BİLİŞİM UZMAN YARDIMCISI ALIMI 2018
-
@murky Ne alakasi var adam sonuna kadar yil olmus 2018 hala daha ingilizce bilmeyen insanlar var.
-
@cura yorumu ne oldugunu belli ediyor zaten. Cevap yazmana bile gerek yoktu. Bu arada keynesin kitabinin ismini de googledan kopyala yapistir yapmis.
-
@cura, içinde söyledi: BİLİŞİM UZMAN YARDIMCISI ALIMI 2018
@murky Ne alakasi var adam sonuna kadar yil olmus 2018 hala daha ingilizce bilmeyen insanlar var.
YDS'de puan aldın diye ingilizce biliyorsunuz di mi Ya boş muhabbet, siz de kendinizi böyle kandırın. He çok zekisiniz hepiniz.
-
@kpssınavı, içinde söyledi: BİLİŞİM UZMAN YARDIMCISI ALIMI 2018
@cura yorumu ne oldugunu belli ediyor zaten. Cevap yazmana bile gerek yoktu. Bu arada keynesin kitabinin ismini de googledan kopyala yapistir yapmis.
Evet kopyala yapıştır yaptım. ama sana o kitaptan ders verebilirim hem böylece KPSS puanında biraz yüksek alırsın
-
Benim sinava katilmami etkileyen bir durumum yok 8-10 puan turunde ilk 100'deyim , iyi duzeyde Ingilizce ve almanca biliyorum.Burda onemli olan gerek akademisyen gerek diger kamu alimlarinda yabanci dil istenmemesi.Dunya globalleseli yillar olmus yabanci dil bilmeyen insandan kendisini gelistirmesini nasil bekleyeceksin.Herseyde kendi cikarinizi dusunmeyi bir birakin artik.
-
Benim sinava katilmami etkileyen bir durumum yok 8-10 puan turunde ilk 100'deyim , iyi duzeyde Ingilizce ve almanca biliyorum.Burda onemli olan gerek akademisyen gerek diger kamu alimlarinda yabanci dil istenmemesi.Dunya globalleseli yillar olmus yabanci dil bilmeyen insandan kendisini gelistirmesini nasil bekleyeceksin.Herseyde kendi cikarinizi dusunmeyi bir birakin artik.
Diyorum ki mesleğe alındıktan sonra zaten 3 yıl içerisinde yeterlilikle beraber gereken ingilizce eğitimini alacak ilgili aday. Yani dil konusunda üstüne düşeni yapacak, sadece belirli bir sıralama var. Tartıştığımız husus tam olarak nedir?
-
Ayrıca YDS dediğiniz sınav o kadar zor bir şey değil. Bunu hepiniz biliyorsunuz lakin kusura bakmayın ama tribünlere oynuyorsunuz. KPSS'de derece yapmış o kadar sınavı geçmiş adamlar birazcık emekle YDS'den istediği puanı alır, gayet iyi biliyorsunuz. Ayrıca YDS sınav mantığının ingilizce biliyorum demek için yetmediğini de biliyorsunuz. Ama tutturmuşsunuz "yıl olmuş 2018 vs" gerek yok böyle şeylere.
-
@murky YDS kolay bir sinav filan degil oncelikle.Akademisyenlerin cogunlugu 70 puan alamadigi icin ozel sinav yapilmaya basladi , yetmedi onu da kaldiriyor su anda.Meslege alinan adamin YDS'yi verip veremeyecegi belli degil o yuzden.
-
Koskoca istanbul universitesi ve devlet lisesi mezunuyum bana bir saat bile ingilizce dersi göstermedi bu sistem. 2018de ingilizce bilmemenin sorumluluğunu tek başıma yuklenemem. Amacim tartışmayı uzatmak degil. 90 puan alip yds si olmayan birini yok saymak istiyorsunuz. Ben bunu kabul etmiyorum.
-
Kpssden 88 ya da 90 almak konusunda şans faktörü etkiliyken, yds den 70 almak tamamen çalışmayla emek vermekle ilgilidir. Yds si yok ama kpss si 90 ise çatır çatır başvur tabi ki buna kimsenin lafı yok, ama gelip de yds zor değil de ölçmüyo da muhabbeti gereksiz. O zaman iki saatini ayır da bi sınava güzelce 70 ini al kardeşim, ortamlarda yabancı dilim var dersin
-
@murky YDS kolay bir sinav filan degil oncelikle.Akademisyenlerin cogunlugu 70 puan alamadigi icin ozel sinav yapilmaya basladi , yetmedi onu da kaldiriyor su anda.Meslege alinan adamin YDS'yi verip veremeyecegi belli degil o yuzden.
Üst kurullarda uzman yardımcısı olup yeterlilikte YDS veremeyen sayısı çok yani? İlginç. Nitekim benim çevremde hiç olmadı. YDS çalışınca yapılmayacak bir sınav değil, bana kalırsa bir zorluğu yok. Kendi adıma konuşuyorum bununla beraber etrafımdaki çok sayıda A grubu sınavına hazırlanmış hali hazırda uzman olmuş yeterliliği vermiş insan var. Bu söylediklerimi destekliyorlar yaptıklarıyla. Dediğim gibi "sene olmuş 2018" gibi söylemler tamamen tribünlere yönelik sözler. Ben kendimi anlatacak değilim lakin sadece şunu söyleyeyim YDS'e vakit gelmedi bugüne dek, gelir elbet gerekli puanda alınır.
-
@abrakadabraz bende aynı :=)
-
Üst kurullar yds istemedikçe ilanlara hep aynı kişiler başvuracak anlaşılan. Çözüm hepimizin 90+ puanlar alması almasına da o kadar kişi o civarlarda puanlar alınca, bu kez ilanlar 95+ da kapatacak.
Mesleğe girdikten sonra uzmanlığı almanın yeter koşulu olarak sadece toefl, pte gibi daha ölçücü ve kaliteli sınavlar kabul edilmeli. -
Kurum sınavlarına hazılıkta ingilizce büyük avantaj ne yapmalıyım yds çalışmalıyım 80 aldım bu devirde ingilizce bilinmezmi yuh ingilizce kesin olmalı yabancı dil bilenle bilmeyen ayırt edilmiyor çok saçma gibi cümleler deme hakkına sahip oluyorum ne güzel değilmi.. temennim dahada yüksek alın ama yabancı dili olmayanları da böylesine yermek çok anlamsız kaldı ki bu sınavlara katılmaya hak kazanan arkadaşların yabancı dil yeterliliğini vereceklerinden kuşkum yok.
-
@wroclaw hayırlısı olsun
-
Yds’yi yeterlilikte veririz siz rahat olun , adamın tek başarısı yds puanı 78-80 lerle kapatıyor kurumlar git onlara gir yok seni kesmiyorsa kpss’dende 90+ al o zaman. Kişiye özel ilan bekliyorlar resmen
-
Yds olayıyla ilgili tek bişey söylemek istiyorum arkadaşlar boşuna her başlıkta tartışılmasın. İki tarafın da birbirini küçük görmekten vazgeçmesi lazım.Yds alanlar bu süreçte ek bi sınava daha çalışmış oluyor sonuçta. Benim hem yds hem kpss+90 ım var çok şükür. Ydssi olanların yds isteyen kurumlarda avantajı oluyor zaten her kurum için bunun talep edilmesi yersiz. Bazı arkadaşlarımız da 90 üstü kpss puanlarının avantajını görsünler . Her başlıkta tartışmaya gelince herkes ooooo diyip koşuyo bi yardım istesen bi kişi zor cevap veriyo lütfen anlayışlı olun
-
@fg94 katılıyorum. Şuraya bilgi almaya giriyoruz kaç sayfa yds tartşması okudum ya. Kurum böyle takdir etmiş varsa bir şikayetiniz yazın kuruma dilekçe getirsinler ne burda şov yapıyosun.
-
gecen sene girenler arkadaslar uluslararası hukuk ve mevzuat soruları nasıldı? ortalama kac tane vardı arkadaslar.Allah razı olsun bi arkadasımız bi kısım soru paylasmıs
-
P48 den 90.1 puan ve 273 siralama ile basvuracam. Gelmeme ihtimalini düşünemiyorum