BİLİŞİM UZMAN YARDIMCISI ALIMI 2018
-
@schubertseranade yalnıIz peyami safa vardı
-
@mezun tarihi yanlış hatırlamama rağmen doğru yaptım o zaman.
-
@schubertseranade şıklarda medarı maişet motoru var mıydı
-
@utipossidetis Faruk nafiz Çamlibel in karşısında o eser vardı sanırım
-
@mezun ozaman cevap faruk nafiz çamlıbel
Eser sait faik’in miş -
Sinavdaki hatali sorular icin itiraz prosedürü nedir?
-
@aynstayn 49 zamanaşımı 31.12.2013 olacaktı sanırım
-
-
Hukukçuların konuştukları hukuk soruları bizimkilerden kolay görünmüyo mu ?
-
@sonofanatolia bence de
-
@sonofanatolia kolay sorular vardı direk işaretlenen ama baya zorlayıcı olanlarda vardı zorlayıcılar çoğunluktaydi ama
-
Evet zor olanlar çoğunluktaydı. Geçen seneki sınavla alakası yoktu.
-
Yine de bence 35 net yapanlar çıkar. Varlar ve buraya yazmıyorlar diye düşünüyorum. Bu sınavda kaçtı benim için.
-
Memura savunmasi alınmadan disiplin cezasi verilmiş bunu üzerine ne yapılması gerekir diye soru vardı birde ben süresi içinde iptal davası acmalidir dedim emin değilim ama
-
merhaba, ben de aklımda kalan soruları paylaşmak istiyorum. daha önce çok aradım ve bulamadım. bizden sonrakilere bir faydası olur umarım. benim alanım elektrik- elektronik. kendi alanımdan gelen sorular; 2 tane sayısal tasarım sorusu(sum of products ve sadeleştirme), discrete sinyal çıkışı, mikroişlemcide hangisi olması zorunlu değildir, frekans modulasyonlu sinyalin gücü, opamp devresinin türü.
bunun dışında, daha önce veri iletişimi ve veri yapısı aldığım için tanıdık gelen stack nasıl sıfırlanır sorusu ve router hangi katmanda kullanılmaz sorusu.
çoğunluğu matematik ve mühendislik matematiği sorusuydu(matris, diff, olasılık).
yirmi küsur soru alanımda hiç görmediğim sorulardı ( postfix, multimode,doğrusal zamanlama) bunlar hakkında bir fikrim yok.
5-8 soruda sanırım gy-gk idi.
kendi adıma kod sorusu bekliyordum, ya da daha tanıdık gelecek sorular, hayal kırıklığı oldu. şimdi bddknin sınavına girip girmeme konusunda kararsızım.
umarım iyi sonuçlar alırsınız. -
@detaycı hukuk için geçen seneye göre düşük mü kapatır diye düşünüyorsunuz?
-
@mezun ben sosyalden girdim. Forumdaki sorulara bakılırsa hukuk daha kolaymış gibi gözüküyor. Ama bilemem tabi
-
@mezun düşük kapatması neyi değiştirirki 70 puan barajı var nihayetinde.
-
@deryaderux Hukuk geçen yıl 40 üstü kapatmış bu sene 35-40 arası olabilir mi diye sordum düşükten kastım bu.
-
@mezun anladım yalnız o hiç önemli değil ki 35 net yapıp 70 puan alan herkes sözlü mülakata çağırılır sayı önemli değil ayrıca genel anlamda bir puan sıralaması yada yazılı sınav sonuçları açıklanmıyor maalesef herkes sadece kendi sonucunu başarılı-başarısız olarak görebiliyor.