BİLİŞİM UZMAN YARDIMCISI ALIMI 2018
-
@vasco17 Ben de sehir disindan gelecegim. Sınavın klasik yapılıyor olmasi biraz korkutuyor.
-
@apachi evet marshalgil talep eğrisidir. Soru tam olarak nasıldı ?
-
@herald ben gitmeye karar verdim. birkaç gün daha bakıp elimden geleni yapacağım. bilişim alanında kendimi son denemem bu sınavla olacak. başarılar size de.
-
@hustundag Soruyu hatırlamıyorum ama sanki şıklarda alışılmış ve telafi edilmiş şeklinde belirtmişti ben ona göre cevapladım
-
@vasco17 ben de gideceğim..size de başarılar.
-
Bu hafta mı açıklanır sonuçlar
-
@jesist geçen yılki 2 ayı bulmuş açıklanması bekli bu yıl bi sürpriz olabilir
-
@grubel-lloyt mülakat tarihi ile beraber açıklıyor herhalde o yüzden geç aciklaniyo
-
@dursundursun evet olabilir
-
@grubel-lloyt son alımda 10 şubatta yazılı sınav yapılmış 22 şubatta sonuçlar açıklanmış nisan ayında da mülakatlar yapılmış hocam
-
Evet üşenmedim buldum son 2 alımın süreci böyle ilerlemiş
Son alım
- Sınav 10 şubat 2018
- sonuç 12 nisan 2018
- mülakat 25-26-27 nisan 2018
- mülakat sonucu 6 temmuz 2018
Sondan önceki alım
- Sınav 11 şubat 2017
- sonuç 23 şubat 2017
-
@jesist Hocam siz de hukuktan girdiniz sanırım nasıl geçti sınavınız
-
@mezun evet hocam hukuktan girdim yani pek bilmiyorum ne iyi ne kötü ortalama geçti ama hukukta kaç netle kapatır tahmin edemiyorum, sizin nasıldı tahmininiz var mı?
-
@jesist geçen yıl 40 üstü kapatmasi beni korkutuyor ama kesin 10 yanlış saydım ben 2 de bosum var umutsuzum yani
-
@mezun belli de olmaz hocam zorlanan kişiler duydum belki 40ın aşağısına da düşebilir. Hayırlısı olsun hakkımızda
-
@jesist Sınav hem genel kültür hem de hukuk olarak son derece çeldirici ve zordu. Geçen sene ile kıyas yapmayın. 35 net yapan herkes kazanır. Muhtemelen 48 tane 70i geçen bile çıkmayacaktır. Benim tahminim en fazla 25 kişi 35 neti geçmiştir. Çünkü 4 yanlış 1 doğruyu götürüyor ve çeldirici tuzak sorular çok fazla idi herkes doğru yaptığını sanarken bir sürü yanlış yapmıştır
-
@pasazade doğru diyorsunuz hocam, inşallah dediğiniz gibi olur da kalırız sözlüye genel kültürde de haklısınız türkçe diye geçiştirilemiyordu ondan bir doğrum çıkar
-
@pasazade hocam bu arada sizin nasıl geçti?
-
@jesist İyi sayılır ancak dediğim gibi soruların neredeyse tamamı tuzaktı, klasik Ösym ezber formatının oldukça dışında bir sınavdı. O yüzden hiç tahmin etmediğimiz yanlışlarımız çıkar diye düşünüyorum.
-
Sonuçlarla ilgili duyumu olan var mı?