2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
-
kağıtları murakıplar okuyor.sınav gözetmeni bu aralar islerin yogun olduğu söylemisti.hem geçen yılın 2 katı sınava girdi.sınav günü 2 ayı gözden çıkardım.bunu kenarda tutup baska sınavlara ağırlık verin.
-
@piko hocam sınav kagitlarini üniversite hocaları okumuyor mu?
-
@872 hayır.soruları da murakıplar hazırlıyor.
-
@kaysersoze hepsi birlikte açıklansa daha iyi olur.
-
@daisy Geçen seneki gibi olursa birer hafta arayla açıklanır
-
Murakıplık açıklandı. 45 kişi mülakat 4-7 Şubat
-
@mundellfleming link atabilir misiniz hocam göremedim ben.
-
@mundellfleming hocam ik duyurularda yok.
-
-
https://ebulten.bddk.org.tr/IKSinav/IKSorguYazili.aspx Bu ekrandan sorgulayabilirsiniz dostlar. Hayırlı olsun murakıplık bekleyenlere
-
Murakıplık sözlü sınavı 4-5-6-7 şubatta yazıyor geçen seneye göre süreç hızlı olacak sanırım Mart sonuna sözlü sınavlar biter gibi duruyor.
-
@paretowilfredo hocam bankacılık uzman yardımcılıgı çok uzun sürmez değil mi? Bir hafta ara ile acıklanır mı?
-
@tükendikagrubu Dostum daha evvel söylediğim gibi hepsinin okunmasına başlandı bittikçe peş peşe gelir diye düşünüyordum nitekim öyle de oldu. Çok süreceğini sanmıyorum diğerleri de peşi sıra açıklanacaktır. Anladığım kadarıyla Kurum azami hızla alımı tamamlamak istiyor çünkü çok yakın mülakat tarihleri belirlenmiş. Bir an evvel kazanan dostlar iş başı yapacak gibi görünüyor.
-
@paretowilfredo puanlama noktasında söyledikleri kadar varmış herhalde üstad 50 kişilik ilan için 45 kişi mülakata kaldı, bankacılık içinde böyle olur herhalde
-
@paretowilfredo inşallah hocam kısa sürede acıklanır. Adımızı listede görürüz.
-
Geçen sene murakiplik sonucları ile bankacılık sonuçlarının açıklanmasının arasında 6 gün varmış. Bence bu hafta bitmeden bankacılık sonucları da açıklanır.
-
@sofuoglu Dostum murakıplık sınavı gerçekten bambaşka bir dünya. Bilgi yeterli değil, yorum kabiliyeti, olaylara hüküm ve bilgiyi uygulayabilmek becerisi gibi bir çok özelliği barındırmak lazım. O nedenle çok normal sayı aslında. 900+ kişinin başvurmuş ve muhtemeldir ki en en kötü ihtimalle 500 kişinin katılmış olması bir şeyi değiştirmiyor malesef. Bu düzeyde bir sınav hazırlığı yapan aday sayısı çok az. Çoğu aday çoktan seçmeli tarzına adapte olmuş durumda ve bu tip ilanlar geldiği zaman hazırlanacak zaman bulamıyor. Bunun en temel sebebi de ilan bekleme sendromu bence. Bu süreçte olan herkesin gerçekten başarı istediği durumda sürekli olarak hazır olması gerek.
-
@tükendikagrubu İnşallah dostum
-
@paretowilfredo kesinlikle haklısın üstad bu tip sınavlar için hele ki murakıplık için ayrı bir çalışma gerekiyor , benim de ilk klasik sınav tecrübemdi ilk etapta biraz afalladım lakin çalışma tarzı ve sistemi hakkında bana bu sınav epey şey kattı, bakalım listede olamazsak bir sonraki sınav daha bilinçli hazırlanırız inşallah
-
Arkadaşlar sınav sonuçlarını görmek için murakıplık sınavına girmiş olmak mı gerekiyor?
Öyleyse bir arkadaş sonuçların nasıl açıkladığına dair bilgi verebilirse çok iyi olur.