2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı
-
@uruk-hai, içinde söyledi: 2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı
@legolas yaklaşık aynılar ama Murat'ın ticareti ve anayasayı daha iyi
Kesinlikle katılmıyorum bütün sınavlara a kadro Yayınları ile hazırlandım hukuk anlamında soru kaçırabilir belki ama sınav kaybettirmez Kesinlikle her sınavı kazanabilirsiniz hem çok ince hem bilgiler çok net ve akilda kaloci
-
Arkadaslar sinavla ilgili birkac sorum olcak sizlere,
Borclar hukuku ozel hukumler sinava dahilmi?
Medeni ile ilgili bir yerde okumustum klasik sinavda kisiler ve aile hukuku hukuku cikiyormus test sinavida bu sekildemi yoksa ayrica miras hukukuda dahilmi?
Iktisatta soru cikmicak olan konu varmi mesela turkiye ekonomisi?
Olduki klasik sinava kaldik ve basvururken muhasebe sectik sinava hesap makinesi goturebiliyormuyuz ?heycandan stresten 4 islemde hatalar olabilir. -
@alp9292 Allah buyuk kardesim ya Allah Bismillah Allahu Ekber.Anca oyle yapilir yazili sinav
-
@hassan sanirim yakin zamanda guncelledi ya da guncelleyecekti oyle bir duyum almistim emin degilim ama
-
Arkadaslar sinavda muhasebe kismindan maliyet muhasebesi muhasebe standartlari sirketler muhasebesi muhasebe denetimi ve ticari aritmetik konulari da dahil mi?
-
-
Arkadaşlar elbette sorulmuştur ama hızlıca göz gezdirdigim sayfalarda göremedim,yinede yeni bakanlar için bilgi olsun.
Bu sınav geçen seneki gibi elektronik ortamda olmayacak dimi? Yani büyük şehirlerde sınava girebilecek miyiz yoksa Ankara yolu mu gözüküyor? -
@sdinc94 şu sorular artık bıkkınlık veriyor. Arkadaş bir üstte paylaşmış orada Ankara yazıyor zaten. Şu 3-5 sayfalık ilanları üşenmeden okuyun abi.
-
@beveridge-eğrisi
Pardon da böyle yazarak neyi amaclamaktasiniz ?
Yani ürkütücü bir durum gerçekten okuyup,çalışıp belli başlı önemli mesleklere yerleşmeye çalışan ve halkın önemli kesimleriyle muhatap olma ihtimali olan kisilerin böyle hiç tanımadığı kişilere aşağılayıcı bir dille küstahça hareket etmesi,güya azarlamasi.
Eline yetki geçse kim bilir neler yapar?
Ben ilanı okudum hatta iyice bir inceledim ama gözden kaçmış. Tamam yanlışlık bende ama bunun milyon tane ifade ediş biçimi var,ifşa eder gibi bu şekilde yazılması ise gayrı ahlakidir. -
@sdinc94 e-sinav degil hocam
-
@beveridge-eğrisi olabilir adam belkide onaylatmak istiyordur. Gercekten once insanlara tahammulunuz olsun. Sonrasi gelir zaten.
-
@sdinc94 lütfen üste çıkmaya çalışmayın ilanlarda çok açık yazan şeyler her başlıkta onlarca defa soruluyor ve başlık hizmet ettiği amacından uzaklaşıp takip edilmesi zor bir hal alıyor. Şu an bende o amaçtan çıktım bu cevabı vererek o yüzden tartışmayı başlatmadan burada sonlandırıyorum. Ankarada yapılacak olan sınavda başarılar diliyorum.
-
@alp9292 Medeni hukukta tamamından sorumlu olunacak eleme sınavında. Hesap makinesi gibi bir durum söz konusu değil. Ekim ayındaki rakamlar kolay gelmişti bir sıkıntı yoktu zaten. Başarılar.
-
https:/ /www. savaskitap. com/Sayistay-Final-Sayistay-Denetci-Yardimcisi-Adayligi-Sinavina-Son-Hazirlik-Soru-Bankasi-Savas-Yayinlari_41631.html#0
veya başka bildiğiniz soru bankası var mı?
Çıkmıs sorular olarak ne öneriyorsunuz? -
@bakalım yardımcı olan yok mu?
-
Arkadaşlar maliye ye hangi kaynaklardan çalışıyorsunuz
-
@bakalım buna 105 lira değmez hocam.
-
4t maliye-arda hakan öğretir
-
@bakalım, içinde söyledi: 2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı
https:/ /www. savaskitap. com/Sayistay-Final-Sayistay-Denetci-Yardimcisi-Adayligi-Sinavina-Son-Hazirlik-Soru-Bankasi-Savas-Yayinlari_41631.html#0
veya başka bildiğiniz soru bankası var mı?
Çıkmıs sorular olarak ne öneriyorsunuz?Keşke sadece deneme çıkarsalardı. O kadar parayı nasıl verebiliriz
Belki alan birisi yorum yapar
-
Muratın kpss a medeni ve borçlar kitabı yeterli mi? Çünkü idari yargıda federasyon ve tereke dahil olanlar vardı kitapta bulamadım.