BİLİŞİM UZMAN YARDIMCISI ALIMI 2018
-
@bir-i̇ki teşekkür ederim sağ olun
-
Sosyalden toplam 9 kişi girmedi mülakata
-
@nisa-nisaa hocam kusura bakmayın şimdi baktım
-
@salihys hocam kusura bakmayın şimdi baktım
-
Mühendislikten kaç kişi mülakata giriyor bilen var mı arkadaşlar? Dün sosyalden 41 sayısı denilmiş sanki ama zaten 10 kişi alacak yazıyor ilanda, 4 katı 40, yani daha az kişi çağırmamışlar sanki?
-
@bir-i̇ki teşekkürler hocam
-
arkadaşlar çıkan sorular ne tarz sorulardı. yani herkese kendi alanından sormuyorlar demekki. güncel konularla ilgili sorular var mıydı? fanustan tek bir soru mu çekiliyor yoksa bir kaç tane mi?
-
@mülayim-sert o takım elbiseyi giyip beklemeyi inşallah bizede Allah nasip eder... herkeze başarılar
-
@amortikazım Ya kardeşim önemli olan o takımı doldurmak. Ne kıyafetler gördük içinde insan yok..
-
Giren arkadaşlar , getirilmesi gereken dilekçelerin formatı nasıl olmalı , internetten hazır doldurup getirsek olur mu ?
-
@compengg dilekçe getirmeye gerek yok kimlik yeterli
-
@zibis fanustan tek soru çekiliyor ben hukuk alanından girmiştim medeni hukuktan soru çıktı
soru çekmeden önce btk hakkında neler biliyorsunuz, neden btk, güçlü ve zayıf yönleriz gibi sorular da soruldu -
@mülayim-sert öyle şey mi olur? İnsanlar o kadar puan almışlar zaten hepsi hakediyor. Mülakatlar komple kaldırılmalı yerine merkezi atama sistemi olmalı.
-
@amortikazım Ya öyle de adamın biri sadece oturup sadece ders çalışıyor dünyadan haberi yok. Lisedeki arkadaşım Hırvatistan Afrika'da sanıyordu doktor oldu. Öyle de olmaz arkadaşım.
-
@mülayim-sert Soruyu bilen sınavda zaten bilmiştir. Mülakatta her soruyu bilip elenen , hiçbirini bilemeyip kazanan çok kardeşim. Dayımız yok diye mi böyle?
-
@amortikazım Orası öyle kardeşim ona laf yok. Ben de dayı yok yeğen var. Doğuştan sanssizim.
-
@utipossidetis çok teşekkür ederim
-
Mülakatları hiç sevmiyorum. Bitsede kurtulsak havasındayım varya..:)
-
Arkadaşlar mühendislik mülakatları başladı mı acaba?
-
@zigana hocam dün de mühendis mülakatı varmış. Ben bugün girdim dün ve bugün toplam 68 kişi girmiş heralde öyle demişti görevli. Ama gelmeyenler de olmuş az da olsa..