BİLİŞİM UZMAN YARDIMCISI ALIMI 2018
-
@wroclaw uluslararası hukuktan 2 soru çıktı birinin cevabı dünya bankası-imf idi hatta iktisattan son dörtlü de değişik sorular vardı şunu da söyleyim çıkmış sorular yazılmıştı kesinlikle bakıp gidin çünkü geçen sene çıkmış sorulardan 11 tane felan gelmişti
-
@şampiyon tamamdır hocam eyvallah
-
Arkadaşlar 10 kişi alınacak denilmesine bakmayın. Hiç kimse bile alınmayabilir.
-
@kpssınavı Ben bunu yazanı biliyorum. @Zapo ile aynı hesap bu. Bir kere atıldın akıllanmadın yine insanları küçük görüyorsun.
-
-
Her ilanın altında aynı kişiler. Zaten yds isteyen ilanlara sizler giriyorsunuz bizim beklediğimiz sınavlar sınırlı zaten her sınavın altına gelip konusmayın.Rekabet başlığının altında yazan adamlar yine doluşmaya başlamış.Abi siz değilmiydiniz arkadaşlar yds si olanlar başvurmasın aç gözlülük yapmayın diye çoğu kişi ben de dahil bu yüzden başvurmadık.Şimdi de kurum diyor ki kpss olmayan başvurmasın sussun.Sorununuz varsa bize saldırarak değil kurumu arıyarak bildirim.
-
@bir-i̇ki olmayanlar
-
Rekabet başlığında midemi bulandıran muhabbetler burda da dönüyor kurum yds şartı koymamış neyin kafası isyan etmek anlamıyorum birilerini küçük görerek hiç bir zaman mutlu olamazsınız. Kibir ne çirkin şey....
-
Bu ilana sadece iktisat ve işletme mi başvurabiliyor yoksa iibf mezunu olmak yeterli mi
-
@iibfliii iibf mezunu olmak yeterli
-
P3 puanım biraz daha yüksek arkadaşlar hangisinde başvurmamı tavsiye edersiniz.
-
84 puanla sınava girme ihtimalim varmıdır sizce
-
@iibfliii 88 le kapatir yuksek ihtimal.
-
geçen defa mühendislikden sınavı geçtik mülakatta elendim bu defa kısmet bir daha deniyelim
-
@eemci sınav sorularını hatırlıyor musunuz ? hatırlıyorsanız yardımcı olabilir misiniz
-
iibf ler ne güzel her kurumda soruları paylaşıp yazıyorlar, yok mu mühendislerden böyle biri de şu soruları bir söylese.. Biliyoruz zor bir sınav, doğru dürüst kimse geçemiyor da sorular önemli?
-
@elinor-ostrom hocam klasik mi oluyor testmi
-
@eemci hocam kaç soruydı ve testmiydi
-
@salihys test 50 soru
-
Uluslararası hukuk notu olan var mı PDF veya nereden bulabilirim