BİLİŞİM UZMAN YARDIMCISI ALIMI 2018
-
BTK bilişim uzman yardımcısı alımı için ilana çıktı:
YDS şartı yok
Hukuk, mühendislik ve iibf bölümlerinden alım yapılıyor.
https://www.tercihiniyap.net/ilan/btk-uzman-yardimciligi-giris-sinavi -
Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da yds istememiş.
-
Açılışı ben yapmak istiyorum 325. sıralamaya gelme şansı nedir?
-
Meshur soruyu sorayim sizce kac puanla kapatir?
-
Geçen yıl 85p-3ile başvuru yaptığımı ve yanlış hatırlamıyorsam 1 puan ile kaçırmıştım.86 küsür puan ile kapatmıştı. Bu yıl tahminim 88-90 bandında kapatacaktır.
-
Geçen sene ki sınavından beri bunu bekliyorum
-
Geçen sene 18 kişilik alımda 86 küsür puana düşmüştü yanlış hatırlamıyorsam. Bu sene hem çift yıl puanları geçerli, hem de 10 kişilik alım olduğu için 89-90 dan aşağı kapatmaz diye düşünüyorum.
-
Öyleyse başvuracak arkadaşlara başarılar
-
Neden 10 kişi ya sınırda bıraktın beni BTK
-
10 kişi nedir ya nasıl bir dönemdeysek buna bile şükür der hale geldik. Peki sınav test mi klasik mi oluyor göremedim sanki ilanda?
-
@akorkmaz1910 ben de göremedim hocam ama cok fazla konu var bence test ( yani inşallah)
-
@ezo geçen yılki sınav test idi.18 kisilik ilana sanrım 86 kusur ile kapatmıştı.
-
"Adayların yazılı sınavda yanlarında yumuşak uçlu kurşun kalem ve silgi bulundurmaları da gerekmektedir."
-
@otuzyılsavaşı yine ilana 15-16 aralık diye 2 gün yazmışlar geçen ilanda böyle bişeydi diye hatırlıyorum büyük ihtimalle 15 aralık cumartesi 14.30 gibi bir saatte olur sınav test olarak
-
Gecen sene 89.8 alanin siralamasi kacti? Sadece p48 istedigi icin 326. Kisi olarak umarım sira gelir.
-
Yazılı sınavda alan konuları sorulacakken neden p3 istenmişki?
-
Arkadaşlar herkese hayırlı olsun. Sınavda konulara göre soru dağılımı nasıl yapılıyor, bilgisi olan var mı?
-
83 e gelir mi
-
@rootofallevil 89.5 p48 imin sıralaması 300 küsür hocam öyle diyim bana bile gelmeyebilir.
-
Gerçekten 10 kişilik ilanlara çabalamaktan bıktım. 200 yüksek puanlı insan sınava giriyoruz 10 kişilik alım için sınav belirleyici bile olmuyor. Bu nereye kadar böyle gidicek merak ediyorum keşke 20 olsaydı diye iç çekiyoruz