29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
10 Gkgy yanlışım var her sınavı bu Gkgy yüzünden kaybediyorum yeminle
-
Bu saatten sonra hayirlisi olsun dostlar. Benden bu kadar basarilar herkese emegi gecen tum dostlara selam olsun. Allah razi olsun hepinizden ozellikle de mehmetemir hocam sizin motivasyonunuz ayriydi. Ilerleyen surecte Allah yardimciniz olsun cümleten...
-
@mehmetemir çok iyi niyetli güzel bir insansın ama bence üzülmelik bir durum yok. İnsanlar doğrularını yazsınlar ortalama bir eğilim yakalayalım. Yapamayanlar arkadaşlar iyi yapanları bilsinler ki onlardan faydalansınlar . Yazmadan olmaz bence
-
@sbf1983 hocam durun ya nereye gidiyorsunuz..
Herkesin hatırlamadığı bir sürü soru var..
Hemen umut kesmek yok..
Ne olur bekleyin gerçek sonuçları..@çıkmadıkcandan hocam ben fikrimde ısrarcıyım. Gerçek sonuç açıklanana kadar herkesin metanetini korumak adına herkesin netlerini yazmasını uygun bulmuyorum elbette burası özgür bir ortam herkes istediğini söyler ben karışamam o yüzden herkes dilediği gibi yazabilir benimki sadece tüm herkesi sevindirip üzmeyecek bir fikirdi.
Arkadaşlar gerçek sınav sonucu açıklanana kadar metanetinizi koruyun lütfen..
Hatırlamadığımız bir sürü soru var..
Allah'ın izniyle vakit hâlâ dua vakti..
Dayanın ne olur..
Sabredin..Selametle...
-
@Mehmetemir hocam Allah senden razı olsun. Kazanırsam şayet emeğin büyük olacak
-
@rootofallevil Hocam sizce bu sinavin 80 altini gorme sansi hic yok mu? Sizi tebrik ederim bu arada. Hayirli olsun.
-
@gaye teşekkür ediyorum 80 netin altında kapatması zor gibi görünüyor belki bir ihtimal 79 net olur o da 23-56 gibi dağılım varsa
-
@rootofallevil Hocam 75-78 arasi bir yerlerde kaldim ben muhtemelen. Hayirlisi olsun. Sizin mulakata kaldiginizi dusunuyorum. Umarim hayirli haberinizi aliriz. Bizim icin de hazirana kaldi umutlar.
-
@gaye hepimiz için hayırlısı olsun
-
@rootofallevil hocam haziran için duyum varmı varsa sağlam mı idaride olurmu teşekkürler
-
@ak hesaplarıma göre 21-50 ..olmadı
-
@rootofallevil, netlerınız nasıl sizin sonucu merak edıyordum umarım emeklerınızın karsılıgını almıssınızdır.
-
@kendinehakime inşallah
-
Dostlar haziranda sınav varmı varsa idaride olurmu
-
Sınava girmedim, soruları nasıl görebilirim arkadaşlar ? (Aisten sınava girmeyenler göremiyor)
-
@taromisaki9 hocam sadece yüzde 10 kısmını görebilirsiniz sınava girmedi iseniz..
Hayırlı geceler...
-
an itibariyle odamı toplarken çözmediğim 9 monopol denemesi
ile karşılaştım. nasıl korktuysam artık -
@mehmetemir Toplayanlar olurdu genelde soruları pdf şeklinde. İmkanım olursa ben bi deneyeyim.
-
ben de pdf olarak var. buraya nasıl atacağım
-
İleti kaldırılmıştır.