BİLİŞİM UZMAN YARDIMCISI ALIMI 2018
-
@gagelessh bundan önceki ilanlarda da aslı yazıyordu ama e devlet çıktısını kabul etmişlerdi. Tabi kurumdan kurumdan değişir
-
Kariyer.btk sitesi hala açılmıyor
-
@varolistan sormak gerekecek yine de.
-
Başvuru formuna ulaşabilen var mı?
-
Arkadaşlar başvurular 15 kasımda başlıyor zaten btk kariyer sitesini başvuru formunu neden şimdiden düşünüyorsunuz anlamadım 15 kasım günü bile sistemde sıkıntı olabilir 16 sında 30 dk’de 1 günde halledilecek bir başvuru işlemi takılmayın bunlara
-
E devlet çıktısı kabul ediliyor bilginize
-
Allah rizasi icin uluslararasi hukuk notu verecek kimse yok mu? Istanbulda bulabilecegim bir yer var mi en azindan onu soyleyin
-
@beveridge-eğrisi ben de arıyorum ULUSLARARASI HUKUK NOTU
-
Uluslararası hukuk bulabilen benimle de paylaşabilir mi?
-
@xxxkara hocam sordunuzmu.kesin bir bilgimi
-
@bellatrix bende valla olsa cok makbule gecer
-
@salihys geçen yıl kabul edilmişti bu yıl da olur .
-
@salihys evet aradım bugün kabul ediliyor arkdsn dediği gibi geçen yılda kabul etmisler
-
Btk kaçla kapatır acaba bu yıl geçen yıl kadar düşmez galiba .?
-
Muhasebeden kaç soru çıkıyor? Elektronik haberleşme ve uluslararası hukuk notu arıyorum bende yardımcı olabilecek birisi var mı ?
-
@circassian elektronik haberleşme notuna ulaşabilirseniz hocam biz de mutlu oluruzz :))
-
Kariyer.btk.gov.tr ye girebilen var mı
-
@bir-i̇ki Açıldı .ama ben kayıt olmaya çalışınca bilgileriniz mernis kontrolünden geçemedi hatası verdi.Neden olabilir*
-
sayfa açılmıyor hala, hata veriyor. İlk gün olduğu için olabilir. Düzelir büyük ihtimal.
-
Site açılıyor fakat hesap oluşturamıyorum