2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
-
@gençişsiz mekan olarak üniversiteyi kullanıyorlar ama soruları kurum çalışanları kendileri hazırlıyor.
-
@kaan_akça çok teşekkür ederim
-
@lebronjames vay mulakattasiniz o zaman hocam
-
@sofuoglu enteresan eğer öyleyse.
-
@gs47 bence spesifik bi cevap isteseydi direk tanım sorardı zaten
-
@simón-bolívar sınavdan çıkınca kelimeleri unuttum anlamlarina da bakamadim
-
@lebronjames kurumun daha önce sınavına girmedigim icin kac alirim bilmiyorum valla bilmedigim o kelimeleri cümleyi cevirirken boş biraktim yerini
Ve ingilizce sormalarindaki asil sebebin kelime bilgimizi olcmek değil,az buçuk bir ingilizcemizin olup olmadığını ölçmek diye düşünüyorum
Sinifa görevli gelip, bos birakmayin puan vermemiz icin cevirmeye calisin kelime kelime de olsa demesinden cikarimda bulunuyorum -
@generalgeneral ingilizceyi geçer misiniz peki?
-
@aroma Hocam ben bu soruda bankanın mevduat toplayamadığı için yaratacağı kaydi paranın sermayesiyle sınırlı olduğunu ve bunun için de zorunlu karşılık oranı dışında herhangi bir politika aracı kullanmasına gerek olmadığını yazdım ama tam emin değilim
-
@generalgeneral ben bu durumu cok yanlıs buluyorum bir yarıs var ve kadın gelip puan vermemiz icin yazın diyor sanki üniversite de vize finale giriyoruz
-
@kara bu kadar bencillik fazla degil mi? Birakin herkes hakediyorsa kazansin. Bu kadar iciniz fesat olmasin lutfen.
-
@kara katılıyorum ben de size, madem ingilizce bir eleme yöntemi olmicak neden koyuyorsunuz
-
@simón-bolívar Okulda vize ya da final kagidi olarak düşünsem en az 80 alacağımı düşünürdüm, 4 5 kelimeyi bilemedim ama çeviriler mantiksal olarak tam
-
@sofuoglu Hocam bu bilgiye nereden ulaştınız link vs varsa yazabilir misiniz
-
Eğer daha önceleri belirtildiği gibi puanlama kıtsa anca 20 30 kişi kalır kalmaz mülakata bankacılık uzman yardımcılığı için çünkü gerçekten sağlam donanım isteyen sorular vardı. Nitelik olarak hukuk dışında sınav oldukça kaliteliydi , gerçekten güzel bir şekilde bilgi ve yorum harmanlaması istiyordu -hukukta sadece 4 soru olması ve gereksiz ayrıntı istemesi bence sınavın kalitesini düşürdü- ama sınava katılanların çoğunun murakıplığa oranlı daha düşük puanlılar olması , ertesi gün il göç sınavının olması ve ingilizce istemesi gibi nedenlerle bu sınava özel olarak çalışan sayısının az olduğunu düşünüyorum ve puanlama kıt olursa gerçekten hayal kırıklığı ile karşılaşmaktan korkuyorum.
-
-
@ceteris hocam bende kaydı para yaratamayacagi için sermayesi kadar kredi kullandirir yazdım ancak zorunlu karşılık o an aklıma gelmedi
-
@sofuoglu Forumdan buldum hocam dediğiniz yeri. Ancak bankacılık bölümünde 10 kişilik alım olmuş sözlü mülakatına 27 kişi çağırılmış. Geçen seneki yazılı sonuçlarına verilen puanlara bakılacak olursa da baya kıt puan veriyorlarmış. Hakkımızda hayırlısı olsun
-
@aroma İktisat-maliye soruları cidden güzeldi ama hocam cevabın doğruluğundan ziyade cevaba nasıl ulaştığını bilgiyle beraber yorum kabiliyetini ölçmeye yönelikti. O an ki sınav stresiyle her şeyin akla gelmesi zor zaten.
-
@aroma Müdahale etmesi gerekir dedim ben faiz riski-geri ödenmeme riski vs olduğu için