BİLİŞİM UZMAN YARDIMCISI ALIMI 2018
-
@circassian, içinde söyledi: BİLİŞİM UZMAN YARDIMCISI ALIMI 2018
Arkadaşlar bilen birisi yardımcı olabilir mi? p3 ile p48 puanları aynı olanlar hangisinden başvurmalı ?
Hocam küsüratlar illa ki farklıdır. Hangisi yuksekse onla basvur . Puan turu farketmez
-
@rdvnsrc42 anladım hocam. sizde 66 da mı kaldınız.ilginçmiş. demekki o 10 programlama soru için kalan dönemde iyi java çalışmak lazım.(hepsi javamıydı hocam.) peki diğer 30 sorunun nitelikleri nasıldı. network veritabanı algoritma sinyaller sistemler vb. ...bu arada hocam bu seneki kpss puanımda düşük. bilmiyorum sınava girebilirmiyim .bi umut çalışcam işte napim.ben elektrik elektronik.puanım 87,8. sizinki kaç. acaba puanlar ne kadar düşer? valla hepsi muallak: ) hayırlısı artık napalım.
-
@marigold hocam 15 üstünde elektonikden sorularda var iyi bis sinyaller sistemleri bilmeniz lazim iyi bir haberleşme bilmeniz lazim mikroişlemci sorusu vardı mesela ben onu yapamadım. sonra lojik sordular varda var yani:))) ayrıca programda nerden geleceği belli degil bakarsın python sorar ifade edilmemeiş sadece java yada C , C#.
-
@salihys hocam 15 üstünde elektonikden sorularda var iyi bis sinyaller sistemleri bilmeniz lazim iyi bir haberleşme bilmeniz lazim mikroişlemci sorusu vardı mesela ben onu yapamadım. sonra lojik sordular varda var yani:))) ayrıca programda nerden geleceği belli degil bakarsın python sorar ifade edilmemeiş sadece java yada C , C# ARTIK nerden gelirse.
-
@salihys girersiniz büyük ihtimal sınavın zorlugu ve mülakatdan dolayı çok başvuran olmuyor
-
Iibfler için bu kurumun geçmiş sorularına nereden ulaşabiliriz arkadaşlar
-
Arkadaşlar başvuruda é devlet çıktısı kabul ediyorlar mi
-
@eemci geçen yıl sınav tek gün mü yapılmıştı, bu yıl ilanda 2 gün var ama detay yok?
-
uluslararası hukuk için kaynak, not vs öneren var mı?
-
@ceks74 güldürdünüz hocam :)) zira 84 le tenezzül etmeyim ben
-
@marigold sıralamalar belli olduğunda sınav tarihi ve saati tam açıklanır.
-
@eemci, içinde söyledi: BİLİŞİM UZMAN YARDIMCISI ALIMI 2018
@marigold sıralamalar belli olduğunda sınav tarihi ve saati tam açıklanır.
-
@beveridge-eğrisi öğrenebilirseniz paylaiabilir misiniz?
-
@eemci niye giriyorsun kardeşim o zaman bu sene daha torpil varsa
-
@erdem44 gıcıklık olsun diye:))
-
@erdem44 girenin bir yüzü almayan iki yüzü:))
-
başvuru yaptınız mı arkadaşlar?
-
Diplomayı e-devlet çıktısı olarak kabul ediyolar mı ?
-
Başvuru 15inde başlamıyor mu?
-
@varolistan direk aslını posta yoluyla istiyorlar.ben böyle anladım