BİLİŞİM UZMAN YARDIMCISI ALIMI 2018
-
Arkadaşlar başvurusunu yapan biri postaladığı adresi net yazabilir mi? Yani yanlış herhangi birşey yapmak istemedğimden sordum sadece.
-
http://www.kariyer.btk.gov.tr/ siteye bir turlu giremedim başarabilen var mı?
-
Sınav neden 2 gün acaba?
-
@aksis hocam ayni durum bende de var bide basvuru sirasinda oldu bende. O kadar yazdik bosa gitmez inşallah bidaha yazcaz
-
Arkadaşlar ben siteye giremedim ama sosyal medya hesaplarını istiyormuş doğru mu??
-
@gagelessh Santral: (0312) 294 72 00
Ankara Bölge Müdürlüğü: (0312) 294 75 75 -
@fg94 Evet hocam istenmiş.
-
@onuktekin sağolun.santralı aradım cevap verilmedi.
neyi yanlış yaptığımı anladım.gmail verine gmal yazmışım.Değiştiremiyorum da. -
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu bile stabil bir websitesi kuramıyorsa yazık cidden.
-
@gagelessh Hocam aynısı benim başıma geldi. Kabul ediyorum yaptığımız dikkatsizlik fakat aktivasyon kodunun da geçersiz bir adrese gönderilmesi de ayrı bir saçmalık. Santrale ulatım fakat it birimine bağlanamadım. Zannedersem sistemden bizim bilgilerimizi silmeleri gerekecek ardından bir daha hesap oluşturacağız.
-
Herhangi bir ik telefonu olmadığı gibi iletişim kurabileceğimiz bir mail adresi de yok
-
@eko0852 çevremde gürültü fazlaydı,önce hatayı nerede yaptığımı bile anlayamadım .Benim de önce santrale ulaşmam gerekecek değil mi?
-
@gagelessh Başka seçenek yok gibi. Fakat santrale ulaşmak bile başlı başına dert, sonrasında da tahminimce sistemden bizim ön kayıt bilgilerimizi silmeleri gerekecek ki baştan kayıt oluşturabilelim. Bir de siz deneyin bakalım çözüm sunabilecekler mi ?
-
Fakülte kısmında Siyasal Bilgiler çıkmıyor. Mezun olduğum fakülteyi neden başka bir şey işaretlemek zorunda kalıyorum spor bilimlerinin bu alımla hiçbir alakası olmadığı halde listede olması ama siyasalın olmaması çok saçma!
-
@zse fakülte kısmında diğer seçeneğine basıp fakülte adını kendiniz yazmayı denediniz mi? Ben yüksek lisans için o şekilde yaptım. Sosyal bilimler enstitüsü yazmıyordu diğer seçeneğini işaretleyip o şekilde yazdım.
-
@zse ibbf yi mi seçeceğiz hocam bin alakasız fakülteyi yazıp siyasal yazmamak da gerçekten garip.
-
@eko0852 Santralı 1 defa aradım çıkmamıştı.Yarına ısrarlı ararım artık.inşallah kolayca halledilir
-
@yağmur1223 diğer seçeneğini seçince kendiniz fakülte adınızı yazabiliyor olmalısınız. Ben o şekilde yaptım.
-
@gagelessh İnşallah hocam. Ben de uğraşacağım. Durumdan birbirimizi haberdar ederiz. İyi akşamlar.
-
@stradivarius evet hocam sonradan diğer seçeneğini fark ettim. Teşekkür ederim.