2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
-
Cahilligimi maruz görün posta yolu ile denildiğinde herhangi kargo şirketi ile gondersek oluyor dimi ?
-
@derbeder31 ilk kez ilana başvuracağımda bu soru benim de aklıma geldi acaba ptt ile mi sadece demek istiyorlar diye düşündüm kargo ptt falan ikisi de oluyor hocam
-
Arkadaşlar İşletmeye hangi kaynaktan çalışıyorsunuz?
-
@generalgeneral eyvallah hocam
-
En kotu ihtimal ptt den iadeli tahhutlu gonderin arkadaslar ptt barkod sorgulamadan takibi yapilabiliyor ulasip ulasmadigi hususunda.
-
Arkadaslar formu doldurup dilekceyi bastirmadan basvuru formunda degisiklik yapabilen var mi?
-
Bddk ye başvurupta il göçe başvurmayacak olan var mı ?
-
@bydaler ben ilgöçe başvurmayacağım murakıplıkla çakışıyor malesef..
-
İng için nasıl ya da nerden çalışmak gerek? Ekonomi terimlerini bakmaya çalışıyorum ama yeter mi bilmiyorum
-
@roadrunner Chrome'dan yapmaya çalıştım hep son onay sayfasını açtı. Sonra Microsoft Edge'de denedim açtı ve değişikliği oradan yaptım.
-
@onuktekin hocam hallettim sonunda şöyle yaptim onay kisminda back yaptim yani 1sayfa geri aldim tekrar en bastaki tc no vs bilgi sayfasina yonlendirdi bilgileri girdim basvurum 1. Sayfadan acilmis oldu. 1 saat once tc no yazip direkt 4. Sayfaya atiyordu
-
sadece murakıplık veya uzman yrd'a mı basvurabiliyoruz?
yoksa 2 ayrı basvuru yaparak ikisine de başvurabiliyor muyuz? -
@tiebout Sadece birine başvurabilirsiniz
-
Arkadaşlar posta gönderirken aps ile mi gönderiyoruz? idari hakimlikte gönderdiğimiz gibi.Bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim yarın göndericem.
-
Arkadaşlar başvuruyu yazdır demeden başvuru no çıkmıyor mu ? birde onayla dedikten sonra değişikliği nerden yapabiliriz?
-
@yasemen lütfen cevap verin arkadaşlar
-
Ahali aralık 2017 sınavındaki taban puanı hatırlayan bilrn varsa yazabilir mi acaba?
-
Arkadaşlar herkes fotoğrafa sakalsız fotoğrafını mı koydu sakallı fotoğraf koyabiliyor muyuz
-
Sürekli aynı soruların sorulması çok garip. Soru sormadan geçmiş sayfalara baksanız... Hatta arka sayfalara da bakmanıza gerek yok! Başvuru sayfasında açık açık yazılmış çoğu şey.Pek muhterem murakıp yard. uzman yard. aday adayı arkadaşlar... Gözleriniz kanamaz, korkmayın! Okuyun!
-
@angaralı özellikle sakalsız diye belirtilmemiş ama sakalsız fotoğraf daha uygun olur.