2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
-
@keynes92 Boşlamamak lazım hocam mülakatlar çok yakın. Sırf bddk içinse özellikle iktisat ağırlıklı çalışmanızı tavsiye ederim
-
@f-hayek siz daha önce girdiniz mi mülakatına hocam? Para banka daha mı agırlıklı mülakatta.?
-
@tükendikagrubu Yok hocam daha önce girmedim ama yazılı sınavda sorulan iktisat sorularından kurumun bulunduğu sektörden ilgilendiği iş çevresinden çıkardığım sonuç bu yönde. Dediğiniz gibi iktisatta da para bankaya ağırlık verebilirler.
Daha önce giren ya da bu murakıplık mülakatına girmiş olan arkadaşlar paylaşmadıkları için (belki forumda giren olmayabilir de) kendimce böyle çıkarımlar yapmaya çalışıyorum ben de -
Acaba bizim kağıtları yetiştirmeye çalışıyorlar mı
-
Sonuç açıklamalarının bi sistematiği var bence açıklayıp 1 hafta sonra mülakatları yapıyorlar. bankacılık 11 inde açıklanır mulakatina 18 inde yaparlar tahminim bu yönde
-
@f-hayek haklısınız hocam. Finans ve para bankaya daha cok bakmak gerekiyor. Bakalım geçicek miyiz yazılıyı o da var. O yüzden bekliyorum.
-
Bugün de geçti...
-
@f-hayek sen de olmasan bu başlık ölü hocam, sayende bizim de heyecanımız diri tutuluyor
-
@sofuoglu Hocam valla şaşırıyorum cidden gördüğüme göre herkes heyecanlı ama kimse yazmıyo ben de başlığın arkalara düşmesini istemediğimden yazıyorum gereksiz heyecan yaratıyorsam kusura bakmayın
-
@F-Hayek Ben pek umutlu değildim ama sayende heyecan yaşıyorum birkaç gündür, kötü geçmedi çünkü. Sayfayı yenilemekten f5 tuşuna bir şey olmasa bari.
-
@f-hayek estağfurullah hocam ben de başlığı zaptetmemek için heyecanımı içime atıyorum
-
@f-hayek estağfurullah hocam, iyi oluyor yazman canlı kalıyor başlık en azından
-
Vakit geçiyor ama hala bankacılık açıklanmıyor
-
Az kaldı sabredin yüzdük yüzdük türk hava kurumuna bağışlamayalım. İnşallah açıklandığında heyecanımızdan daha fazla mutluluk yaşarız hepimiz için
-
@f-hayek benim umudum yokk kardeş hukuk İngilizce cok iyi yani cok iyiydi ama muhasebe ve iktisat Nasıl puanlanır nasip
-
@hacettepe Geçen seneki başlığa biraz baktım da muhasebe için beklenilenden yüksek verildiğini ama iktisatta da tam tersi olduğunu okumuştum umarım ortalamayı geçecek kadar verirler hocam
-
Bölüm bölüm 60 ortalama 65 mi olacaktı?
-
@hacettepe seninle birebir aynı durumdayız hocam hukuk ve İngilizce bölümleri benim de epey iyiydi lakin muhasebe ve iktisat konusunda, özellikle iktisat konusunda çekincem var, listenin açıklanmasını puanlamaların nasıl yapıldığı yönünden de epey merak ediyorum
-
@aroma Ortalama 70 olması gerekiyormuş hocam
-
@aroma her bölümün ortalamaya dahil olması için 60 ve üstü ortalamanın da 70 üstü olması gerekiyor