29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@officialsecret gerekmiyor hocam
-
Ileti reklam nedeniyle kaldirilmistir.
-
@dzndr bakanlığı aradım,dolaşır bize gelir en sonunda dedi.yani sorun olmazmış.
-
@atabey27 teşekkür ederim kardeşim.
-
Arkadaşlar not drum çizelgesi var elimde onaylı fakat tarihi eski bir sakıncası olur mu yeni tarihli olmak zorunda mı?
-
@bbann hocam ben 2008 tarihli transkript verdim. Bir sey demediler Ankarada da problem olacagini sanmiyorum; bitirdigim fakulte belli, dersler belli nihayetinde.
-
@sbf1983 sevindim hocam bir de diplomanın aslını götürüyoruz değil mi?
-
@bbann ben asillarini da goturdum goz ucuyla baktilar. Bazi yerler farkli uygulama yapabiliyor yaninizda bulunmasinda fayda var.
-
Arkadaşlar kaldıraç soru bankasını almak istiyorum ama hiçbi yerde yok yenisi çıkcak deniyor. Ne zaman çıkar bilen var mı?
-
@beyhude bak bu sitede stokta var gözüküyor kardeşim..
https:/ /www.kitapbudur.com/savas-yayinlari-2016-kaldirac-sadece-hakimlik-sinavi-icin-gy-gk-soru-bankasi?gclid=EAIaIQobChMIrt_05su_3gIVUud3Ch0s5wXAEAQYASABEgJfsfD_BwE
-
@mehmetemir Çok teşekkür ederim ama bu 2017 vatandaşlık kısmı eskidir.. Tabi beklemektense alıp diğer kısımlar çalışılabilir.
-
@beyhude hocam zaten şuan mevcut en son basım 2017. Anayasa değişiklikleri işlenmiş yazıyor üstünde ama başbakanlık filan olmayabilir dediğiniz gibi
-
@mehmetemir Aynen hocam zaten ankarada sormadığım yer kalmadı hepsi yenisi gelcek dedi, muhtemelen eskiler toplatılmış.
-
@mehmetemir o zaman baslayalim
-
ya arkadaşlar "yeterli düzeyde hukuk dersi" ne demek oluyor? biraz uzağım o yüzden sorulduysa kızmayın.
Boşu boşuna para yatırmayalım eğer kabul olmayacaksa? bunlar hangi dersleri ne kadar istiyorlar ki? 3-4 ders yetmeycekse boşuna mı parayı yatırıyoruz yani?
-
Ödeme yapılamıyor. Aynı sorunu yaşayan var mı?
-
Tecrübeli arkadaşlar cevaplarsa sevinirim; arkadaşlar medeni hukuktan iyi bir kpss altyapım var, sadece hakimlik soru kaynaklarıyla desteklersem yeterli olur mu? Düşünceleriniz nelerdi?
-
Ben diploma fotokopisini ve transkripi gönderdim yanlış mi yaptım acaba
-
@yea-sbf doğru yaptınız hocam merak etmeyin
-
@bydaler Onceki sinavlarda oyle yaptık direk yine öyle yapınca sonra baktım mezuniyet belgesi diyor. Neyse sıkıntı yok ozaman eyvallah hocam