29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
Bu arada arkadaşlar büyük ihtimalle tutacak bir taktik..
O kadar çok şey artık CB oldu ki heryerde ya kararı ya onayı var..
O yüzden kendi yapacağım bir taktik size de tavsiye ederim..
Bir sorunun cevabı aklınıza gelmezse direk CB işaretleyin..
Diğer şıklardan emin olun daha fazladır CB'nin doğru cevap olma ihtimali..
-
Kesin hesap kanunu hazine ve maliye bakanlığı tarafından hazırlanır bütçe ve strateji başkanlığını nerden çıkarıyorsunuz?
-
@rootofallevil hocam gözünden kaçmış. bütçe kanunu teklifi için yazım onu 5018 16. madde diye kesin hesap kanunu için 42. madde de hazine maliye bakanlığı yapar dedim.
-
Dostlar elimde 2016 dan kalma monopol ve mihenk denemeleri var. Yetişmesi mümkün değil 2-3 günde.
Konsensus
Justice (ek)
Monopol
Bitti. Sertkan erdurmaz ın medeni usul de yarıda şu an.
Hiç deneme çözmeden olur mu bu iş ne dersiniz ? :)) -
Vergi dairesi ..... ve ..... komisyonlarınca tahmin ve takdir olunan matrahlara karşı vergi mahkemesinde dava açabilir.
-
@rootofallevil tadilat ve takdir
-
@kemankeşş doğru hocam
-
@mr-aday hocam bir tane de olsa çözün deneme
-
Bir şey merak ediyorum ösym 2010 2012 gibi sınavlarda kaymakamlıkk dahil çok detay ve uzun olay soruları sormuş ama 2017 2018 de yapılan sınavlar daha sade ve çok uzun olay soruları yok acaba öğrenci profilinden dolayı mı
-
Arkadaşlar aştiden gazi mühendislik fakültesine nasıl gidilir bilgisi olan var mı
-
@kemankeşş yeni nesil tembel mi diyosunız hocam
-
@numerusclauses ee malum biraz etken
-
@mehmetemir 3 tane çözmüştüm. Vaktim olsa mutlaka çözerdim de seçeneğim yok malesef
-
@kemankeşş Acaba liyakat sahibi insanları zor sorularla oyalayıp birilerini daha kolay sokmak istemiş olabilirler mi? Bu da bir varsayım.
-
@mr-aday olabilir soruları verme hikayesi için mantıklı bir yaklaşım , kolay soruyorda ne oluyor gerçi 7 kişiyi aynı anda mülakata sok. 7 sine aynı soruyu sor. Ki kendi mulakatimda ben 2. Sıradaki kişiydim. 1. Cevap veremedi ben söylenmesi gereken her şeyi söyledim. 3. Arkadaşa katılıyorum dedi 4. Arkadaşa katılıyorum dedi . 5.kucuk bir şey ekledi 6. Ve 7. Hiçbir şey demedi. Ve bu mülakat 7 kişinin toplam 5 dk sürdü. ( Şimdi şöyle arkadaslarda çıkar hocam yalnız mülakat olmasa iki kelimeyi bir araya getiremiyecek kişiler ise giriyior. Evet dostum o arkadaşa da 1. Ve 6. mı hakim olduğunu söylemek istiyorum.)
-
Arkadaşlar işsizlikten düşüne düşüne panik atağa yakalandım ya bazen darlanıyorum nefes alamıyorum gibi hissediyorum var mı hiç yaşayan
Dikkat edin kendinize dünya telaşı ve modern dünya hali yüzünden -
@nopainnogain hocam astiden ankarayla maltepeydi galiba o durakta ineceksiniz.
-
@çıkmadıkcandan ben de oyle biliyordum hocam guya bu kitap 2018 basilmis 46. Baski bariz hatalar yapmis. Tesekur ederim
-
Yine ve yine tüm misafirhaneler dolu. Bu sınav ekonomisi can sıkıcı bi hal aldı. Misafirhanelerden rezervasyon yapıp iptal edecek olan varsa haber etsin
-
@sbf1983 hocam indikten sonra çok yürüme mesafesi var mı başka bir vasıtaya mi binmek lazım