2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
-
@luckluck hocam klasik sınavda bu ortalamayı tutturmak çok zor bakalım kaç kişi kalacak mülakata
-
@kuznets_12 kesinlikle haklısınız. Nasipten ötesi yok bu saatten sonra
-
@f-hayek geçen yılın başlığını nasıl buldunuz?
-
-
@paretowilfredo arama butonuna girince forumdan atıyor beni direk arama motoruna yöneltiyor
-
@luckluck Arama motorunda yapılan arama tamamen foruma yönelik dostum. Örneğin; 2017 BDDK yazdığınızda sadece bizim başlıklarımızı bulacaksınız
-
@luckluck Hocam üstadın dediği gibi yapabilirsiniz. Ben de buldum tekrar sayfayı buradan da bakabilirsiniz
https://forum.tercihiniyap.net/topic/914/bddk-murakıplık-uzmanlık-alım-i̇lanı-2017/373 -
@f-hayek teşekkürler buldum bende. Yalnız orada da sadece yazılı sınav kısmında kalınmış. Sözlü mulaktin içeriği ile ilgili kimse bir şeyler paylaşmamis.
-
@luckluck Ben yazılı için demiştim zaten hocam derslerin puanlamaları beklentilere göre nasıl yapılmış onu tahmin etmek işin belirttim
-
@f-hayek orada da sadece başvurular ve yazılı sınavin nasıl olacağı ile ilgili yazışmalar var. Yani yazılı sınavın sonuçları sözlüye kalanların puanları vs yok ki. Anlatmak istediğim buydu. Yani kimse yazmamış ki yazılım şöyleydi su puan geldi filan. Neyse herhalukarda bu yoldan geçmiş olanların yazdıklarını okumuş olduk
-
@luckluck Hocam nasıl olur ben nerde okudum o zaman 50-60 sayfaları arasında olması lazım dün karşılaştım hatta bakarken. Bir arkadaş iktisattan en az 60 bekliyordum ama 29 geldi gibi bi şey demiş
-
Esenler otogardan BDDK'ya nasıl ulaşırız?
-
@hepsınav hocam metroya binin yenikapıda hacıosman metrosuna aktarma yapın. Garettepede inin. Ordan yürüme mesafesi. Yanlış hatırlamıyırsam böyle idi.
-
@f-hayek kusura bakmayın. Mobilden baktigim için sıkıntı oldu. Masaüstü görünüm yapıp bakınca diğer sayfalar açıldı. Şimdi okudum bende. Teşekkür ederim ilgilenip cevap verdiğiniz için
-
Herkese Merhabalar
Bilişim uzman yardımcılığı 2 olarak mülakat süreci nasıl oluyor? Onceden katılan veya bilgisi olan paylaşabilir mi? -
BDDK uzman Yard bugün de açıklanmayacak galiba ,sonuç beklıyorum dersde çalışamıyorum , size İsmail yk dan nerdesi armağan ediyorum
-
@erin Hocam anı paylaşanımız yok maalesef
-
@erin bende bilişim 3 için aynı soruyu sordum ama cevap alamadim
-
Bddk mülakat olayı tam muamma kimseden ses yok.
-
Mülakatta sorulan sorularla ilgili kimsenin bilgisi yok sanırım, peki kurumun mülakatlarının açıklanma süreci nasıl? 2017deki alımda sanırım 4 ay sürmüş, bu süre genelde böyle mi yoksa geçen yıla özgü bir yavaşlık mı olmuş?