BİLİŞİM UZMAN YARDIMCISI ALIMI 2018
-
Sosyal bilimlerde eser yazar eslestirmesi cevabını hatırlayan var .mi
-
@sukulent Geçen seneki sınav iki ayda açıklanmış hocam
-
Sosyal bilimlerde 35 net barajininn(70 puan) kaldırılma durumu olabilir mi? Baraji gecen fazla kisi olacagini zannetmiyorum cunku:)
-
@bir-i̇ki nasıl hocam sadece optik okuma mı 2 ayda mı açıklanmış??
-
@sukulent Galiba öyle hocam geçen seneki sınav ilanının altında yazılanları okudum girdikleri tarih 10 ay öncesi , açıklandı dedikleri tarih 8 ay öncesi.Arkadaşlar da zaten geç açıklandığı için veryansın etmişler.
-
@sukulent Sınav tarihi 10.02.2018 açıklandığı tarih 27.04.2018
-
@bir-i̇ki Sizin dediğiniz sözlü sınav olabilir hocam, nette yazınca şimdi şu sitede denk geldim mesela, 11inde yapılan sınav 23ünde açıklanmış.
https:/ /www.kamupersoneli.net/kamu-personelleri/btk-bilisim-uzman-yardimciligi-yazili-sinav-sonuclari-aciklandi-h23485.html
-
Sosyalin soruları toplasak? Herkes hatırladıklarını yazsa..
-
@morand faruk nafiz çamlıbel diye salladım ben f.n. çamlıbel sadeci orada bi tamlama gördüm hemen işaretledim. Birazda internette araştırdım esere rastlayamadim. Ama emin degilim
-
Montrö boğazlar sözleşmesiyle ilgili bir soru vardı cevabı hakkında hiçbir fikrim yok..
-
@abrakadabraz
Ben başlatayım
Gaiplik
Gabin
Avrupa insan hakları mahkemesine başvuru
Anayasa 125 yargı yolu yürütmenin durdurulması
İdari işlemlerde zorunlu şekil şartı değildir
Halka açılan anonim şirket ilk hangi kanuna tabi olur -
Hangisi likidite oranında değişime yol açmaz vardı.
-
M freedman a göre paranın gelir esnekliği
Monetaristlere göre Philips eğrisi
Genişletici para politikası uygulanırsa faiz yatırım ve gelir ne olur
İşsizliği doğal işsizliğin altında tutmak için genişletici politika uygulanarak fiyatlar genel seviyesinin sürekli artmasına ne denir -
@metehan
Verginin dönüştürülmesi ve vergi yansıması tanımları
25.03.2008 yılında vadesi olan vergi ne zaman tahsil zaman aşımına uğrar -
@resolution Rebus sic stantibus o sorunun cevabı hocam. Ciddi durumlarda değişiklik, Sovyetler baskısına müteakip Türkiye Lozan taraflarına durumu bildirmesi üzerine montro yapıldı.
-
8 aylık %15 dış iskonto hesaplama
Likidite oranı değişmez
Tahvili satışı -
Sosyal Bilimler hatırlayanlar yazsın soruları toplayıp gelecek kuşaklara aktaralım
-
Bolluk paradoksu vardı sanki
-
2010 anayasa değişikliği ile gelmeyen yüksek askeri şuranın tüm kararlarına yargı yolu açık
-
@resolution
Ben de onu işaretlemiştim