2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
-
@mundellfleming merak ediyoru hocam. Acaba nasıl verılmıs puanlama bugun acıklanan arkadaslar yorum yapsa.
-
@tükendikagrubu Hocam bende biraz ümit kırıntısı var ama en çok merak ettiğim nokta puanlamalar. Her ne kadar giren arkadaşlar şu kadar bekliyodum şunu vermişler dese bile kendi yaptığınız sınav gibi olmuyor o zaman anlıyosunuz nasıl puanlama yaptıklarını
-
@f-hayek bende bankacılık bekliyorum da siteye girdik bddk uzmanlık da gözükmüyor geri mi çektiler acaba
-
@f-hayek bende aynı şekilde merak ediyorum. Puanlamaları nasıl oldu acaba.
-
1 ve 3. oturum neydi hatirlayamadim.ilki muhasebeydi sanirim
-
@gannicus Hocam sonuç sayfasında görünüyor. Linkini bırakayım
-
bddk insan kaynakları numarasını bilen var mı acaba?
-
@f-hayek ben mülakata kalmışım arkadaşlar. Puanlama beklediğimden çok farklı gelmemiş muhasebe ilk oturum 78 ufak tefek yanlışlarım vardı hukukta emindim sorularımdan yine ufak eksikliklerim vardı 68 maliye-işletme 64 İngilizce 69. Yardımcı olur umarım sizlere
-
Arkadaşlar bddk uzm yrd mülakatına kalmışım hiç beklemiyordum ingilizceden dolayı.Hatta takip bile etmemiştim bu başlığı. Alanınız iyiyse ingilizceden yardımcı oluyorlar sanırım herkese başarılar
-
@tükendikagrubu Bu kadar bekledik bir hafta daha bekleriz hocam o zaman anlaşılır:) Sabrın sonu selamet
-
@f-hayek tesekkürler hocam
-
@proletarya hocam hayırlı olsun oncelıklı hukukta secmelı soru var mıydı sızın bölümde. Ve butun soruları cevaplamış mıydınız?
-
anlasılan bankacılık mülakatları da 26-27 şubat gibi olacak
-
@f-hayek Insallah selamet olur hocam. Pazartesı acıklanır mı acaba bızımkı de
-
@proletarya @hickskaldor Hocam ikinize de hayırlı olsun darısı bankacılık bekleyen bizlere mülakatta da inşallah yazılı gibi güzel sonuçlar alırsınız
-
@gannicus 25-26-27-28 olsa daha güzel olur
-
@mundellfleming keşkelere hocam keşkeee:)
-
@proletarya 2 ve 3. oturumlar hangisiydi
-
@mundellfleming belki de o yüzden sona bıraktılar bizi :)))
-
@tükendikagrubu seçmeli sorular vardı hepsini cevaplamıştım ufak eksiklerim vardı