BİLİŞİM UZMAN YARDIMCISI ALIMI 2018
-
Geçen sene 200.olanın puanı kaçtı bilen bir babayiğit var mı
-
@elinor-ostrom tşkler hocam
-
@salihys Hocam 2018 Şubat sınavında 50 soru ve test şeklinde yapıldı ve sınavda 4 yanlış 1 doğruyu götürüyordu .10a yakın gk gy , 10 civarı programlama geri kalanı da derslere dağılmış şekildeydi.
-
@rdvnsrc42 tşkler hocam .programlama derken java , c+ ? algoritma mı ne tipti.
-
@wazo kardeşim 90.9 puanla arkdsmın sıralaması 210 du galıba tam küsüratı hatrlmyrm
-
92.94 P48 puanı 70 sıralama ile başvurup gitmeyeceğim ilan aynı rekabet kurumu gibi. Bu üst kurullar neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum. 10 kişi 14 kişi nedir resmen ilk 500 ü birbirine kırdırıyorlar. Banane ulan bilişim suçlarından bilmem ne müfredatından. Umarım başvuranların çoğu gitmez kadro boş kalır. Biz nerde yanlış yapıyoruz beyler diyip sorgularlar kendilerini.
-
arkadaşlar 88.2 ile hayal bile etmeyeyim değil mi ? %90 gelmeyecek ama ders calısmadığım için vicdan azabı oldu ya gelirse diye. gelmez deyin de rahatlayayım.
-
@salihys java hocam
-
@eemm yok malesef hatırlamayorum öyle kafada kalacak bir sınav değil girince az çok sizde anlayacaksınız. sınavdan sonrası daha zor çok iyi bir torpil bulmanız lazım. yoksa mülakatta eliyorlar ne puan söylüyorlar ne neden:)))
-
@salihys artık oda sınavı hazırlayana bağlı o an hangi programı sormak istediyse kısmet. yanlış doğruyu götürüyor o yüzden emin olmadan işaretleyemiyorsunda dikkat edin.
-
Arkadaşlar bilen birisi yardımcı olabilir mi? p3 ile p48 puanları aynı olanlar hangisinden başvurmalı ?
-
@marigold sorular akılda kalacak ve paylaşılacak gibi değil girince anlarsınız. 15 satırlık bir program verip kaçıncı satırında ne tür hata var denildiğinde akılda kalmıyor malesef
-
İlanda Ceza Hukuku yazıyor. Sizce Ceza Muhakemesi Hukuku da dahil midir? Yada daha önce girip hatırlayan var mı CMK dan soru gelip gelmediğini?
-
@giallorosso sıra mı gelmedi yoksa kendi isteğinizle mi gitmediniz?
-
@eemci anladım hocam tşkler. demekki biraz zor gibi.gib uzman yardımclğndan 66 aldım malesef. ama çalışamamıştım o zaman.bu sınavda konular biraz daha geniş gibi. programlama haricindeki 30 sorunun seviyesi nasıl hocam. ayrıntılımıydı yoksa biraz daha genel sorularmıydı. örneğin işletim sistemlerinden bi soruda linux yada unixden ayrıntılı bi sorumu geliyor yoksa genel manada işletim sistemi hakkında sorularmı vardı. mesela gib de 20 ye yakın unix çııkmıştı ve bazı sorular da malesef ayrıntılıydı.20 soru da java programlamaydı.
-
@merve2655 kendi isteğimle gitmedim
-
@salihys gib 20'ye yakın unix mi? Ne yapmışlar öyle
-
@marigold dguy yaklaşık soru dağılımı 30 gkgy 30 veri tabanı ve network 20 unix 20 java idi. gelir uzman da 50 soru sorulmuş.devlet gelir uzmanda 100 soru vardı. bu sınavda soru dağılımını kestirmek çok zor olsa gerek de benim merak ettiğim 10 tane programlama sorusunun dağılımı ağırlığı ve seviyesi.
-
@salihys Hocam gib e bende girdim tevafuk olsa gerek bende 66 da kaldım. Ama BTK nın sınavı gib sınavının üstüne 5 kat yaz minimum ağırlık öyleydi . Programlama soruları filan hayli zordu arkadaşın dediği gibi bir yerdeki error u soruyor ama o error isimlerini bile ilk defa duymuş oluyorsun . Bilgi ve şans da lazım .
-
@salihys Kesin geliyor mu size bir de branş nedir ?