2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
-
@milagros bir de hocam vekalet ücretini dolduracak kadar dosyaları olduğunu düşünmüyorum. Öyle olsaydı hem uzman yardımcılığı hem avukatlık birlikte yürütmesi zor olur ve tmsf gibi ekstra avukat alımına çıkarlardı. Aile Bakanlığı gibi 20 binleri bulacağını sanmıyorum vekalet ücretinin
-
@jesist cevabınız için çok teşekkür ederim. Bu vekalet ücretini doldurma kısmına gelirsek şunu merak ediyorum; mesela bir kurumda vekalet ücreti dolmadı diyelim 5000 tl oldu yılda. Bunu alıyor dimi yoksa sadece dolması halinde vekalet ücreti alabilir diye bir uygulama yok? Kusura bakmayın belki sorum saçmadır ama kurum avukatlığı hakkında hiç bilgim yok
-
@milagros est hocam saçma değil sorunuz. Ama olduğu kadarı alınıyor illa dolması gerekmiyor almak için.
-
@jesist vekalet ücreti falan alınmıyor, uzman maaşının 1 kuruş bile fazlasını alamaz, kamuda çalışan uzmanların maaşları eşittir, kurumun davalarına girmesi bir şeyi değiştirmez..
-
@hakan1908 açık kanun hükmü var bu konuda, haklısınız. Ayrıca vekalet ücreti, avukatlık kadrolarında veriliyor zaten, uzman kadrolarına değil
-
@hakan1908 ama bu biraz adaletsiz değil mi? Sonuçta ek bir iş yükü var burda. Bir de bddkda ayrıca avukat alımı yapılmıyor diye biliyorum
-
Kurum avukat alımına çıkmıyor, o görülen davaların vekalet ücretleri hazineye aktarılmıyor herhalde çok bilen arkadaşlar onu da bulsun ben sadece o gün kurumda duyduklarımı aktardım. Bu tartışmayı uzatıp başlığı canlı tutmak sonuç bekleyen diğer arkadaşları sinirlendirecektir, konudan çekiliyorum iyi forumlar.
-
Arkadaşlar kolay gelsin. Var mı bir duyum falan
-
Arkadaşlar merhaba güvenlik soruşturmaları hakkında bilgisi olan var mı? Ben emniyete sordum daha gelmedi dediler. Var mıdır bir açıklaması? Sadece kazananların güvenlik soruşturmasını gönderiyorlar ihtimali beni ürkütüyor açıkcası..
-
@iamkaya emniyetten -çok özel bir bağlantınız olmadığı takdirde- bu konuda size bilgi verilmeyecektir. Mülakatlar ise ramazandan sonra açıklanır
-
@okan96a neden Ramazan’dan sonra? Bu yönde bir duyum mu yoksa sadece tahmin mi? Çünkü Ramazan Haziran’da bitiyor, bayağı ileri bi tarih
-
@milagros tahmin ettim. güvenlik soruşturması cumhurbaşkanlığından o zaman gelir sanıyorum
-
@okan96a güvenlik soruştumaları cumhurbaşkanlığına mı gönderildi?
-
@pareto_wilfredo üstadım yok mu senin bu konu hakkında fikrin/duyumun?
-
@iamkaya 86. sayfada seagirls isimli arkadaş polisler 1 hafta önce babamın çalıştığı yeri 1 hafta önce aradılar demiş ve kendisi en son mülakatı yapılan bankacılık uzman yardımcılığı grubunda yani martın başında gvsler kurumdan çıkmış olsa desek ve rekabet kurumu mb kaymakamlıkvb. birçok yer 2 ay olmadan sonuçları açıkladığını baz alarak yorum yaparsak ben nisan sonu mayıs başı açıklanmasını bekliyorum. sadece bir tahmin.
-
@jszz acaba bildirdiğimiz referanslardan aranan oldu mu? Çünkü bilgi almak için aldılar o isimleri. Bende böyle bir durum yok, referansı aranmış olan var mı?
-
@paretowilfredо üstadım yok mu senin bu konu hakkında fikrin/duyumun?
-
@iamkaya, içinde söyledi: 2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
Arkadaşlar merhaba güvenlik soruşturmaları hakkında bilgisi olan var mı? Ben emniyete sordum daha gelmedi dediler. Var mıdır bir açıklaması? Sadece kazananların güvenlik soruşturmasını gönderiyorlar ihtimali beni ürkütüyor açıkcası..
-
Gvsler yetişirse nisan sonuna yoksa Ramazan bayramı sonrası açıklanacak arkadaşlar
-
@iamkaya Bu çok kötümser bir teori dostum. Işleyiş birimden birime ilden ile çok değişiyor. Çoğu yerde de bilgi almanız zor soruşturma hususunda. O nedenle boşa bir evham bu.