Kadın mülakat kıyafeti seçimi nasıl yapılmalı?
-
@1umut Teşekkürler hocam, bahceliye de gidip bir bakmam gerek. Jument'e de uğrayayım, sağolun.
-
@duyguuu37 Ah hocam ah. Dandik gomlekler bile kac lira para olmus. Hayat oyle pahalilasmis ki
-
@1umut ozellikle tesettur olunca her sey birkac kat daha artiyor malesef hocam
-
@alageyik08 ne demek hocam insallah bulabilirsiniz:)
-
bayan kıyafetleri daha pahalı olur. en az 1000 tl gider.
-
@1umut İnşallah hocam hayırlısı ile bir de işe girelim, bu zamanlar da tez vakitte geçer. Allah yardımcımız olsun.
-
Maskülen ayakkabı ve özellikle platform topuk benim de tercih etmediklerim arasında. Hatta bence platform çok abartı duruyor (giyen gördüm). Ayrıca, topuklunun zarif gösterdiği kesin ancak güvenle yürümek sıkıntı olabiliyor. Daha küçük topuklar tercih edilebilir. Pantolon da ise skinny tercih ederken dikkat etmek lazım zira bazıları kapri gibi durabiliyor. Ceket giyilmesi bence de her zaman avantajdır. Son olarak, totalde renk seçimlerine dikkat etmek gerek.
-
Bu arada Chima'da güzel ve kaliteli kıyafetler var. Birazcık pahalı ama, bütçesine uyan pantolon ceket ordan bakabilir
-
@marigold kaba olmayan topuklu bota ne dersiniz onlarla çok daha rahat yürüyorum
-
Bence ekonomik olarak çoğunluğumuzun çöktüğü bu dönemde tercihini yap imece grubu kuralım takımdır çantadır 2. El ales yds puanı vesair içeren bir havuz oluşturalım ihtiyacı olan kullansın sonra temizletip geri bıraksın. Hatta kuru temizleme masrafları için de ayrıca bir grup kuralım, ha bir de kargo parası var tabi ondan da otobüse verip yırtabiliriz. Yoksa mülakat sınav parası yol parası derken giymeye kıyafet değil ne yazık ki sınavdan çıkınca karnını doyurmaya yemek parası kalmıyor. İnşallah bir yerlere geldiğimizde şu günleri unutmayıp bir hayrımız dokunur insanlara.
-
@fg94 o zaman paça boyuna dikkat hocam botun boyun kısmını tamamen kaplamalı boru paçada, bu gibi ayakkabılarda bol paça kumaş pantolonu öneririm iyice botu kapatacak cinsten.
-
@fg94 bence pantolonla uyum sağlarsa neden olmasın hatta kış mevsiminde daha bile iyi. Ama bot bilek üstü olduğundan uzun geniş paça bir pantolonla, daha şık durabilir.
-
@hegia-sophia evet aynı anda yazmışız, aklın yolu bir
-
@hegia-sophia
2-diz de olur mu ? suana kadar gittigim mulakatlarda ya bayan yoktu yada pantolon giymisti. İstifa etmeden once calistigim yerde giydigim takimlarim var. O takimlarim eteklerinin hepsi dizde:(( -
@economist34 karslatirma yapamadim.
-
@economist34 hocam kamuda özellikle biraz daha diz altı olması gerekiyor diye biliyorum. Hakimlik mülakatına giren tüm arkadaşlarım mesela diz altı almışlardı. Onca emek verip kazanıyorsunuz sınavları olmazsa falan etek boyundan mı diye kafayı yemektense risk almamak daha iyi.
-
@economist34 ayrıca bence pantolon da olabilir gayet de güzel olur. Şahsen ben pantolon tercih ediyorum. Önemli olan tertipli, özenli ve temiz görünmeniz takımlar boşa mı çıktı diye sıkmayın canınızı. İşe girince giyersiniz tek tek inşallah
-
Ziraat uzman yard mülakatına gireceğim bende. İstediğim takımı bulmak günlerimi aldı. Başörtülü olunca bulmak zor oluyor gerçekten. Uzun etek giymek istemedim. Çok uzun ve çok kısa etek uygun gelmiyor bana. Diz altında da rahat edemem diye tercih etmedim. Uzun ceket ve pantolon aldım. Ama uzun ceket bulmak hiç kolay değil. Çünkü uzun olanlar bile şifon tarzı kötü bir kumaş oluyor takım gibi tok durmuyor. Bir tane ceket bulabildim fiyatı bana göre çok uçuktu ama istediğim boy ve kumaşta olunca almak zorunda kaldım. Pantolon ve ceketin benzer kumaş olmasına dikkat ettim. 5 cm kalın topuklu bir ayakkabı ve beyaz gömlek giyeceğim. Fümeye yakın koyu renkli şifon şal takacağım. Takıma da bi o kadar emek ettim. İnşallah karşılığını alırız. Bu arada her şey çook pahalı. Allah yardımcımız olsun.
-
Bir erkek olarak bencesini soyleyeyim. İnci dugmeli inci beyazi bir bluz veya gomlek altta dizin birkac parmak altinda kalem etek ama cok dar olmayacak cok bolda olmayacak vucut hatlarini gostermeyecek. Yine ten renginden bir tik koyu bir corap ayakkabi olarak siyah bilekten ince zarif tokasi olan burun kismi hafif sivri orta topuk ki topuk oyle yururken carcakal gibi tak tuk tak tuk etmeyecek itici oluyor o ses. Ceket olmazsa olmaz zarif italyan kesim belden oturtmali olacak. Yuzde yanaklarda hafif bir allik belki hafif bir dudak renginde o ki belli edecek bir ruj ve birazcik rimel ya da hafif bir surme cekilebilir. Taki olarak kulakta top bir kupe sallananlardan degil kucuk zarif olacak. Saclar sıkı sıkı toplanmayacak oyle karsidan bakinca memolinin briyantinli saci gibi yapismayacak. Guzel bir topuz arkadan yeterli olur. Canta bilmiyorum kadinlarda mulakatta olur mu ama olursa eger zarif kisa kulplu siyah bir canta ile kombin yapilabilir. Kapali arkadaslarimizda bu kombinin ustune ordek basi yesili sal bir esarp veya murdum rengide olabilir. Ben komisyonda olsam bu kombinde hanimhanimcik bir adaya karsi pozitif bakardim ilk etapta :). Cok fazla şık olmaya gerek yok pahali kiyafetlere gerek yok sade ama temiz yakisan bir giyisi fazlasiyla yeter. Sonra malum komisyonda kadin uye varsa aman diyip cok şık olursaniz kiskanir miskanir malum kadinlar birbirlerini bu anlamda inceliyorlar sizi zorlamasin sorularla gicikligina
-
@felix-felicis hocam sal renginizi cok guzel secmissiniz. Insallah deger hocam , insallah basarili gecer mulakatiniz Allah yardimciniz olsun