BİLİŞİM UZMAN YARDIMCISI ALIMI 2018
-
Mülakat Soruları
1-Kendini tanıt / kendinden bahset
a. ad-soyad soylemeniz
b. doğum tarihinizi soylemeniz
c.kısaca ailenizden bahsetmeniz(anne-baba ve kardeş kısaca)
d.eğitiminiz okuduğunuz okullar mezun okul
e.yaptığınız çalışmalar,tez, çalıştığınız yerler, projeler
bu aşamayı mülakata girmeden önce bir bayan soyluyor onun elindeki kağıtta yazıyor sizde kafanızda ona göre bir şey oluşturursunuz.
2. okurken nerede kaldınız, fetö nedir , fetö hakkınızda ne düşünüyorsunuz ailenle fetö ile bağlantısı olan var mı gibi sorular soruluyor.
3. btk nedir? Niçin Btk? gibi sorular soruluyor.
4. birde çektiğiniz soruyu cevaplıyorsunuz.yaklaşık 5 ile 10 dk suruyor.
-
Saatler kaldı mülakatların bitmesine. Bu süreci beklemesi daha da zor görünüyor. Minimum 2.5 ay var şimdi açıklamalarına değil mi
-
Mülakat sonuçları mail veya telefonla adaylara gönderiliyor mu ?
Devamlı siteden duyuruları takip edecek miyiz yoksa ? -
@compengg kazananları ararlar.
-
Açıklanmasına daha 2 ay vardır heralde..:)
-
@zigana en erken mayıs sonu açıklanır bencede, bayramdan sonraya kalması muhtemel
-
Bana da sorsanız beklentim 2 Aydan önce açıklanmaz ama duygulara söz geçmiyor her gün ya da 2 güne bir buralardayım
-
sonuçlar açıklanmış
-
Btkyı kazanan arkadaşlarım hakkınızda hayırlısı olsun. Bir ricam var mülakatına girdiğiniz kurumlar varsa feragat eder misiniz?
-
Kazanan var mı??
-
Dguya giren varsa kazanan kişiler kurumu arayıp yazılı dilekçe ile feragat ederse çok iyi olur
-
Benim başarılı olmuş şükür. Kazanan arkadaşlar bana özelden yazabilir mi? Süreç hakkında irtibatta kalabilmek için
-
@arven16 dguya girdiniz mi hocam
-
Kazanan arkadaşlar Tedaş müfettişliği sınavına girmezler umarım
-
@arven16 benim de olumlu
-
Kazanan arkadaşlarım eğer il göçe giren varsa lütfen bir feragat dilekçesi yazın bir dilekçe yazmak size hiç bir şey kaybettirmez ama inanın çok zor şartlar altında bu sınavı bekleyenler var.Nolur yardımcı olun lütfen elinizi vicdanınıza koyun.
-
@arven16 hocam başka beklediğiniz mülakat varsa feragat edermisin diğer girenlerin şansının artması adına
-
Bende beşinci yedek yazıyor gelmez zAten hayırlısı olsun diyelim
-
Bide tam tersi sekilde soralim. Sosyal alandan kazanip baska kurumu kazandigi icin btk'dan feragat edecek olan var mi? Yedekteyim o yuzden soruyorum.
-
Yedeğe bile giremedik