2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı
-
@Ynsmr 2019 için acaba bu yaşanan dramalar haricinde yeni bir alım olacak mı acaba sınav olacak mı olmayacak mı yoksa sayıştayda seçeneklerden çekilecek iyice ilansız bir ortama mı gireceğiz derken olacağını duyduk buna sevindik..kimsenin hakkına girme niyetinde değiliz.
ne insanlar var yahu valla şaşıyorum..
-
@albertcamus hocam ben de istiyorum ki 2.alımdaki 225 kişi 1.alımdan bağımsız etkilenmesin. En azından 45 kişi bile sürece etki etmesin. Adam 226. Oldu diye dava açıyor neden 1 kişinin hakkını burada herkes çılgınlar gibi savunurken 1.alım sonuçlanmadığı için 2.alıma da girecek 45 kişinin başka bir 45 kişiyi engellemesine nasıl sevinebiliyorsunuz? 1 kişinin hakkı hak da 45 kişinin hakkı hak olmayacak mı? Kusura bakmayın ama bu senin gibi düşünenleri iki yüzlü yapar. Demek siz 1.alım iptal edilsin de biz de girelim diye 1 kişinin hakkı yendi diye algı operasyonu yapıyordunuz. Bu sayıştay süreci resmen bana hayat dersi verdi.
-
@paretowilfredo Üstat benim itirazım sadece şuna, 225 kişi içerisinde yer alan arkadaşlarımız (ki haklılar sitemlerinde bunu dile getiriyoruz her zaman) onlar dışında kimsenin bir şey elde etmesini istemez şekilde davranıyorlar.2019 alımı da açılmasın dünya onların etrafında dönsün, tüm dünya alımları onları beklesin o zaman. Haklarının korunacağına dair işaret geldi başkandan halen daha ayrı bir alıma bile taş atıp bu alıma talip olanlara ithamlarda bulunmak gerçekten dramatik ve üzücü.Herkes bu alımdaki aksiliklerin suçlusu konumunda sanırım. Yazık gerçekten bu yaklaşıma.
-
@albertcamus ben 225 kişinin arasında değilim. 1.alımı kazanamadım. Herkes senin gibi düşünmüyor.
-
@paretowilfredo Üstat iki yüzlü ithamını da arkadaşa iade ediyorum ve müdahale etmenizi rica ediyorum.
-
Yine gelmiş simav iptal olmayacakçılar
-
Dostlar diğer başlıktan bana el çektirene kadar sürdürdüğünüz bu tartışmalara bu başlıkta müsade etmeyeceğimi peşinen söyleyeyim. Ya birbirinizi itham etmeden, birbirinize hakaret etmeden ve peşin hükümler ile söz söylemeden yazın ya da bu tip iletilere müdahale edeceğim artık. Tartışma tarafı olan herkese söylüyorum. Ne kimse dava açarız iptal ederiz derdinde ne de iki yüzlülük ithamını hak edecek bir söz, davranış var ortada.
Lütfen bu başlığı diğer başlığa çevirmeyin.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
Yönetici Notu; İkazımdan sonra atışma devam etmesin demiştim. Lütfen devam etmeyin.
-
@paretowilfredo hocam 1.alımdaki 1 kişinin hakkı hak da, 2.alımda listeye giremeyecek 45 kişininki hak olmuyor mu? Biz de kötü bir şey mi istiyoruz. 1.alım bitsin 2.alıma daha fazla kişi hak kazansın meslek sahibi olsun istiyoruz.
-
@paretowilfredo hocam 2019 sayıştay sınavı başlığımı açsanız nasıl olur
-
@ynsmr Dostum sorun istenen şey değil, isteme üslubudur benim nezdimde. Her fikre saygı duyarım lakin bu tip itham ve hakaretler diğer başlıkta bana kadar uzandı. Ortada bir şey yok iken iki ithamın söz konusu olduğu için müdahale ettim, fikrini paylaş dostum ama atışma yapacaksan illa özelden sürdür bunu lütfen.
-
@jakuppp Bu başlıktan devam edebiliriz dostum açılmışı olduğu için buraya yazdım ben de. İlan gelince direkt bir ilan başlığı açar burayı kitleriz diğer alımlardaki gibi inşallah.
-
@legolas, içinde söyledi: 2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı
Üzülüyorum sana kardeş Allah yardımcın olsun. 2019'da da geçeriz sen rahat ol iptal olursa da gerekeni yaparız ya nasip deriz. Sen ders çalış bak kazanamıyorsun sınavları, boşver böyle şeylere kafanı yorma.
-
Arkadaşın birisi ilk sınav sonucunu beğenmeyip sınava emek veren insanları düşünmeden "sınavın iptali" için dava açtıysa kimse bana 2019 sınavının açılmasını istemiyor musunuz ne kadar nankörsünüz demesin. Dava açan şahsın niyeti ve isteği neyse benimki de odur.
-
@murky, içinde söyledi: 2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı
@legolas, içinde söyledi: 2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı
Üzülüyorum sana kardeş Allah yardımcın olsun. 2019'da da geçeriz sen rahat ol iptal olursa da gerekeni yaparız ya nasip deriz. Sen ders çalış bak kazanamıyorsun sınavları, boşver böyle şeylere kafanı yorma.
Ne biliyosun kazanamadığımi? Asil ben sana acıyorum sürekli kavga ediyorsun birileriyle. Dersi birak da psikologa filan git sen
-
@murky yonetici ikili atisma yapmayin demis, ama siz yoneticinin ikazini dikkate almayarak diger tarafi tahrik etmeyi tercih etmissiniz.
Kendinizde bu hakki nerden buluyorsunuz? -
@1umut, içinde söyledi: 2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı
@murky yonetici ikili atisma yapmayin demis, ama siz yoneticinin ikazini dikkate almayarak diger tarafi tahrik etmeyi tercih etmissiniz.
Kendinizde bu hakki nerden buluyorsunuz?Aynen öyle, yaşa
-
Dostlar haftasonu isyerindeki arkadasimin kuzeni daha yirmili yaslarin basinda beyin kanamasindan vefat etti. Elbetteki haksiz bir durumda tepki gostermek olagan bir durum ama demek istedigim su ki: hayat bazen birbirimizi kıracak kadar uzun degil ve hayat her zaman bize adil olmayacak. Ama is yasantisinda ama baska turlu. Hayat mucadele etmektir, lakin kalici olan samimiyet ve dostluklardir. Daha yapici olmak lazim, biz olalim karsimizdaki olmasa da...
-
@1umut, içinde söyledi: 2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı
Kendinizde bu hakki nerden buluyorsunuz?Söz hakkım doğarsa kullanırım. Söyleyeceğimi söyledim hakkınızda hayırlısı.