BİLİŞİM UZMAN YARDIMCISI ALIMI 2018
-
@beko_6765 içimden bir ses 27 sinde açıklanacak diyor
-
@deryaderux istatistikler cuma gününü gösteriyor
-
Yok mu arkadaşlar bi duyum arayan soran
-
Bugün açıklanmazsa 1.5 ay daha mı bekleyeceğiz şimdi ya. bu gerçek olamayacak kadar uzun... Keşke açıklasalar bugün. Alt tarafı bir optik okuyacaklar, insanın aklına kötü şeyler geliyor yoksa..
-
ben 15 ocak+ diyorum.
-
Btk klasiği işte geçen senede aynısını yaptılar,optik okumaktan aciz kurum Bilişim Uzman Yardımcısı alıyor biraz trajikomik !
-
İl göç bile sonra yapıp önce açıkladı birde üniversite yaptı bunu direk kurum yapıp açıklamıyor böyle teknoloji olmaz olsun
-
Valla ben bugün 3 kere aradım kurum santralini bile açan yok 🤨
-
Ben de çarşamba günü aramıştım bize gelen bir bilgi yok yakında da olabilir daha sonraki zamanlarda da dedi. Baya yardımcı oldu yani :s
-
Bugün arayalım hep beraber en azından baskı olur
-
Konuştuğum görevli biraz bıkkın bir sesle henüz komisyon toplanmadı bize de bilgi verilmedi, takibini sitemizden yapabilirsiniz dedi.. Arandı heralde biraz
-
1 ay oldu, artık bu hafta açıklanmalı.
-
50 soruluk test bir sınav 1 ay içinde okunamıyor. vay bee
-
Ne btk ymışsın be kardeşim lanet olsun sana da
-
Kurumu arayıp soran, işe yarar bir cevap alabilen var mı?
-
bugün de yaprak kımıldamadı, bizi unuttular mı acaba? arayıp baskı yapalım arkadaşlar...
-
Ben arayıp soruyorum her hafta aynı cevabı alıyorum, kendileri de bilmiyorlar.
-
aynen az önce görüştüm henüz bir bilgi yok arkadaşlar....
-
Halen açıklanmadı.Sonra mülakatlara gidiyorsun adam sana soruyor:Neden bu kadar zaman kaybettin?.Bilmem neden acaba acaba neden... Kpss hazırlan sonucu bekle.Sonra alım bekle.Sonra sınav bekle.Sonra yıne sonuc bekle sonra mulakat bekle yıne sonuc bekle sonra belge ver ıse baslamayı bekle.Bakın son cumlelerıme dogru noktalamaya dıkkat etmedım goruyorsunuz.Neden cunku yazarken bıle yoruldum.:)))
-
Hakimlik iki hafta sonra oldu o bile açıklandı toplasan bin kişi bile yok neyi bekliyorsunuz anlamadım ki