2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
-
@tükendikagrubu hangisini hocam
-
@hafız merkez bankasının enflasyon raporu sorusu hocam Malıye politikası aracları kullanımı sorusu.
-
@tükendikagrubu hocam merkez bankası raporuna bakmıştım biraz cevap verdikten sonra soruyu biraz daha açtılar uygulanan bu politikalar enflasyonu nasıl etkiler diye sordular daha sonra rapora tekrar baktım eksik cevap verdiğimi gördüm ama sorulara cevap verirken yardımcı oluyorlar
-
@hafız tesekkur ederım hocam. Insallah bızde görürüz mulakat
-
@tükendikagrubu Rica ederim hocam hakkımızda hayırlısı olsun mülakatta başarılar dilerim
-
Yarına gelir mi güzel haberler art arda?
-
@jesist sizin ne mulakati ?
-
@jesist siz de mulakattan sonra tecrubelerinizi paylasirsiniz inşallah
-
@hafız merhaba inşallah mulakatiniz gönlünüzden gecenin gerçekleşeceği şekilde sonuçlanır. Sabah mülakat salonuna gittiğinizde neler yapılıyor. Sıralama orada belli mi bir de mulakattan çıkanı bekletiyorlar mı yoksa hemen çıkıyor musunuz dışarı?
-
@luckluck hocam sıralama belli isim listesine göre mülakata alınıyorsunuz bu sırada toplantı salonunda diğer adaylarla birlikte bekliyorsunuz toplantı salonunda telefonlarınızı topluyorlar mülakata girdikten sonra tekrar toplantı salonuna dönüş yapamıyorsunuz
-
@luckluck tabi hocam yarın mülakatım çıkınca ben de yazarım
-
@johnstuartmill hukuk bölümü hocam bankacılık uzman yardımcılığı
-
Mülakat günü ilk sorada olmayanlar 09:30 ya da 13:30 saatlerinde yine de orda olmak zorunda mı yoksa mülakata girmemize yakın gelebiliyor muyuz?
-
@hafız çanta vs ne yapılıyor? Mülakata il dışından yalnız geleceğim birakabilecegim bir yer yok?
-
@jesist başarılar
-
herkese başarılar şimdiden, benim güvenlik soruşturması formu ile merak ettiğim bir konu var. formun puntolarını küçültebiliriz diyor da bu sadece bizim yazdığımız içeriğin fontunun küçültülmesi mi demek yoksa komple formun puntosunun küçültülmesi mi demek? yardımcı olan herkese çok teşekkürler. bir de önceden hukuk bölümü mülakatına giren var mı?
-
@luckluck hocam girişte bölme var oraya bırakıyorsunuz size gösteriyorlar zaten
-
Uzmanlık da açıklansa bi keşkeee meraktan dört döndüm
-
Bddk murakıplık mülakatı bekleyip bir yandan işkur mülakatına girecek olan kamu yönetimi mezunları varsa, her ikisini de kazanmaları durumunda hangisini tercih eder? İşkurda olur ya yedeklere girersek acaba sonrasında sıra gelir mi diye merak ettim
-
@paretowilfredo hocam bilgin var mı bankacılık uzman yardımcılığı ne zaman açıklanır?