2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
-
Bankacılıkta en zorlandığım alan finans oldu hep yoruma yönelikti, okuyanın insafına kaldık
-
@arven16 ben sordum hocam en son ingilizce olacakmis. Saat 12 mi 12.15’te mi ne galiba. Bugün ki gibi uzun olmayacak oturumlar yani
-
İngilizce gerçekten aşırı zordu. YDS 75 ama bu sınavdaki hiçbir sorudan emin değilim, çok zor geldi bana. (BDDK uzm)
-
@wasp61 Yazılı sonuçları ortalama ne zaman açıklanır? Puanlarimizi gorebiliyor muyuz?
-
Bankacılık uzman yardımcılığında dönem karını 20 bin buldum arkadaşlar. Başka böyle bulan var mı içimi rahatlatın Sermaye de 112 miydi 132 miydi neydi öyle bişeydi hatırlayamadım şu an
-
bankacılık uzman yardımcılığı için dönem net karı 16.000, sermaye 80.000 doğru cevaplar.
-
@hagi bence yanlışsın hocam sermaye 80.000 değil 100.000 olması lazım.(bilançoda pasif tarafta özkaynaklar altında: geçmiş yıllar karları ve dönem net karı toplamı zaten 36 bin tl yapıyor. Toplam yabancı kaynaklar da 114 bin tl. Aktif toplamı da 250 bin çıkıyor pasifi de 250 sayınca geriye sermaye kalıyor o da 100 bin olmakta)
-
@ekonomist2 hisse senedi ihraç primini unutmuşsunuz hocam.
-
@ekonomist2 Bende 240 bin buldum aktifi pasifi. Sayıları yanlış aldım muhtemelen. Hesaplamaları son anda düzelttim. Benim gibi bulan varsa söylesin lütfen herkes farklı bulmuş
-
@apachi dönem karı 20 bin fakat dönem net karı 16 bin çünkü dönem karı vergi yasal yükümlük karşılığı 4 bin onu çıkarman lazımdı
-
@ekonomist2 ama 370'ten bahsetmiyor muyuz burda? Pasif karakterli bir hesap değil mi
-
@hagi yok hocam unutmadım da onu aktife yazdım şimdi hatırladım. Gitti soru desene
-
@ekonomist2, içinde söyledi: 2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
@hagi yok hocam unutmadım da onu aktife yazdım şimdi hatırladım. Gitti soru desene altif pasif toplamı 230 bin oluyor bu durumda
-
İngilizcede bankacılık terimleri mi oluyor
-
@elifd İktisat finans ve bankacılık terimleri vardı
-
Muhasebede soru işaretli yerleri yanlış yaparsak hiç puan alamazmıyız dostlar
-
@cesss Ben de yanlış yaptım büyük ihtimal ama bence alırız puan bilançoya gelir tablosunu hazırlayış şeklimize göre diye düşünüyorum
-
@apachi evet bende öyle düşünüyorum en azından kodların yerini bilanco gelir tablosuna ayrı ayrı yazdık diğer grupları belirttik
-
@apachi Teşekkürler
-
@wasp61 bana da 12.15 te bitecek dediler de tamamen mi yoksa sadece hukuk mu bilmiyorum.