2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
-
@hacettepe merhaba, kurumlar genelde itiraz dilekçelerini yok sayiyorlar. bende bazı akademik olan sinavlarinda bu gibi itirazı düşündüm ancak genellikle talebiniz reddedildi deniyor. tavsiyem dilekce göndermeniz. ve cimer denilen yere de şikayet etmeniz. şöyle bir şey yapabilirsiniz, sınav kagidimin tekrar degerlendirilmesini, cevap kagidimin ve cevap anahtarının gönderilmesini istiyorum gibi. bu tarz bir şeyi cimere yazdıktan sonra eline kendi kağıdı ve cevap anahtarı ulasanlar var. tabii bu kurumda nasıl işler bilmiyorum. her gün bir haksızlık yapılıyor ve bununla mücadele etme imkanı da bırakmıyorlar. ne yazık ki.
-
Arkadaşlar otorumların hepsinde 60 ın üstünde not alıpta elenen varmı
-
Tecrübeli arkadaşlar mülakatta ağırlıklı olarak yazılı sınav konularından mı soruluyor ?
-
@hacettepe @luckluck Kurumların kendi itiraz sistemlerinden bir şey çıkmaz. Tecrübeyle sabittir. Bunun yerine hukuki süreç için ciddi bir avukatla konuşup fikir almakta yarar olabilir. Allah'a havale etmektense hakkınızı arayın derim.
-
Mülakatta ne soruluyor hiç kimse bişey bilmiyor mu?
-
@bluephantom teşekkürler. Dilekçe gönderdiğim gün cimer e de yazdım dediğiniz doğru bir şey çıkmaz ama ugrasmadim demem
-
@hacettepe aynı durumdayız. Allah'a havale ettikten sonra gerekli hukuki kanallardan da hakkımı arayacağım.
-
@mia99 soruşturma süreleri kısaldığı için demişsiniz buna ilişkin bi üst süre falan mı geldi acaba? Neyi kastettiniz?
-
@milagros evet hocam bir kaç ay önce bu yönde açıklama yapılmıştı.
-
@luckluck 30 kısı alınacak kuruma 23 gecıyor yazılıyı. Bunlar bence cok fazla şey bekliyorlar. Beklesinler, daha cok beklerler. Ben en cok buna takıldım. Yanı kadro sayısından nasıl az kısı gecıyor sınavı hala anlamıs degılım. Beklentileri cok yuksek Galıba, enteresan..
-
Mayıs'tan önce açıklama ihtimalleri yok arkadaşlar net tarih veremem ama mayisin son haftasi veya haziranin ilk haftasi açıklanir. Güvenlik soruşturmasınin süre kısıti zorunlu değil kurum o konuda sıkı davraniyor 10 ay surse de beklerler. Ama dedigim gibi mayisin son haftası veya Haziran'ın ilk haftası siteye girin bakın o tarihlerden once imkansız
-
@bluephantom aynen oyle hocam katılıyorum. Hıcbır sey cıkmıyor itirazda
-
@milagros kurumdaki personel alımından sorumlu kişi Ekim ayında yönetmeliğin değiştiğini, güvenlik soruşturmasının 60 günde tamamlanması zorunluluğunun geldiğini söyledi. Geçen senede yapılan hatalar da yapılmamaya çalışılacak sürecin daha hızlı olmasını istiyoruz demişti. Tabi ki bu 60 güne açıklanır demek değil ama ben de Mayıs sonu Haziran gibi bekliyorum
-
@luckluck ben Cimere de yazdım sanmıyorum bi olumlu süreç olacağını ama yine umut
-
@vasco17 çok teşekkürler
-
Arkadaşlar bankacılık uzman yardımcılığı için mail gelen kimse oldu mu?
-
@mustafakeser hocam mail banada gelmedi daha hatta bugün sormak için kurumu aradım ama sabahtan beri cevap vermiyorlar
-
Bugün Bddk Uzm. Yrd. mülakatına giren oldu mu? Bilgilendirebilir misiniz arkadaşlar?
-
Arkadaşlar biri bu gruba çok açık var 2019 da 2 alım yapılabilir yazmıstı bulamadım onu da böyle bir durum olması olası mı
-
Güvenlik soruşturması formu tek nüsha mı olcak