29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@idyah yok önemli değişiklik temmuzdan sonra olmadı hocam... Siz onları kullanın.. birtek vergide azcık değişiklik var onlara bakarsınız
-
@idyah hocam elindeki kaynağın güncel soru ve kanun ile destekle..ne olabilir justice monopol konsensus artik hangisi sana makul gelirse bir soru bankasından mutlaka faydalan
-
@maxmin kesinlikle pusuladan konu calis uzerine soru coz dostum.evet tarih biraz sıkıntılı geliyor altyapısı olmayanlar icin ama günde 20 30 sayfa ilerlesen şimdiden bir problem kalmaz sinava değin
-
İDARİ yargı için adliye ye hangi evrakları teslim ediyoruz. Adliye başvuru yaptığımıza dair bir belge veriyor mu
-
Arkadaşlar Bu hakimlik kampları çok yararlı oluyor diyenler var. Gideniniz var mı. Sınavdan önce 12 günlük kamp olacak yine. Ahmet nohutcu idare ve iyuk derslerine gelecekmiş.
-
Hamza Eren hocanın hazırladığı ve kendi paylaştığı
2019 Anayasa Hukuku Ders Notu
https://drive.google.com/open?id=1umAXWlp8OQkQU82XuCR_UhIyjvcOek2UTÜRK VERGİ HUKUKU- SORULAR
https://drive.google.com/open?id=10qfu0_aPP5BTSZIUAOlhb7AKg_DOiqb3 -
Arkadaşlar tarih ramazan yetginin video ders notları nasıl tarihin pusulasıyla kıyaslayacak olursak hangisini önerirsiniz, şuana kadar hep hukuk dersleri çalıştım adliye hazırlanıyorum kpss tarih deneyimim yok, sınava kadar yeteri kadar zaman var mı bu söylenen kaynaklar için yardımcı olursanız çok sevinirim
-
@Mehmetemir @olursaolur Teşekkür ederim hocam iyi çalışmalar
-
bulabiliyorsanız tarihin pusulası çözümlü soru bankasını alın son kpssde tarih bölümünde 22 netim vardı tek soru kaynağım oydu
-
@kafdağınınarkası hocam 84 puan derken yani 84 doğru değil dimi idari yargı aşağı yukarı 100 soruda 73 75 doğru ile kapatıyor sanırım
-
@rootofallevil Çok teşekkür ederim sağolun:) İyi çalışmalar
-
@mehmetemir vergi hukuku sorulari guncelmi hocam degisiklikle uyumlu mu ?
-
Son hakimlik sınavında bir arkadaşım 172. olmuştu puanı da 84.7 li bir şeydi galiba. Puan olarak 82.5-82.7 üstünü görmez.
-
iyi aksamlar herkese. basvuruda sadece idari yargiyi mi sececegiz? ortak alan yok ve sinav 12.45'te basliyor yaziyor. nasil olacak acaba?
-
Motorlu taşıtlar vergisi 1.1.2018'den beri hem advolarem hem de spefisik yapılı bir vergi oldu(Dikkat!)
-
@su_23 kesinlikle tarihin pusulasi
-
E devlet mezuniyet belgesi direkt kabul ediliyor mu yoksa noter onayı şart mı arkadaşlar yorumları baya okudum ama biri oluyor biri noter onayı yazmış bilen varsa yazabilir mi ?
-
@mami1616 hocam başka bir siteye birkaç ay önce atılmış, ben tam bakamadım içine
-
İdari hakimlik başvurusunda evrak teslim eden var mı acaba şuana kadar.Nasıl olduğu konusunda bilgilendirirse sevinirim
-
Hocam önceki sayfalarda hiç yoksa on tane bilgilendirme iletisi var. İlk mesajda genel bilgiler var. Okusanız da forum amacına uygun kullanılsa keşke. Bu kadar kolaycı ve kişiye özel hizmet beklentisi içinde olmayalım lütfen.