BİLİŞİM UZMAN YARDIMCISI ALIMI 2018
-
P48den ilk 500 e rahat gelmeyecekse kime gelecek arkadas bu sinav. Biz neye cirpiniyoruz.
Hepimiz guya mi hazirlanacagiz. Vmy gecen sene 80 le kapatti yapmayin etmeyin. -
@gökyeleli ben de ilk puanları aldığımda öyle düşünüyordum. Kasım oldu bi iki sınava girdik yine 10 kişinin alındığı hiçbirinde bi gelişme yok önümüzden çekilen bir kişi yok nası olucak hocam böyle..
-
@gökyeleli bence vergiyi baz almayın. Turneden dolayı uzmanlıklara müfettişliklerden daha çok talep olur. Bence 88le kapatır
-
70i geçen herkes başvursun . Sonra pişman olmayin. Gelmez diyenlere de aldirmayin. Ne olacagini kimse bilemez .
Kurum da varya... tipki bddk gibi ayni kadroyu döndürüp döndürüp ilan veriyo bu nedir ya
-
Geçen alimda sosyalde 18 kadronun 8ini doldurmus. O kadar basarili aday icinden beğenmemiş kimseyi kurum. Enteresan !
-
Niteliği olmayan bir sınav olacak yine muhtemelen. Btk mevzuatı ile alakalı geçmiş yılki başlığa bakın yine muhtemelen birebir 5 6 soru sorarlar. Alan soruları çok kolay oluyor zaten. 88 gibi bir puanla kapatır p48 ilk 500 deki arkadaşlara kuvvetle muhtemel gelir.
-
Çalışma yeri Ankara değil mi dostlar?
-
@arven16, içinde söyledi: BİLİŞİM UZMAN YARDIMCISI ALIMI 2018
Çorum Alaca
-
Geçen seneki başlığa bakınca kazananların yarısı hala çalışmaya başlamamış görünüyor gerçekten süreçler böyle bir yıl mı sürüyor kurumda mı sıkıntı ?
-
Daha öncesinde Kurumdan yetkililerin başlığı takip ettiği söylenmişti. Sınav öncesinde bir rica da bulunmak istiyorum. Lütfen rica ediyorum nitelikli zor bir sınav hazırlayın. Üst kurula merkez uzmanı alıyorsunuz birazcık ölçücü olsun sınav lütfen. Diğer türlü tamamen şansa dönüyor iş kazanan da kaybeden de başarı kriteri ile ayırt edilemiyor.
-
@arven16, içinde söyledi: BİLİŞİM UZMAN YARDIMCISI ALIMI 2018
Ankara hocam
-
@murky tamam
-
soru-cevap paylaşımı için buyrun.
-
@legolas, içinde söyledi: BİLİŞİM UZMAN YARDIMCISI ALIMI 2018
@murky tamam
Sağol delikanlı kardeşim. Bir zahmet ilgilenebilirsen
-
P3 ve p48 yazıyor hangisiyle başvuru yapacağız?
-
hukuk kaçla kapatır ? geçen sene kaçla kapattı sanırım 360 kişi çağırdılar? bilen varsa özlük çalışma şartları filan yazabilirlerse amme hizmeti yapmış olurlar
-
Bu başlik yeri değil ama kpss p48den 90 almak icin nasıl bir calışma yontemi uygulamalıyim.Ozelden yazabilirsiniz.Cunku artık 90 şart oldu maliyenin dışında
-
@mavkav hocam merkez uzmanlik sartlari turkiye sartlari ve özel sektöre göre cok iyi.Ancak mülakatı zor gecer gibi cunku sayı az
-
@mavkav kaçla başvuracaksınız hocam tcmb başvuruları baz alarak yorum yapılabilir. Onun kaçla kapattığını bilseydik belki oradan yola çıkarak tahmini aynı şekilde kapatır diyebiliriz.
-
@circassian yüksek olan puanla