BİLİŞİM UZMAN YARDIMCISI ALIMI 2018
-
@cura taksi fazla tutmaz mı
-
@marigold tutmaz hocam, uzak değil mesafe. Dolmuşa binmeyecekseniz metro ters kalır en mantıklısı taksi. Ama dolmuş da bulunur diye düşünüyorum birçok yere giden dolmuş geçer ordan.
-
@marigold hocam aştiden tahminim 30 civarı tutar ama bence göze alın çünkü kar yağdı dün.yollar buz felan toplu taşıma araçları çok sıkıntılıydı bugün.tabi cumartesi ne olur bilemem ama ankarayı bilmiyorsanız taksi en sağlamıdır.sınav öncesi stres yapmayın yani : )
-
@salihys Hocam tam tersi bence haftasonu Eskişehir yolu üzeri trafik olur ve yollar kötü. En temiz metrodur. Çok uzun sürmez Kızılay - btk arası. Ki Danıştay durağında iner inmez kurumu göreceksiniz.
-
Arkadaşlar açıkçası ben de trafik ve hava durumundan en rahatı metro olur diye düşündüm ama zaman sıkıntı olur mu ki, toplam ne kadar sürer?
-
@marigold Asti'den Danıştay durağında kadar yaklaşık bir saattir diye tahmin ediyorum. Ama siz erkenden cikabilirsiniz, zaten İİBF ve hukuk sınavı öğleden sonra. Sabah işe metro boş olur daha rahat gelirsiniz.
-
Arkadaşlar gardan nasıl gidebilirim ?
-
@adalet garın önünde kızılay otobüslerine binin hocam. Kızılaydanda çayyolu metrosuna binin tarim bakanlığı-danıştay durağında inin btk çıkışı diye yonlendirme var zaten. Otobüs beklemezseniz en fazla 45 dk sürer hocam. Malum kazadan dolayı trenler çalışıyor mu ki ?
-
Garın önünden direk dolmuşla ulaşabilirsiniz. Direk garın önünden binip BTK’ nın binasının önünde inebilirsiniz maksimum 15 dk sürer ulaşmanız. @adalet
-
@wicksell Ümitköy Çayyolu Konutkent Yaşamkent Turkkonut dolmuşlarına binebilirsiniz evet.
-
Arkadaşlar aştide indikten sonra birkaç dakika yürüyüp söğütözü metro durağına binip tarım Bakanlığı danıştay durağında inebilirsiniz. Yukarda arkadaşların bahsettiği çayyolu metrosunun bir durağı söğütözü, Kızılaya gidip geri gelmek baya uzatır vakit kaybı yaratır. Haftasonu dolmuşların seferi daha az olabilir ve soğuk çok bekleyebilirsiniz bu şekilde metroyla gitmeniz daha mantıklı olur.
-
@avasil henüz çalışmadım hocam ajdjs uluslararası hukuka bakamayacağım muhtemelen, elektronik haberleşme için de mevzuatı okuyacağım.
-
Mühendislik için giren arkadaşlar emanet alıyorlar mı acaba
-
@grubel-lloyt evet alıyorlar. Peçete bile almıyorlar zaten. İçeride kendileri veriyorlar
-
@sukulent tamamdır teşekkürler
-
zırva bir sınavdı.boşa çalışmışım.
-
Bilgisayar mühendisi arkadaşlara nasıl geldi acaba sınav? Benim çalıştığım çoğu şey çıkmadı bilgisayarcıların alanından ki baya da çalıştım açıkcası. Elektrik elektronikten de çok az soru vardı zaten. Çok değişik bir sınavdı.
-
Hatırladıklarımızı toplayalım
-
1-guney kutup kuzey kutup tan daha soguk olacak
2-dogalgaz ithal cezayirdan yapmiyoruz
3-maddesine gore; noktali virgul olacakti ikinokta konmus
4-soket ip ve port numarasi tasir
5-router iletim katmaninda calismaz
6-sert dokunma duyusu yerine mecaz anlamda kullanilmisti
7-van akdamar kilisesi insa edilen 2007
8-erisebilirlik guvenirlik gizlilik butunluk var ama guncelenebilirlik yok
9-Transaction", prensip olarak ya bütün işlemleri gerçekleştirir ya da hiçbirini gerçekleştirmez. İşlemlerden biri dahi başarısız olursa, bu prensip nedeniyle hiçbir işlem olmamış kabul edilir; ancak tüm işlemler başarılı olduğunda" transaction", içinde gerçekleşen tüm veri değişikliklerini onaylamış demektir. Cevabi hatirlayamadim transaction ozelligi olmayan
10-a'b'+BC tam hatirlayamadim
11-ABC+B'C kapilarin cevabi onuda tam hatirlayamadim
12-olasilik 4/5
14-0,26 kaza olasiligi
15- en kucuk kareler yontemi 1,6
16-yuzler basamagi onlar ve birler basamagi toplamina esit kac sayi 16
17-matris oyununda herhangi bir denge yok
18-erkek ogrenci sayisi 20
19-yol 720
20-elemanlarindan 1 bulunur 2 bulunmaz cevabi:10
21-postfix::ab+cd-*
22-matris tersi kendisi ile tersi carpimi birim matrix yapandi sinx.cosx-cosx. sinx+0.0=0 saglayan Tek matrix vardi cevabi o
23-turevi alinir integral alinir site soru vardi
24-N(t) zamana bagli integral formulu vardiBu kadar yeter dogru veya yanlis hatirladigim sorular
-
Sosyal Bilimler alanıyla ilgili hiç mi sınav yapmadınız daha önce o nasıl bir sınavdı boşa geldim resmen