2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı
-
@bovaryy klasik sınav mi test sınavı mi kimler girebilecek
-
hocam nerden bilgi?
-
@paretowilfredo hocam göreve lütfen. doğruysa lütfen teyit edin, trolse engelleyin lütfen
-
@engin0516 Sınav tabi ki öncekiler gibi test ikinci aşama klasik olur ,gene kpss puanı istemez harelde bu konuda bilgim yok sadece bana verilen tarih bu arkadaşlar
-
Doğruysa bileti alalım %40 indirimli. Ortalığa attın gittin
-
@islimbot Dostum hesap yeni bir hesap değil, neredeyse bir yıllık üye arkadaşımız. İtimat ediyorum şimdilik kendisine ve ben de soruşturacağım. Bakalım hayırlısı olsun.
-
Aynı tarihleri bende duydum, doğru olma ihtimali yüksek. Son olanlardan sonra bu sınav hakkında yorum yapmak istemiyordum ama netleştirmeye yardımcı olabilmek adına yazmak istedim.
-
Nerden duyuyosunuz bunlari ?
-
@legolas Ben nerelerden duyuyorsam onlar da oralardan duyuyorlardır dostum
-
@paretowilfredo arkadaştan da özür diliyorum o zaman. 2 gün yazınca sanırım test sınavı olmadan direkt p48'le klasik sınava alacaklar diye anlayıp moral bozdum açıkçası
-
@islimbot Sanmam dostum. O duyum esasen şöyledir tahminimce, o hafta sonu yapılacaktır ama gün belirlenmemiştir. Ama karar bu yöndedir. Bakalım bu hafta teyit alıp gelcem inşallah haber saldım bile
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı
@legolas Ben nerelerden duyuyorsam onlar da oralardan duyuyorlardır dostum
Sen istisnasin herkes senin gibi duyamaz , duymamali
-
@legolas Hiç farketmez dostum, kimi zaman ilk haberi ben getiririm, kimi zaman dostlar getirir ben teyit ederim. Önemli olan herkese ulaşması benim için. Herkes zamanında hazırlık yapmaya başlasın tek isteğim bu. Kurumlar şeffaf değil belki ama biz şeffafız.
-
@paretowilfredo hocam kaymakamlıkta alakalı bir gelişme var mı mayıs mesela?
-
@fenecus Süreç bi bitsin de dostum onu da soruşturacağım inşallah
-
@paretowilfredo saolasın hocam iyi akşamlar
-
Bence sınav elektronik ortamda olsun hatta sistem çöksün sonra yazılıya girelim ritüel bozulmasın
-
Bir sonuca ulaşabildin mi üstad ? @paretowilfredo
-
Bizim süreç sonuçlanmadan önce ilan gelsin de çift ana dal yapalım.
-
@bovaryy çok teşekkürler paylaşım için.