BİLİŞİM UZMAN YARDIMCISI ALIMI 2018
-
Kadro karşılığı sözleşmeli personel
-
Sosyal bilimciler olarak mevzuat (5809) biraz karmaşık durmuyor mu ?
-
@zencitarzan bence oradan sormazlar ama bakalım
-
Mülakatlar bugün başlıyor hayırlısıyla..:) Mülakata girecek arkadaşlara başarılar dilerim..
-
@zigana giren var mı acaba
-
Mülakat komisyonu , mülakat ortamı hakkında konuşmak isteyen arkadaşlarımız yok mudur
-
bugünmü başladı mülakatlar?. evrak teslimi varmıymış acaba
-
@bir-i̇ki hocam 3.45 gibi girdim mülakata komisyon kalabalık başkan bey dahil herkes var
-
@hafız 1 saat mi sürdü hocam
-
@hafız hocam ne sordular.alan bilgisi falan sordularmı. birde askerlik ve sağlık dilekçelerini onlar mı verdi siz mi götürdünüz.ne kadar sürdü bir de?
-
Öncelikte sadece kimlik istiyorlar sizden başka dilekçe vs hiçbirşey yok yukarda tek kağıt imzalıyorsunuz Başkan dahil 9 kişilik komisyon var fanustan soru çekiyorsunuz
-
@nurkse_fakir En fazla 10 dk sürüyor 41 kişi var sosyalden sınavı pek geçen olmamış çan uygulanmış
-
@nurkse_fakir kaç kişi kaldığını nereden öğrendiniz oradaki görevli mi söyledi. Hukuktan kaç kişi kaldığını merak ediyorum da onun için sordum
-
Artık girecek İİBF li kalmadı ama yine de yazalım . Komisyon 9 kişilikti.Önce kendini tanıtma faslı ardından soru. Toplam 10 dk civarı sürüyor.
-
@bir-i̇ki Hocam soru ne tarz alanla ilgilimi
-
@bir-i̇ki binaya yakınlarımız da girebiliyor mu? Bir de mülakat için verilen saatlere riayet ediliyor mu?
-
Kurumun önünden geçerken bir sürü takım elbiseli genç gördüm, demek ki çoğunuz mülakata gelmişsiniz. İnşallah olur kurum.
-
@nisa-nisaa hocam benim alanla ilgili değildi
-
@utipossidetis mülakata girmeden odada bekliyorsunuz orda liste vardı bi görevlide hukuğu gittiğinizde öğrenebilirsiniz
-
@utipossidetis O konuda bilgim yok hocam. Evet dedikleri saat aralığında alıyorlar.