TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)

KPSS A
    2018 bddk murakıp yardımcılığı uzman
    300
    2000
    442229
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • N
      Nahl Hazine ve Maliye Bakanlığı @Ceteris Son düzenleyen:

@ceteris yoruma dayalı olması benim için de iyiydi ancak ing den cakacam yaa .Sorular kaliteliydi

C 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • C
        Ceteris Hazine ve Maliye Bakanlığı Yasaklı @Nahl Son düzenleyen:

@aroma İngilizcede kelime yanlışı ya da gramer yanlışlarından dolayı cümleyi komple silerlerse sıkıntı olur ama gidişata puan verirlerse iyi 😄

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • L
          lebronjames @johnstuartmill Son düzenleyen:

@johnstuartmill Maalesef...Dediğim gibi İngilizce en kolay geçeniydi. Hukukta A.Ş. yönetim kurulunun devredilemez yetkilerini bomboş bıraktım ayrıca objektif iyiniyetin dürüstlük kuralı olduğunu da hatırlayamadım...Yani hukuktan kalırım herhalde...

• K
            kara @johnstuartmill Son düzenleyen:

@johnstuartmill icimizin fesatlıgıyla soyledigim seyin baglantisi nedir ? Kurum sinavina 24.siradan giriyorum 1 bucuk yildir emek veriyorum universitede okurken ingilizcemi halletmisim kpss puanimi almisim ve kadin siz yazın biz puan vericez diyo problem kimde acaba?

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
            • K
              kara @johnstuartmill Son düzenleyen:

@johnstuartmill ayrica ayni seyden bahsediyoruz diyorun ki biraksinlar hak eden kazansin birilerini ingilizceden gecirmek icin mücadele neden?

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
              • G
                GeneralGeneral Yasaklı @kara Son düzenleyen:

@kara ve buna ek olarak madem hickimsenin ingilizceden kalmasına gönülleri razi olmuyor, sınavda ingilizce bölümü olmazsa böyle bir dertleri de olmaz
                Elemek için ders grubu oluşturuyorsun sonra da elemeye yaramasin diye siz karalayin biz puan vercez diyorsun
                Kimse kusura bakmasin da kpss puani olan insandan nitelik olarak daha iyi bir insan varsa o da dilini de halletmis kpss si iyi olan insandir

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                • E
                  emilsax Hazine ve Maliye Bakanlığı Son düzenleyen: emilsax

Ne yds var bende ne de baska bir ingilizce sınav puanı ama en az 65 70 bekliyorum denildigi kadar ingilizce zor degildi onceden hazirlanıp biraz ingilizce kelimelere bakilsa cok rahat yapilir bddk nin ingilizce sinavi (3 alan icinde bu durum gecerli) muhasebe ile hukuku hallettim ki muhasebe cidden cok kaliteliydi hukuk vasat kalitedeydi iktisatta yaptıgım yorumları kabul ederlerse (gecen sene girdigim sinav kagidina 45 verdiler ki cok feci bir kagitti bu sene hayli hayli gecmem lazim) o zaman allahin izniyle mulakat kapilari aralanir.

Ateşkes antlaşmasının amacı başka bir savaşı başlatmaktır.

• S
                    snc61 Son düzenleyen:

Bütçe doğrusu pozitif eğimli olabilir miydi arkadaşlar?yorumunuz ne oldu buna

E C 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • E
                      Ekonomist2 Hazine ve Maliye Bakanlığı @Nahl Son düzenleyen:

@aroma zorunlu karşılık oranı dışında selektif kredi politikası ile kredi tavanı uygulaması yapabilir mb ben bunları yazdım mesela

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • K
                        kara @Ekonomist2 Son düzenleyen:

@ekonomist2 aynen hocam bende ikisink yazdım kredi tavanı selektif kredi ve reeskontu kullanir dedim

• E
                          emilsax Hazine ve Maliye Bakanlığı @snc61 Son düzenleyen:

@snc61 hocam bütçe doğrusunun pozitif eğimli olmasi için bütçenin sınırsız olması gerektigini yazdim.

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                          • E
                            Ekonomist2 Hazine ve Maliye Bakanlığı @emilsax Son düzenleyen:

@emilsax mantıklı olan oydu. Adı üstünde bütçe kısıtı kavramı altında tüketiciler davranışlarını oluştururlar dolayısıyla bütçe kısıtlıdır sınırsız olamaz.

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • E
                              emilsax Hazine ve Maliye Bakanlığı @Ekonomist2 Son düzenleyen:

@ekonomist2 tam da dediginiz gibi yazdim hocam bütçe kısıtı kavramı önemliydi.

C 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • C
                                Ceteris Hazine ve Maliye Bakanlığı Yasaklı @emilsax Son düzenleyen:

@emilsax Bütçe kısıtı yerine kısıtlı bütçe iş görür mü ki 😅

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • C
                                  Ceteris Hazine ve Maliye Bakanlığı Yasaklı @snc61 Son düzenleyen:

@snc61 hocam ben de o soruya maksimum eksenlerden birinde serbest malın varlığı halinde doğrunun dikey ya da yatay olabileceğini söylemiştim

• E
                                    emilsax Hazine ve Maliye Bakanlığı @Ceteris Son düzenleyen:

@ceteris iş göreceğini düşünüyorum hocam😀

• S
                                      szynp Son düzenleyen:

BDDK uzman yardımcılığına giren yok mu?Sınav genel olarak nasıldı?Sessizliğe bakılırsa herkesin ya çok iyi ya da çok kötü...

H N 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • H
                                        hickskaldor @szynp Son düzenleyen:

@szynp hocam alan iyiydi de ingilizce olmayınca direk sildim kafadan bddk yı 🙂

• N
                                          Nahl Hazine ve Maliye Bakanlığı @szynp Son düzenleyen:

@szynp ing sebebiyle sessizliğe gömülünlerden birine ekleyin beni de 😐

• K
                                            Kaan_Akça Son düzenleyen:

başlık sönmüş yaw 🙂 seneye benim gibi gircek olan var mı? bu senen hukuk İngilizce batırdı beni. Yada bahar da bi alım daha olur mu? var mı haberi vs olan?

• 1
                                            • 2
                                            • 49
                                            • 50
                                            • 51
                                            • 52
                                            • 53
                                            • 99
                                            • 100
                                            • 51 / 100
                                            • İlk ileti