlemlerimi yetiştiremedğim günler oldu..Arkasından imar barışı patlayınca işte mesaiye kalmak zorunda kaldım hatta haftasonu gidip çalıştım sınava bır hafta kala izin alacaktım müdür bey hem yılsonu yogunlugu hem imar barışı yoğunluğu nedeniyle onu da vermedi.Velhassııllll bu şartlar altında elimden geleni yaptım ama yetmedi konularım yetişmedi yeterince soru çözemedim.Kazanamayacağım ancak yılmıyorum..Bu sınav da tecrübe oldu.Özellikle evde olan arkadaşlar yılmayın,biraz dinlenin ardından daha yüksek şevkle konulara tekrar başlayın..Ben öyle yapacağım .Başta moralim bozuldu ama önemli olan zorlu şartlar altında fedakarlık edip başarmak değil mi? ki bu meslek bunu fazlasıyla hakediyor.Sınavı iyi geçen arkadaşlarım için mülakatta başarılar diler benim gibi kazanamayacağını düşünenler için kesinlikle üzülmeden temelimizi biraz daha sağlamlaştırmıs olarak soğumadan derslere dört elle sarılmalarını ve hayallerınden hedeflerinden vazgeçmemelerini öneririm..Kazanan arkadaşlarımı gördüm hiçbiri yılmadan devam etti başardı..
-
@mehmetemir dostum ses soluk bir yana fırtınalar kopuyor diğer soru başlığında
-
@mr-aday sınav kolay diyenler olmuştu. Şimdi diğer formu gezenler aynı şeyi diyebilecek mi merak ediyorum.
3 gün oldu hala cevabı bulunamayan öncüllü sorular var. Tuzak birkaç soru gözlerden kaçmış. Vergi Hukuku kısmı, kaç kişi arasında kavga çıkarttı neredeyse.
Fırtına kopuyor tabiri tam yerinde. -
@cenk Allah layık olana layıkıyla muamele etsin ne diyeyim
-
Valla benim sınav tam bıçak sırtı gibi mülakata 600 kişi kalacak olsa en kötü ihtimalde bile içerde olurdum fakat 300 kişi mülakatta olacağı için büyük ihtimal kazanamayacağım