BİLİŞİM UZMAN YARDIMCISI ALIMI 2018
-
@wazo 18 kişi 20 katı giriyor sınava 360 kişi girdi 86.55 ile kapatmıştı
-
@siyasalcowfest 2742. oldum hocam, 91e düşme konusunda şüpheliyim. Hayırlısı olsun deyip başvuracağız bakalım.
-
@beveridge-eğrisi Hocam dediğinizde haklısınız. Burada iki tayfa var. Birincisi YDS puanı var diye yüksek puan alanlara fırsat hakkı tanınmaması gerektiğini düşünenler ve ikincisi de sözlü sınav düşmanları. Yüksek puan alanlara her türlü kötü söz. Herkesin ayrı ayrı emek verdiğini unutuyor insanlar maalesef. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
-
@alageyik08 hocam branş sıralamasına bakın. Önünuzde 300 civarı kişi vardır tahmini.benim puanim 90 branşta 400.yüm
-
@siyasalcowfest Branş sıralamasında 44.yim hocam.
-
@elinor-ostrom çok teşekkürler, kolay gelsin herkese.
-
@öğrenci yds si olmayıp da yds si olanları kıskananlar da beni baydı .kvkk kurumu da 10 kişi alıyor ve yds istedi ve 80 altı kapamadı .yds isteyince 70 le kapamıyor korkma .benim puanım da 88 ve yds de var ben de ama sen 90 alarak tabi benden benim gibi olanlardan kat kat üstünsün .senin için sadece 90 almış olmak ,88+ yds almış olmaktan daha yüksek .sen bi yds den 70 al ondan sonra gel burda konuş.boş beleş konuşmak kolay
-
mühendislikten girecek olan var mı? Kaça düşer tahmini?
-
@ekeblad Ben de sizin gibi düşünüyorum. Sanırım yanlış etiketlemişsiniz. De daha fazla tartışma ortamı oluşturmayalım forumda.. Kurum takdiridir.
-
P48 93 puanla başvuracağım herkese hayırlı olsun
-
@genclerbirlikli Öyle miymiş? Hiç tahmin etmiyordum gerçekten.
-
Dil istemeyen bir Bilgi Teknolojileri Kurumu. İnanılır gibi değil.
-
Yds mevzusu konusunu savunanlar haksız. Devlet "uzman yardımcısı" alıyor 3 yıl sonra yeterlilikte dil puanını alamayanı uzman yapmıyor. Öncellik konusunda bu oldukça mantıklı bir yaklaşım. İnsanlar çalışıyor 90-95 puan alıyor sonrasında sınavına girip kazanıyor sonrasında 3 yıl yeterlilik sürecinde de dilini öğreniyor. Sıralama gayet mantıklı. Ayrıca yds'e verilen önem çok uzun süredir bu şekilde boş tepkiler yerine ders çalışın KPSS'den 90+ almak öyle çok zor bir şey değil birazcık emek gerektiriyor sadece. Çalışın çalışın.
-
Öncellik dil bilmek mi alan bilgisi bilmek mi? Tabiki alan bilgisi, dil konusu mesleğe başladıktan sonra.
-
@murky, içinde söyledi: BİLİŞİM UZMAN YARDIMCISI ALIMI 2018
Yds mevzusu konusunu savunanlar haksız. Devlet "uzman yardımcısı" alıyor 3 yıl sonra yeterlilikte dil puanını alamayanı uzman yapmıyor. Öncellik konusunda bu oldukça mantıklı bir yaklaşım. İnsanlar çalışıyor 90-95 puan alıyor sonrasında sınavına girip kazanıyor sonrasında 3 yıl yeterlilik sürecinde de dilini öğreniyor. Sıralama gayet mantıklı. Ayrıca yds'e verilen önem çok uzun süredir bu şekilde boş tepkiler yerine ders çalışın KPSS'den 90+ almak öyle çok zor bir şey değil birazcık emek gerektiriyor sadece. Çalışın çalışın.
Normal bir kurum olsa dedikleriniz doğru ama ismi Bilgi ve Teknoloji olan bir kurum burası. İbf'yi bilmem ama Mühendislikten kesinlikle dil istenmeli.
-
mühendislik puanı sizce kaça düşer?
-
@gagelessh Dil istemediği için çok fazla düşmez hocam. Tahminim 82.
-
umaım.benim de puanım tam 82.Dil puanı da vardı ama
-
Beyler sizin o alan bilgisi dediginiz cevherin kaynagi nere hangi dilde yazilmis hic dusundunuz mu? Kendi ufak dunyanizda tepinip durursunuz dil bilmezseniz. Ogrendiginiz sandiginiz her sey tercume. Dunyanin kurumsallasmis hicbir memleketinde dil bilmeyeni ust duzey herhangi bir pozisyonda barindirmazlar. Dil bilmeyen arkadaslar ulkemizin geri kalmisliginin ekmegini tuketiyorlar sadece. Size bir noktada katiliyorum bence de ydsye bakilmamali. Toefl gibi daha olcucu sinavlar baz alinmali. Ornek icin bakiniz Is bankasi calisanlarindan bilancosuna her yerde elitligini belli ediyor. Bize boyle devlet kurumlari lazim. Oyle bir yere kapagi atalim sonra bakariz yok boyle bir mantik bizi zaten kandiramazsiniz da kendinizi kandirmayin bari.
-
@kpssınavı, içinde söyledi: BİLİŞİM UZMAN YARDIMCISI ALIMI 2018
Beyler sizin o alan bilgisi dediginiz cevherin kaynagi nere hangi dilde yazilmis hic dusundunuz mu? Kendi ufak dunyanizda tepinip durursunuz dil bilmezseniz. Ogrendiginiz sandiginiz her sey tercume. Dunyanin kurumsallasmis hicbir memleketinde dil bilmeyeni ust duzey herhangi bir pozisyonda barindirmazlar. Dil bilmeyen arkadaslar ulkemizin geri kalmisliginin ekmegini tuketiyorlar sadece. Size bir noktada katiliyorum bence de ydsye bakilmamali. Toefl gibi daha olcucu sinavlar baz alinmali. Ornek icin bakiniz Is bankasi calisanlarindan bilancosuna her yerde elitligini belli ediyor. Bize boyle devlet kurumlari lazim. Oyle bir yere kapagi atalim sonra bakariz yok boyle bir mantik bizi zaten kandiramazsiniz da kendinizi kandirmayin bari.
He ya yds'si olanlar "Keynes - The General Theory Of Employment" kitabından çalışıyor iktisata falan hep.